Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 17 prej 17

Për: Nasip Naço në mitingun e LSI në Berat: Ilir Meta do jetë Kryeministër më 23 qers

Se kuptoj cfare po kundershtoni. A e dha doreheqjen per tu gjykuar (rast i rralle ne Shqiperi)? A u shpall i pafajshem nga gjykata?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-05-2008
    Vendndodhja
    Oslo, Norway
    Postime
    759

Për: Nasip Naço në mitingun e LSI në Berat: Ilir Meta do jetë Kryeministër më 23 qers

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Se kuptoj cfare po kundershtoni. A e dha doreheqjen per tu gjykuar (rast i rralle ne Shqiperi)? A u shpall i pafajshem nga gjykata?

U shpall i pafajshem per rastin e videos

Gjykata nuk mund te denoje neqoftese i demtuari nuk ben padi, denoncim

Citim Postuar më parë nga loni-loni Lexo Postimin
    U shpall i pafajshem per rastin e videos

Gjykata nuk mund te denoje neqoftese i demtuari nuk ben padi, denoncim
    Sipas kesaj teorie, cdo njeri eshte i piset dhe i korruptuar domethene?

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Njeriu i duhur per kryeminister. Dha doreheqjen kur u akuzua per abuzime dhe la gjykatat ta trajntonin si nje qytetar te thjeshte dhe provat i dhane te drejte se eshte njeri i paster.
    Kjo eshte nje e vertete e madhe,per mua,Meta eshte politikani me i ekuilibruar ne Shqiperi,keta dy te tjeret jane shume me poshte se ai.

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897

Kryeminister edhe per kater vjet behet Sali Berisha. Rama zhduket nga PS dhe Meta mer kreun e PS.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-05-2008
    Vendndodhja
    Oslo, Norway
    Postime
    759

Citim Postuar më parë nga murik Lexo Postimin
    Kryeminister edhe per kater vjet behet Sali Berisha. Rama zhduket nga PS dhe Meta mer kreun e PS.
    Rama nuk zhduket por do rilindi, pasi te mbaroje ceremonia e vdekjes politike
    Ndryshuar për herë të fundit nga loni-loni : 01-06-2013 më 16:25

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Bomba Naço: ''Ilir Meta kryeministër''

Lajmi fundit, Bomba Naço: “Ilir Meta kryeministër, nuk e thash kot, ne jemi lokomotiva që të tërheq të majtën”

Kandidati i LSI-së dhe tashmë fitues i pashpallur deputet në qarkun e Beratit, Nasip Naço sapo ka konfirmuar në një intervistë për Top Channel, se “Ilir Meta do jetë kryeministër!”.

Naço u shfaq tepër furioz dhe epërorë në këtë intervistë ku ka ripëmendur se LSI-ja është forca e parë, ose siç e tha ai “Ne jemi dy lokomotiva që tërheqim të majtën”, sigurisht që nuk nënkuptonte se njëra lokomotivë ishte PS-ja, por vetëm LSI.
    Madje, i pyetur nga gazetari Balla për deklaratat e bërë prej tij në një tubimin madhështor të organizuar nga LSI në qytetin e Beratit ku Naço kishte dëshmuar se kryeministri i ardhshëm i Shqipërisë do të jetë Ilir Meta. Ç’donit të thoshit me këtë?
    - “Po, është e vërtetë, e kamë thënë dhe e kam deklaruar në eterë (qiell të hapur), se kryeministri i ardhshëm do të jetë Ilir Meta dhe kjo qëndron”, është përgjigjur Nasip Naço duke lënë me gojë hapur panelin e Top Channel./alb-observer.com/
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •