Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anëtarësuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

Për: Pllake përkujtimore për viktimat hebraike në Kosovë

Me mire do te ishte qe kete pllak perkujtimore ta vendosnin ne oborrin e hashimit. Une nuk jam kunder popullit hebre por menyra se si eshte shkruajtur dhe vendi ku eshte vene nuk me pelqejn fare, sepse ne radhe te pare unk eshte e vertet, dhe pastaj eshte dashte te vihet ne vend publik si cdo monument tjeter.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Nqs ka ndonje shtet rrumpall qe nuk din cben ajo eshte Kosova.
    Izraeli nuk e njeh e as ka per ta njohur ndonjehere si shtet Kosoven ndersa kosovaret jua kujtojne te vraret e tyre. Kosovareve ju be holokausi me i madh i historise moderrne dhe kosovaret e kane harruar ndersa kujtojne te vraret e nje populli kriminel qe cdo dite vret e masakron te pafajshem.
    Statistikat thone ndryshe :

11,000,000 Muslims have been violently killed since 1948, of which 35,000, or 0.3 percent, died during the sixty years of fighting Israel, or just 1 out of every 315 Muslim fatalities. In contrast, over 90 percent of the 11 million who perished were killed by fellow Muslims.

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Servilizem pa kufi, qe kalon edhe kufinjet e injorances se tyre. Le ta ngrisin edhe nje per Armenet edhe nje per fisin Hutu-Tutu-Futu edhe ndonje per Indianet e Amazonise edhe te Amerikes !
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •