kjo qenka greke me orgjine iraniane
keshtu duket nga surrati
kjo qenka greke me orgjine iraniane
keshtu duket nga surrati
Nė shėnimin e paraqitur thuhet "Grekja qė u martua me kryetarin e musulmanėve dhe veshi shami". Pra kjo grekja ėshtė martuar me kryetarin e musulmanėve emigrantė nė Greqi; duket qė burri i saj musulman i ka kėrkuar qė tė konvertohet nė musulmane dhe ajo e ka kryer kėtė, sepse kėshtu e kėrkon kurani, sipas tė cilit ēdo individ jomusulman qė martohet me njė musulman duhet tė konvertohet nė musulman qė martesa tė quhet e pranueshme. Nė Greqi jeton njė komunitet musulmane turq nė kufi me Turqine tė cilėt si shtetas grek mund tė jetojnė dhe punojnė kudo nė Greqi dhe si tė tillė janė pėrzjerė me grekėt kristianė edhe nė martesa dhe patjetėr qė shumė nga kėta individė tė kėtyre martesave tė jenė konvertuar nė musulmanė apo anasjelltas. Prandaj nė Greqi kjo martesė dhe ky konvertim nuk pėrbėn as ēudi dhe as lajm. Ēudi dhe lajm do ishte nėse kjo do kishte fatin e asaj kristianes amerikane e konvertuar nė musulmane pas martesės me atė musulmanin ēeēen tė bombave tė maratonės.
Ne shqiptaret duhet te bejme nje pune bindese per pranimin e Islamit nga ana e grekerve.Ne kete krize ekonomike qe kane do ishte nje shpetim per krizen e tyre shpirterore.Nga paganizmi dhe politeizmi mitologjik shkuan ne trinitet me Islamin grekerit shpetojne njehere e mire nga kriza e tyre e brendshme shpirterore e trinitetit.
Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.
Me behet qejfi qe uron dicka te tille. Une uroj qe e gjithe bota te kthehet ne Muslimane. Boshnjaket nje race me Serbet jane . Boshnjaket si kane rene ndonjehere ne qafe Shqiptareve dhe kjo per arsye te Islamit te tyre. Serbet i masakruan Shqiptaret jo nga raca e tyre por prej besimit orthodoks te tyre. Pas cdo krimi Serb qendron kisha ordhodokse Serbe.
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
Bullshit ,boshnjaket si kemi fqinje te pare dhe skan pas force kurre nuk eshte per shkak te besimit ,kurdet musliman sunit jane po turqit se kane pas problem ti vrasin.Ndersa per serbet ,berja e tyre musliman eshte ndeshkimi me i mire per krimet e bera ..por eshte e pamundur per fat te keq !
Une kam nje shok serb, rrjedh nga familje krishtere por vete ka pranuar Islamin dhe ka nje dashuri te natyrshme per shqiptaret.Kur e pyes pse i do shqiptaret me thote sepse jam musliman dhe se neve na bashkon feja tani kurse serbet e tjere i urrejne sepse jane ortodokse nese ato behen muslimane sikurse boshnjaket do te jetojne ne paqe me shqiptaret dhe nuk do ti urrejne.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...72553335_n.jpg
poshte ne foto tregohet si ruset i mbulojne femet e tyre ne kishe
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xhemis : 16-05-2013 mė 11:32
Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.
Krijoni Kontakt