thjesht dua mendinin dhe eksperiencat tuaja,kur keni udhetuar per here te fundit? cfar ndjesie ju jep? sa i perdorur eshte treni ne shqiperi? etj etj
thjesht dua mendinin dhe eksperiencat tuaja,kur keni udhetuar per here te fundit? cfar ndjesie ju jep? sa i perdorur eshte treni ne shqiperi? etj etj
Udhetimi me tren ne Shqiperi eshte katastrofe me plot kuptimin e fjales!!
Te them me shume do te te zere koka,ndaj e permblodha me nje fjale te vetme![]()
nese ke plan te udhetosh me tren neper shqiperi, harroje ate pune.
une per here te fundit kam pa udhetuar para nja 10 vjetesh.
Vasudhaiva Kutumbakam
me pelqen te udhetoj me tren dhe e bej shume shpesh, te pakten nje here ne dy muaj kur shkoj te takoj prinderit. rruga qe pershkon treni qe marr perhere eshte nje pjese e mire e rivieres italiane deri ne kufi me francen, ndaj per mua eshte vertet relaksuese. sapo shoh detin me duket sikur hyj ne nje bote tjeter. deti me fal nje ndjesi qetesie te papershkrueshme. e duke jetuar vete ne nje qytet te madh dhe te zhurmshem e ndjej menjehere ndryshimin. pervec kesaj treni gjithmone me eshte dukur shume romantik. dikur e vogel kur lexoja librin "ana karenina" fantazoja sikur udhetoja edhe une me anen, si duket pelqimi per udhetimet me tren e ka origjinen nga femijeria per mua. kam njohur shume njerez te cuditshem gjate ketyre udhetimeve, kjo eshte nje arsye tjeter pse me duket kaq i vecante treni.![]()
edhe mua udhetimi me tren me duket sh i bukur, po jo me kete te tonin ketu ku te gjuajne me gur kalamaqte e fshatrave verdall kur kalon lol
Without deviation from the norm, progress is not possible
po trena mallrash ka me?
psh ne vagon me kashte, si neper filmat jugosllave
![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
hahhaaaa, ka lezet, te shtrihesh aty te ato kashtoret gjere e gjate, nderkohe qe sodis dhe ndonje cik natyren ne te hapur![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
Une kam qe e vogel fare kur isha sa nje gogel, qe skam hyp ne tren. Qe kur shkoja nga Tir ne Dr. Aq Jo me larg. Po treni eshte romantik, vec skam ku te shkoj!
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt