@Xhuxhumaku
ja ke fut kot o patriot
ska te bej jevg/i bardhe/i verdhe etj por ka te bej se ku mund te harije "kafsheria" e njeriut
...e gjora vajze
@Xhuxhumaku
ja ke fut kot o patriot
ska te bej jevg/i bardhe/i verdhe etj por ka te bej se ku mund te harije "kafsheria" e njeriut
...e gjora vajze
ne evropen e veriut ndodhin shume gjera te tilla
jane semundje te evropes
Ti ke te drejte qe ben kete pyetje. Por une po te pyes ty kush eshte ai njeri normal qe terhiqet seksualisht nga nje femije i moshes 6 vjecare? Keta jane njerez te semure.
P.s Me vjen ndot te citoj disa injorante ketu qe e trajtojne ceshtjen ne menyre raciale. Nuk ka njeri normal ne bote qe te deshiroje seksualisht femijen e tij.
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
Muhamedi si per fillim!!!
Sahih Bukhari vol. 7, 65:
"Narrated Aisha that the prophet wrote the marriage contract with her when she was six years old and he consummated his marriage when she was nine years old. Hisham said: "I have been informed that Aisha remained with the prophet for nine years (i.e. till his death)."
E shtruar nga ty kjo pyetje eshte nje perle e vertete... lol
Disa specie te tilla nuk duhet te mbajne titullin nene dhe baba.Eshte turp per njerezimin.Sna kish kuptuar ajo ..........Si nuk kuptoke ti se cfare ndodh me femijen tend....
Ndryshuar për herë të fundit nga angmokio : 16-05-2013 më 05:50
e perseritur ............
Ndryshuar për herë të fundit nga angmokio : 16-05-2013 më 05:48
Une te sjell hadithet e fese tende... ti pergjigjesh me video ne youtube. Hhahahah patetikeeee!!!!
Mjafton te thuash : HADITHET JANE TE RREME! Thuaj qe kur Aisha u martua nuk ishte 6 vjec!!!
Kaq mjafton... po ti e di qe kjo eshte nje perpjekje e turpshme. Ju ishit ata qe deri dje thoshit se femijet piqen me shpejt ne vende te ngrohta. LoL
Mjaft u solle verdalle neper forum si eunuku ne harem. lol
Edhe moderator te bene me nje qellim te caktuar po ti je shume i trashe per t'a kuptuar.
Krijoni Kontakt