Doja te dija kohet e fundit cili eshte forumi me i suksesshem shqiptar ? mundet te vendosni nje list me forume te cilat ju pelqejn me shume .
Doja te dija kohet e fundit cili eshte forumi me i suksesshem shqiptar ? mundet te vendosni nje list me forume te cilat ju pelqejn me shume .
Po e filloj une i pari .... www.Forum-Al.com eshte nje nga forumet me te mira per momentin dhe me cilsoret ..pa perjashtuar dhe shoqerin time qe ndodhet aty.
Te njejtet anetare gjen si ketu dhe atje.
Feelings change - memories don't.
ky forumi me duket si dhoma ndersa ai tjetri si aneksi,
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
Po banjua kush eshte?![]()
ne c'do forum po te njejtet antare jane, me nick te ndryshem...
pse lejohet me emra..nuk u behet reklam kshtu..??
Per cilin Forum e keni Fjalen se?
Kur shtrohet pyetja Krahasuse, athere ceken edhe Forumet me sa e dije une...apo ishte kot nje pyetje rasti?
Desha te pergjigjem po le herave tjera...
Jo, Marya. Kėto dy forume janė fraksione tė njėra tjetrės, prandaj e thashė mė lartė se "tė mėdhenjtė" kanė mentalitet tė njėjėt. Unė qė nganjėherė bėj statistika kam konstatuar kėtė gjendje:
* Ky forum ka rėnie drastike, shumė tė shpejtė, sa brenda 1-2 muajsh do tė mbesin vetėm moderatorėt t'i shkruajnė letra njėri-tjetrit
* Ai ka njė rritje tė shpejtė pėr momentin. Atje kanė shkuar shumica, natyrisht duke ndjekur miqtė qė ishim kėtu.
E pėrbashkėta e tė dyja forumeve ėshtė "diktatura". Janė mėrzitur njerėzit me diktaturė. Me daljen e fecbookut - ra diktatura.
Porosia pėr tė dyja forumet:
Ndėrroni mentalitetin se mbetėt vetėm!
P.S. Edhe pse kėtu ka rėnie tė shpejtė dhe atje rritje tė dukshme, pro jo te vrullshme, prapė ky forum ende e ka vizitueshmėrinė mė tė madhe!
"Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!
Krijoni Kontakt