Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 48
    i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anėtarėsuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Pėr: Cilin celular te zgjedh?

Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Une perdor edhe iphone edhe android.

- Juve qe thoni se iphone eshte me praktik, pse nuk shpjegoni sa hapa duhen per te hedhur mp3, video, libra apo files te tjere ne iphone? E beni dot pa itunes apo pa programe te paleve te treta? JO!!!
    Nderkohe ne android eshte thjesht nje veprim copy - paste ku te deshironi (ne internal memory apo memory card).

- Po filesystem e eksploroni dot pa bere jailbreak edhe pa humbur garancine? Te kopjosh, zhvendosesh file apo direktori ne root etj? Harroje!

- A mund te vedosni widgets me funksione te ndryshme ne homescreen? Jo!

- Sa opsione keni per te derguar nje file krahasuar me android e keni pare ndonjehere? Jam kurioz kush nga ju e ben dot dicka te thjeshte te tipit ti dergoje direkt nga telefoni ne telefon, nje telefoni symbian psh nokia nje wallpaper qe ka ne iphone?

- Po multitasking si eshte? Kush nga ju shfleton dot njekohesisht forumin fjala vjen nderkohe qe eshte duke pare edhe nje video ne iphone?

- Po gjestet si jane me iphone? S4 pa e prekur ekranin fare thjesht duke i mbajtur gishtin siper i ben preview videove.... ose ne momentin qe largon shikimin e ben automatikisht pause...

- Ke mundesi te perdoresh tastiera te tjera ne iphone te cilat instalohen me nje klikim butoni? Provo njehere te perdoresh nje tastiere te re ne iphone.

- Keni mundesi te lexoni memory cards te ndryshme te cilat mund t'i nderroni. Me android virtualisht hapesira nuk te mbaron kurre. Po baterine ia nderroni dot ne menyre praktike iphone?

- USB flash drives lexoni dot me iphone?

- A mund te perdorni nje User Interface tjeter nqs u merzitet me ate te apple? Nuk po flas per tema po per UI launchers te mirefillte?

- Po komplet modifikim te sistemit operativ sipas deshires tende, formatim dhe instalim te nje sistemi tjeter si ubuntu fjala vjen ben dot ne iphone?

- Po flashi ne iphone ku eshte?

Sa gjera ka ketu qe iphone nuk i ben dot pa patur nevoje per te instaluar apps apo jailbreak?
    E cme duhen te gjitha keto..... une kam Iphone!?
    Kjo eshte pergjigja e perdoruesve te atij aparati.

Ah se mos harroj, nese po flisje per FlashPlayer mund te beje te njejten pyetje dhe per nje aparat android.
    Qe nga versioni Android Jelly Bean 4.1 o 4.2. nuk ka me suport per flash.
    MOS I NDY TEMAT no name

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910

Citim Postuar mė parė nga freeopen Lexo Postimin
    E cme duhen te gjitha keto..... une kam Iphone!?
    Kjo eshte pergjigja e perdoruesve te atij aparati.
    Dakord dakord po mos thone qe eshte celi me praktik ne bote.

Ah se mos harroj, nese po flisje per FlashPlayer mund te beje te njejten pyetje dhe per nje aparat android.
    Qe nga versioni Android Jelly Bean 4.1 o 4.2. nuk ka me suport per flash.
    Qe nga 4.1 e di por apk mundet ende t'ja dergosh vetes me email duke e marre qe ketu :
    http://helpx.adobe.com/flash-player/...-versions.html
    e me pas ta instalosh apk direkt nga attachment i email ne celular.

Oh meqe ra fjala... si e instalon nje ipa ne iphone direkt nga email? Po pra... nuk mundesh!

Kam patur ne duar IPhone 5 dhe GALAXY S4, per mendimin tim S4 eshte kryeveper!

Per detajet qe e bejne S4 me te pa konkurueshem nga IPhone shiko postimin qe ka bere antari me lart!
    Forumi Shqiptar
    My web (hobby): www.zonajuaj.com

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Une nga ato qe jane permend vetem iphone kam provuar dhe me pelqen. Kam degjuar te tjere qe kane patur llojet e tjera dhe kane perfunduar te iphone. Ti force benke shume gjera me cell. Kur themi praktik kemi parasysh veprimet kryesore. Ne ca tel mezi orientohesh dhe per veprimet elementare. Tel e burrit nuk e perdor dot, psh. Shume primitiv me duket. Une qe e perdor iphone vetem per thirje, shfletim interneti apo dergim mesazhesh me mjafton iphone.
    Me duket shume i lehte ne perdorim, si kompjuter i vogel. Force mund te mbash deri ne 7 faqe te hapura ne iphone. Ke mundesi gjithashtu te degjosh muzik nderkohe qe je duke shfletuar nje faqe tjeter.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 13-05-2013 mė 09:59
    Feelings change - memories don't.

Just Me!
    Anėtarėsuar
    17-02-2013
    Vendndodhja
    Who
    Postime
    439

Praktik... Te mbash Samsung Galaxy S4 ne xhep te bezdis qe nga madhesia trashesia dhe pesha, ndersa iPhone 5 se ndjen fare.
    Ekrani i S4 eshte 4.99 inch...goxha i madh per nje smartphone, personalisht nuk me duket i rehatshem kur e kam provuar.
    Just me!

Anėtarėsuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Force-Intruder;.....Dakord dakord po mos thone qe eshte celi me praktik ne bote.
    Pune fansash, nuk ke cfare t'i besh.

Qe nga 4.1 e di por apk mundet ende t'ja dergosh vetes me email duke e marre qe ketu :
    http://helpx.adobe.com/flash-player/...-versions.html
    e me pas ta instalosh apk direkt nga attachment i email ne celular
    .
    Po,por duhet te perdoresh dhe nje browser tjeter i cili lejon instalimin e plugin- flashp.Nje person qe do te perdore Google Chrome (jo une personalisht) mund te gjendet ne te njejtat pozita si nje zoterues iphoni.

Oh meqe ra fjala... si e instalon nje ipa ne iphone direkt nga email? Po pra... nuk mundesh
    ky nuk eshte problemi im dhe as do jete ndonjehere.( tashti besoj se e kuptove qe nuk jam applefan.)

Per hapesin e temes,nga ata aparate qe thua duhet te zgjedhesh padyshim HtcOne,ne kete moment eshte me i miri ne qarkullim.
    Samsung po orintohet me teper ne drejtimin e politikes qe ndjek Apple.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga freeopen : 13-05-2013 mė 11:19
    MOS I NDY TEMAT no name

Anėtarėsuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Citim Postuar mė parė nga Erald123 Lexo Postimin
    Praktik... Te mbash Samsung Galaxy S4 ne xhep te bezdis qe nga madhesia trashesia dhe pesha, ndersa iPhone 5 se ndjen fare.
    Ekrani i S4 eshte 4.99 inch...goxha i madh per nje smartphone, personalisht nuk me duket i rehatshem kur e kam provuar.
    Eshte me mire ta ndjesh,keshtu nuk ta vjedhin.
    per kete qenka me i miri iphone booooo.
    MOS I NDY TEMAT no name

Just Me!
    Anėtarėsuar
    17-02-2013
    Vendndodhja
    Who
    Postime
    439

Eshte me mire ta ndjesh,keshtu nuk ta vjedhin.
    per kete qenka me i miri iphone booooo.
    Po pate mendje ta vjedhin, mos e blij fare se i thone 600 euro
    Thashe me praktik... jo me i mire
    Just me!

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Po dhe ti free open such a ' hater' je. Per apple e kam fjalen. Vete kam iPhone 5. Me pelqen. Per kerkesat e mia eshte purrfect! Teknologjia sot ska fund! Mgjtht se shpejti do marr ne dore dhe galaxy4. Deri atehere skam cthem ( pershtypjet me vone). Plak dilemme e madhe o shok. Ta kuptoj hallin! Been there , done that.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

lol pink po ci do dy? Une akoma se kam bere upgrade iphonin ne 5. Me pelqen teknogjia, por sic e the s'ja vlen te vraposh pas cdo te reje qe del, kur shume shpejt do dali nje tjeter version me i mire. U beta me dy kalamaj tani. I rriten kerkesat. Nuk genjehen me me kukulla e makina, sidomos cuni. Sot kerkon ipad, neser laptop, e ne radhe.
    Feelings change - memories don't.

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •