Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

Iphone i lagur!!

Kam nje problem, qe po panikohem ne kete moment. Vajza 1 vjece ka nje tendence te keqe qe do te hedhi gjera ne toilet...per kete arsye mbaj banjon mbyllur gjithemone ama vajza 3 vjece harron te mbyll banjon kur del...nejse sot vajza 1 vjece me merr celularin, dhe se kisha mendjen se ku shkoj, vec kur me thot vajza 3 vjece "ma Olivia po shkon ne banjo" u ktheva menjehre dhe e shikoj qe ishte tek derra e banjos so mendova sikur nuk ishte futur akoma...por vura re qe kur erdhi tek mua iphone ishte i lagur...ne fillim mendova mos e kisthe futur ne goje dhe prandaj ishte i lagur, gjitheashtu vura re qe ishte "off" por mendova se isthe off ngaqe skishte shume perqindje dhe duhet ta beja charge, po mendoja ishalla se ka ven ne toilet por just in case e disinfectova lol, dhe u mundova ta beja charge...por prap nuk po turn on ose nuk tregonte sikur po charge'te...atehere u panikova edhe me shume dhe e vura ne brown rice ne nje cup dhe e mbullova me kapak....por tani se di sa ta le aty, disa thone 3 dite -7 dite, ose me shume varet nga sa ka qen ne uje...une sjam e sigurt sa e ka len ne uje mund ta ket len per 2 minuta...ka ndonje eksperience te tille? sa dite mendoni duhet ta le ne oriz?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 22-05-2013 mė 09:57
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Pėr: Iphone i lagur!!

Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    Kam nje problem, qe po panikohem ne kete moment. Vajza 1 vjece ka nje tendence te keqe qe do te hedhi gjera ne toilet...per kete arsye mbaj banjon mbyllur gjithemone ama vajza 3 vjece harron te mbyll banjon kur del...nejse sot vajza 1 vjece me merr celularin, dhe se kisha mendjen se ku shkoj, vec kur me thot vajza 3 vjece "ma Olivia po shkon ne banjo" u ktheva menjehre dhe e shikoj qe ishte tek derra e banjos so mendova sikur nuk ishte futur akoma...por vura re qe kur erdhi tek mua iphone ishte i lagur...ne fillim mendova mos e kisthe futur ne goje dhe prandaj ishte i lagur, gjitheashtu vura re qe ishte "off" por mendova se isthe off ngaqe skishte shume perqindje dhe duhet ta beja charge, po mendoja ishalla se ka ven ne toilet por just in case e disinfectova lol, dhe u mundova ta beja charge...por prap nuk po turn on ose nuk tregonte sikur po charge'te...atehere u panikova edhe me shume dhe e vura ne brown rice ne nje cup dhe e mbullova me kapak....por tani se di sa ta le aty, disa thone 3 dite -7 dite, ose me shume varet nga sa ka qen ne uje...une sjam e sigurt se e ka len ne uje mund ta ket len per 2 minuta...ka ndonje eksperience te tille? sa dite mendoni duhet ta le ne oriz?
    Qetesohu Rexhi, mos u paniko

Thaje me nje lecke, leje nje dite ne oriz
    nese nuk punon, shko ne apple, dorezo(kujdes se mos ke dicka private dhe sdo ta shohin te tjeret ) kete me uj dhe merr nje tjeter

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

te paguaj per nje tjeter? no way i want mine fixed

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

te paguaj per nje tjeter? no way i want mine fixed
    Rexhi, sbehet gje pa dhene dicka ne shkembim prit gjere neser, futi nje karikim dhe shiko nese punon. nese jo atehere bli nje tjeter lol
    Jepja burrit ta rregulloj

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Eh femijet Rexhi. Mua me ndodhi me laptopin. Laptopi i ri vetem 5 muaj. Hyri uji nuk rregullohej me. E ke per ta bere upgrade tani afer apo sapo e ke bere?
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e [Elita]
    Anėtarėsuar
    15-02-2013
    Vendndodhja
    Larg!
    Postime
    454

Leje te thahet per disa dite, besoj qe do rregullohet. Une para 3 vjetesh nje tel.qe kisha e lava ne lavatrice dhe kujtova qe sbehet me dhe bleva nje te ri mbas Nja 4-5 ditesh, pas dy javesh u zgjua ai I vjetri. Leje ne diell te thahet besoj te rregullohet, mos u ngut te blesh tjeter. Ai ishte stupid dhe u rregullua, bash me intereson nese keto tel. e zgjuar rregulllohen apo jo pasi te thahen.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Eh femijet Rexhi. Mua me ndodhi me laptopin. Laptopi i ri vetem 5 muaj. Hyri uji nuk rregullohej me. E ke per ta bere upgrade tani afer apo sapo e ke bere?
    jo smund te bej upgrade mia sepse bera upgrade kam dhe nja 1 vit apo 2 vjet meduket e bej upgrade

elita ashtu me ndodhe me nje celular (jo iphone) gjitheashtu...ja ishalla punon e kam ven ne orizi meqe orizi absorb ujin

i/e regjistruar Maska e [Elita]
    Anėtarėsuar
    15-02-2013
    Vendndodhja
    Larg!
    Postime
    454

jo smund te bej upgrade mia sepse bera upgrade kam dhe nja 1 vit apo 2 vjet meduket e bej upgrade

elita ashtu me ndodhe me nje celular (jo iphone) gjitheashtu...ja ishalla punon e kam ven ne orizi meqe orizi absorb ujin
    Ahahahahah shume ide e bukur , kur te thahet iPhone edhe pilafi gati do jete

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

.......lol

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Rexh nga pervoja personale lol, gjithmone kur te laget tel. menjeher hiq baterin edhe thaje. Une tel. tim e kam nxjerre dy here pasi i heq battery e shplaj me alkool edhe e thaje. Pasi eshte thare i vendos baterin.
    I LOVE GOD

j&g

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •