-
i/e regjistruar
kompjuteri nuk i bindet komandave te mausit
Pershendetje cuna,
une kam nje desktop hp pavilion dhe ka te instaluar windows Vista. Kohet e fundit kam vene re se ikonat dhe programet nuk hapen ose hapen pas shume klikimeve me maus. Per kete i bera nje formatim gjithe sistemit ( full sistem recovery) dhe instalova Norton me te fundit ( Norton 360 ) por eshte e njejta situate. Nuk e di cfar e shkakton problemin . Mundet ndonje program : internet explore, norton.....? Edhe ne Safe mode eshte e njejta gje.
Ju lutem kush ka eksperience me kete problem , te me ndihmoje.
-
-
i/e regjistruar
Pėr: kompjuteri nuk i bindet komandave te mausit
Ka shume gjera qe mund ta shkaktojne kete,po permend disa: 1. Mouse mund te jete difektoz,provo njehere nje mouse tjeter qe funksionon ose provoje mouse-in tend ne nje PC tjeter. 2. Driver-i i mouse-it eshte i korruptuar,provo ti besh njehere update driver-it te mouse-it. 3. E ke lene double click-un shume te shpejte,provo ta ngadalesosh pak. 4. Virus ne sistem. Beji nje skanim total sistemit. 5. Hiqe njehere mouse-in dhe provoji ti hapesh ikonat duke perdorur vetem tastjeren,kjo do te na tregoje nese problemi qendron te mouse/driver-i. 6. Ndonje program mund ta shkaktoje kete problem. Mundohu te kujtosh se kur filloi problemi dhe cilin program instalove para se te niste ky problem. Mund te jete edhe Norton qe e shkakton kete problem... 7. Dicka e pengon explorer.exe te funksionoje sic duhet. Hap task manager dhe shih mos dallon ndonje gje te pazakonte aty,si psh ndonje program qe konsumon shume CPU ose RAM.
Nese nuk te kane ndihmuar udhezimet mesiper ndoshta kjo mund te te ndihmoje http://www.sevenforums.com/tutorials...r-install.html.
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt