Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 28
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

Pėr: Grekja e konvertuar ne muslimane!

kjo qenka greke me orgjine iraniane
    keshtu duket nga surrati

i/e regjistruar Maska e KORCARI 2
    Anėtarėsuar
    26-12-2012
    Vendndodhja
    Thesaloniqi
    Postime
    360

Citim Postuar mė parė nga Xhemis Lexo Postimin
    Nje vajze greke e konvertuar ne muslimane tregon per besimin e saj te ri.E solla meqe shume shqiptare te ketij forumi dine shume mire greqisht, kane lidhje shpirterore me greqine dhe i "duan" shume muslimanet.

Shyqyr qe jemi ne vitin 2013 thuaj se po ta kishe bere kete konvertim perpara 20 vjetesh ose do te kishin vrare dhe do te kishin hedhur si ushqim per d derrat.
    Ska ndonje gje te keqe,sot beson ne Allah,neser ke Buddha e keshtu me radhe

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-05-2012
    Postime
    28

Nė shėnimin e paraqitur thuhet "Grekja qė u martua me kryetarin e musulmanėve dhe veshi shami". Pra kjo grekja ėshtė martuar me kryetarin e musulmanėve emigrantė nė Greqi; duket qė burri i saj musulman i ka kėrkuar qė tė konvertohet nė musulmane dhe ajo e ka kryer kėtė, sepse kėshtu e kėrkon kurani, sipas tė cilit ēdo individ jomusulman qė martohet me njė musulman duhet tė konvertohet nė musulman qė martesa tė quhet e pranueshme. Nė Greqi jeton njė komunitet musulmane turq nė kufi me Turqine tė cilėt si shtetas grek mund tė jetojnė dhe punojnė kudo nė Greqi dhe si tė tillė janė pėrzjerė me grekėt kristianė edhe nė martesa dhe patjetėr qė shumė nga kėta individė tė kėtyre martesave tė jenė konvertuar nė musulmanė apo anasjelltas. Prandaj nė Greqi kjo martesė dhe ky konvertim nuk pėrbėn as ēudi dhe as lajm. Ēudi dhe lajm do ishte nėse kjo do kishte fatin e asaj kristianes amerikane e konvertuar nė musulmane pas martesės me atė musulmanin ēeēen tė bombave tė maratonės.

i/e regjistruar Maska e Xhemis
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430

Ne shqiptaret duhet te bejme nje pune bindese per pranimin e Islamit nga ana e grekerve.Ne kete krize ekonomike qe kane do ishte nje shpetim per krizen e tyre shpirterore.Nga paganizmi dhe politeizmi mitologjik shkuan ne trinitet me Islamin grekerit shpetojne njehere e mire nga kriza e tyre e brendshme shpirterore e trinitetit.
    Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Nje vajze greke e konvertuar ne muslimane tregon per besimin e saj te ri.E solla meqe shume shqiptare te ketij forumi dine shume mire greqisht, kane lidhje shpirterore me greqine dhe i "duan" shume muslimanet.

Pa pa pa ,te lumte ju ,nga 10 milion greke te Greqise ,nje femer greke qenka konvertuar ..grekja ju ngriti edhe me shume besimin ne fene tuaj ....lumturia per besimtaret musliman tani ska kufi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Ne shqiptaret duhet te bejme nje pune bindese per pranimin e Islamit nga ana e grekerve.Ne kete krize ekonomike qe kane do ishte nje shpetim per krizen e tyre shpirterore.Nga paganizmi dhe politeizmi mitologjik shkuan ne trinitet me Islamin grekerit shpetojne njehere e mire nga kriza e tyre e brendshme shpirterore e trinitetit.
    Hajde fjala jote ne vesh te Zotit ...veq une me shume qejf kam Serbia te behet muslimane ,ti shoh serbet musliman

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Hajde fjala jote ne vesh te Zotit ...veq une me shume qejf kam Serbia te behet muslimane ,ti shoh serbet musliman
    Me behet qejfi qe uron dicka te tille. Une uroj qe e gjithe bota te kthehet ne Muslimane. Boshnjaket nje race me Serbet jane . Boshnjaket si kane rene ndonjehere ne qafe Shqiptareve dhe kjo per arsye te Islamit te tyre. Serbet i masakruan Shqiptaret jo nga raca e tyre por prej besimit orthodoks te tyre. Pas cdo krimi Serb qendron kisha ordhodokse Serbe.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Me behet qejfi qe uron dicka te tille. Une uroj qe e gjithe bota te kthehet ne Muslimane. Boshnjaket nje race me Serbet jane . Boshnjaket si kane rene ndonjehere ne qafe Shqiptareve dhe kjo per arsye te Islamit te tyre. Serbet i masakruan Shqiptaret jo nga raca e tyre por prej besimit orthodoks te tyre. Pas cdo krimi Serb qendron kisha ordhodokse Serbe.
    Bullshit ,boshnjaket si kemi fqinje te pare dhe skan pas force kurre nuk eshte per shkak te besimit ,kurdet musliman sunit jane po turqit se kane pas problem ti vrasin.Ndersa per serbet ,berja e tyre musliman eshte ndeshkimi me i mire per krimet e bera ..por eshte e pamundur per fat te keq !

i/e regjistruar Maska e Xhemis
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Bullshit ,boshnjaket si kemi fqinje te pare dhe skan pas force kurre nuk eshte per shkak te besimit ,kurdet musliman sunit jane po turqit se kane pas problem ti vrasin.Ndersa per serbet ,berja e tyre musliman eshte ndeshkimi me i mire per krimet e bera ..por eshte e pamundur per fat te keq !

Une kam nje shok serb, rrjedh nga familje krishtere por vete ka pranuar Islamin dhe ka nje dashuri te natyrshme per shqiptaret.Kur e pyes pse i do shqiptaret me thote sepse jam musliman dhe se neve na bashkon feja tani kurse serbet e tjere i urrejne sepse jane ortodokse nese ato behen muslimane sikurse boshnjaket do te jetojne ne paqe me shqiptaret dhe nuk do ti urrejne.

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...72553335_n.jpg

poshte ne foto tregohet si ruset i mbulojne femet e tyre ne kishe
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xhemis : 16-05-2013 mė 11:32
    Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Une kam nje shok serb, rrjedh nga familje krishtere por vete ka pranuar Islamin dhe ka nje dashuri te natyrshme per shqiptaret.Kur e pyes pse i do shqiptaret me thote sepse jam musliman dhe se neve na bashkon feja tani kurse serbet e tjere i urrejne sepse jane ortodokse nese ato behen muslimane sikurse boshnjaket do te jetojne ne paqe me shqiptaret dhe nuk do ti urrejne.

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...72553335_n.jpg

poshte ne foto tregohet si ruset i mbulojne femet e tyre ne kishe
    Po nqs se serbet behen myslimane,atehere do ti falen gjithe krimet e bere ndaj kosoves???

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •