Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-04-2013
    Postime
    5

psh mundet te ndihmoje dikush

psh kam nje pc i cili ndizet si bord porse ne desktop nuk shfaq asgjei kam nderruar monitor kabull grafikes vga gjithashtu i kam nderruar kart grafike procesor ram porse e njejta gje bordi ndizet jep sinjal porse desktop asgje nese dikush ka ndonje informacion me shume per ndonje ndihme flm..

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910

Pėr: psh mundet te ndihmoje dikush

E treguar ne kete menyre duket sikur faji eshte diku mes tastieres dhe karriges.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-04-2013
    Postime
    5

Pėr: Force-Intruder

Force-Intruder kerkohet pergjigje rreth fushes se informatikes dhe jo te shfaqjes se mungeses se intelektit e te varferises se njohurive te ceketa limituese nga kendveshtrimi i pergjigjes megjithese nuk sherbyet per asgje si sipermarres i zgjidhjes se problemit shtoni memorien e botekuptimit ne lexim dhe te nderrimit te grafikes ne kendveshtrim..gjithsesi i keni kapur piket e duhura te problemit..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ultumo : 17-05-2013 mė 08:22

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-02-2012
    Postime
    40

Ke provuar ndonjehere ta lidhesh me nje monitor tjeter te sakte? Ndoshta problemi eshte tek monitori.
    Ka shume gjera qe mund te kene shkuar keq,qe nga demtimi i hard disk,monitorit,kabllit, deri tek djegia e ndonje pjeseje te vogel ne motherboard. Gjithsesi te sugjeroj ta cosh ne servis,mbase ata e gjejne ku eshte problemi.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-04-2013
    Postime
    5

po dhe me monitor tjeter eshte provuar tek hardisku nuk na kish vajtur mendjaa mund te jete kjo problemi me duheet ta testoj flm per sugjerimin

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910

Emri:  computer_illiteracy_customized_photo_card-r8f6504ba7f394d9da2f78522b5590f3f_vgjpz_8byvr_512.jpg

Shikime: 68

Madhėsia:  36.9 KB

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don’t!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-04-2013
    Postime
    5

Pėr: Force-Intruder

Force-Intruder shoku bla bla ti ke njohuri per blafatollogji apo per informatik po nuk pate pergjigje kurseji blablat dhe shih drejtim tjeter

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678

Hahahah sa kam qeshur )

Nga e di ti qe MoBo punon edhe eshte i sakte? Nese ke ndruar CPU, RAM, AGP/VGA ca modeli jane. Gjate startimit a e shef POST edhe BIOS ne ekran. Nese po e ke provuar te hysh me VGA configurim te ulet? Po ne SafeMode?

Ardi

P.S. F-I si te kam ))
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •