Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2

Bisedojmë: Komuna të reja në Kosovë. Pse, jo?

Unë po e nis me propozimin tim për Drenicë.
    Ju mund të diskutoni për këtë, ose edhe për rejonin prej nga ju vini.
    Thjesht, bëjmë bisedë, se ne nuk jemi ata që vendosim!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

ja disa diskutime me miqtë

Adem Gashi Dk Ju faleminderit miq për përkrahjen me like, por do të sihte mirë të jepnin edhe mendimin tuaj për këtë( drenicaket), por mund të diskutojnë edhe të komunave të tjera për rejonet e tyre.
    Thjesht bsiedë, se ne nuk jemi ata që vendosim!
    Ju faleminderit.
    para 37 minutash · Është përpunuar · Pëlqejë · 1

Mësuesi Dardan * * *
    Pastaj Ujëmiri që ka qenë dikur komunë ;
    Pastaj Turiqevci ;
    Pastaj Shala e Drenicës ( Sadllari ) ;
    Pastaj - dikur edhe Abria - ka qenë komunë ;...Shiko më shumë
    para 29 minutash · Mos e pëlqe · 2

Adem Gashi Dk Kjo është e vërtetë, por ka ca qytete, si Komorani ta zëmë që ka ekonomi më të zhvilluar se Drenasi dhe kështu po i bie që ata të punojnë për Drenas. Ata fare mirë mund të vetëjetojnë!
    para 17 minutash · Është përpunuar · Pëlqejë · 1

Mësuesi Dardan - Si të mblidhen të hyrat vetanake komunale ?
    - A ka mjaft fshatra dhe banorë që mund të mbulojnë me anë buxhetore ( në vjeljen e tatimeve dhe shërbimeve komunale ) ?
    - Sa do të jenë këto komuna ( m...Shiko më shumë
    para 14 minutash · Mos e pëlqe · 1

Adem Gashi Dk S'e mohoj se në Kosovë janë edhe politike, sepse krerë politikë atje janë në gjendje të bëjnë gjithcka për përfitim personal.
    para 11 minutash · Pëlqejë · 1

Mësuesi Dardan Ha , ha , haaaaaaaaa !
    Kogja më ka rrokë droe si kanë me na thirrë mua dhe ty si këshilltarë pas këtyre komenteve .
    para 10 minutash · Pëlqejë

Adem Gashi Dk Por, sidomos për Komoranin mendoj se fare mirë mund të jetojë si komunë më vete. Edhe fshatarta përreth Komoranit mendoj se nuk janë keq ekonomikisht: Nekovci, Kishnareka, Llapushniku, Zabeli, Sankovci e ndonjë tjetër
    para 9 minutash · Pëlqejë · 1

Adem Gashi Dk Jo, ne po diskutojmë. Nuk vendosim ne. Por ata njerëz aty kanë të drejtë të mendojnë e të thonë: "Ne s'duam të punojmë për Drenas"! S'mund t'ua mohojë njeri këtë.
    para 8 minutash · Pëlqejë · 1

Albert Bucolli Pershendetje Prof Vetem u ja premton Voten Politikanve tan ta bajn gjdo Mahall kaj Komun .
    para 7 minutash nëpërmjet celularit · Mos e pëlqe · 2

Adem Gashi Dk Po sjell një shembull nga Danimarka. Për shkaqe ekonomike para 3-4 vitesh i kanë fuzionuar shumë komuna. Kështu qytetet Rinkøbing, Skjern dhe Videbæk do bëheshin një komunë. Këta të qytetit tim, Videbæk u thartuan pak. ATa u thanë nëse mund të mbijetoni vazhdoni prapë si komunë më vete. Deshën, sdeshen u detyruan të bëheshin bashkë.
    para 5 minutash · Pëlqejë

Tahir Bajgora Po thojn se edhe Qallapekt ,po dojne komunen e vete hahah , do behmi shtetë Komunal ne per gjisi... pa SOVRANIN...
    para 4 minutash · Mos e pëlqe · 1

Adem Gashi Dk Kjo është keq, Albert. Politikanët tanë, fatkeqësisht janë në gjendje ta djegin krejt Kosovën për përfitime të tyre personale. Ne, fatkeqësisht s'kemi politikanë, por kanibalë!!
    para 4 minutash · Pëlqejë

Adem Gashi Dk Tahir miku, lexoje atë shembullin që dhashë për Danimarkën!
    para 3 minutash · Pëlqejë

ndiqe bisedën këtu
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 23-05-2013 më 15:40
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •