Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240

Për: Tifozët e Realit, "Kosova është Serbi"

Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    titulli eshte gabim
    duhej ; serbi me pankarte (kosova eshte serbi)ne stadiumin spanjoll
    Po pse ata simpatizuesit qe e ngriten ate mbishkrim, nq se jane serb nuk quhen tifoze te Real Madridit sipas teje?

Ne Spanje ka kohe qe Katalonia eshte duke e kerkuar pavaresine e saj, ndersa Spanja(Madridi) nuk ia japin. Keta persona qe e ngriten ate mbishkrim(qofshin serb ose jo) e zgjodhen Madridin pikerisht per kete arsye, per te terhequr sa me shume vemendje. ;)

Ke plot serb qe jane simpatizues apo tifoze te ekipeve tjera ne Europe, por nq se keta do ta benin kete mbishkrim ne ndonje stadium/shtet tjeter, nuk do kishte aq shume vemendje sa ne Madrid(e kane provuar).

Shqiptaret e Kosoves ne nje ndeshje futbolli qe eshte luajtur ne qytetin e Vushtrise kane ngritur nje mbishkrim; Catalonia is not Spain(Katalonia nuk eshte Spanje), si shenje hakmarje ndaj kesaj qe ndodhi ne Madrid.

Real Madrid fans: Kosovo is Serbia, Kosovo fans: Catalonia is not Spain
    http://inserbia.info/news/2013/05/re...s-with-serbia/

P.S; Spanja nuk e ka njohur pavaresine e Kosoves pikerisht per kete arsye, i frigohet faktit se me pas do ta kushtezojne apo detyrojne qe ta pranoj pavaresine e Katalonise.

E kam nje mesazh per te gjithe rinin: te ...sha REAL MADRIDIN, bashke me te edhe SERBINE ;)

PUTA madrid :D

I ♥ Barça :)

Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 21-05-2013 më 14:32

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011

Për: Tifozët e Realit, "Kosova është Serbi"

Citim Postuar më parë nga Mike Oldfield Lexo Postimin
    Tifozët e Real Madridit kanë fituar urrejtje në tifozerinë kosovare pas një akti të shëmtuar në finalen ndaj Athletico Madrid. Në grupin e tifozëve të Real Madridit, vërehej qartë një mbishkrim ku thuhej "Kosova është Serbi".

Pankarta ka marrë kritika të mëdha në Spanjë, ndërsa ata që e mbajtën pankartën në fund dolën kokulur pasi që ishin tifozët e Athletico Madrid ata që festuan.

(a.k/indeksonline/BalkanWeb)
    Borusia Dortmund eshte antibiotic

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •