Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9

Tema: pershendetje

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2013
    Postime
    10

Post pershendetje

jam nje vajze ne vit te dyte te shkolles se mesme dhe nuk jam e sigurt per vendimin e deges qe dua te ndjek ne universitet,,,,, mesatarja ime eshte mbi 9.5 dhe me pelqen matematika
    kam vendosur te jap provim ne englisht dhe matematike te avancua,,,,,,dhe mendoj ta nis per inxhinieri matematike dhe informatike,,,,, nuk jam aspak e sigurt ,,, ndonje ide apo keshille??? please

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Pėr: pershendetje

Shaka kur thash me shume per veten

per keshilla dhe ide hap temen ketu
    http://www.forumishqiptar.com/forums...ntori-akademik
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Plaku me kostum : 12-05-2013 mė 16:54

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2013
    Postime
    10

me vone

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar mė parė nga ledana-clever Lexo Postimin
    me vone
    lol une e ndryshova dhe ti shkruajte ne te njejten kohe

o goce, po ske ci do keto msn dhe gjera te tjera

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614

jam nje vajze ne vit te dyte te shkolles se mesme dhe nuk jam e sigurt per vendimin e deges qe dua te ndjek ne universitet,,,,, mesatarja ime eshte mbi 9.5 dhe me pelqen matematika
    kam vendosur te jap provim ne englisht dhe matematike te avancua,,,,,,dhe mendoj ta nis per inxhinieri matematike dhe informatike,,,,, nuk jam aspak e sigurt ,,, ndonje ide apo keshille??? please
    Un them vazhdo per peshngritje! ))
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

se mbaj mend fare vitin e dyte :|

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1

Ne radhe te pare bere mire qe erdhe ne kete forum! Tani do te te jap njady keshilla po jo ne ate drejtim qe kerkoni ju...
    Fjalia fillon gjithmone me shkronje te madhe ( jam= Jam). Duhet te perdoresh piken ( matematika). Prape fillon fjalia me te madhe ( kam= Kam)
    Dhe pikat e reticences ( apo heshtjes) nuk mund t'i vendosesh me shume se tre pika...

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216

Njė fjalė e popullit thotė: Pyet 100 vetė (persona), dhe bėj si di vetė!
    Unė them: Zgjidh atė qė tė fle mė sė shumti nė shpirtė, sepse kjo zgjidhje do tė jetė rruga e jote e jetės...
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

i/e regjistruar Maska e inez
    Anėtarėsuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne fantazi.
    Postime
    1,779

Une te sugjeroj keto dege, per te cilat do kesh edhe treg pune kur te mbarosh : Elektronike (konkretisht Telekomunikacion), Inxhinierite (Do te sugjeroja ndertimi, ajo e matematikes qe thua ti, nuk ka treg pune...), Arkitektura qe per mua eshte super, dhe ne fund Informatike (ki parasysh qe ne informatike, s'eshte matematika gjithcka...)
    Personalisht nese do rikthehesha edhe njehere ne moshen tende, do i gjykoja gjerat me sh gjakftohtesi, do zgjidhja nje dege qe ka treg pune, dhe qe nuk ka nevoje per nje superinvestim kohor.. Nese do tregohesh pragmatiste pastaj, ke Financen qe mbaron pune shpejt e shpejt, dhe gjen pune sapo mbaron.
    Suksese !
    above all don't fear any difficult moment, the best comes from them..

Fjalėt Kyēe pėr Temėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •