Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 36 prej 36
    Perjashtuar Maska e Ura e Cekajve
    Anëtarësuar
    02-07-2013
    Vendndodhja
    Galaktika Andromeda
    Postime
    344

Për: Anti Kastriotët anadollakë jane anmiqt e mbrendshem të Kosoves!

Citim Postuar më parë nga optimus.prime Lexo Postimin
    o ti djal, rrenjet etnike shkojne deri te pellazget per aq sa dime, e pellazget kane qene pagane. Krishterimi tek ne ka ardhe ne shekullin e VI (gjashte) nga Roma e ne Rome eshte pranuar ne vitin 313 e.s. nga perandori Konstantin. As italianet nuk e konsiderojne rrenje te tyren krishterimin, kah na doli te jete rrenje shqiptare?! mos fol dokrra! Pastaj rrenja e krishterimit eshte Jezu Krishti nga Betlehemi, ne Azi e jo ne Evrope. A po e mohon? Kete e dine edhe femijet dhe sincerisht me vjen turp qe po ti shpjegoj sepse eshte aq banale te thuhet! Nese ti mendon qe rrenjet i ke ne krishterim, le te jete, aty do qe te ndalesh. Eshte zgjedhje e jotja, por nuk mund te imponosh asgje!
    Ku e paske msu historine, ne Xhami? Boll nejte ne Xhami se te paskan bo lavazh truri!!!

ç'me duhet historia?
    Nëse dëshiron ta dish të vërtetën duhet të jesh i gatshëm ta pranosh.

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Nje gje me habit me kristianet shqiptare.

- Si nuk ju vie turp, te shpalosni mllefin tuaj kunder komunitetit mysliman shqiptar ?

- E cila teme, me tematik anti-Islame eshte kjo ?

Cfar deshironi ne fund te fundit, lufte ? Paqe ? Thuane qe t'i shohim kufinjt e budalleqeve tuaja !

Citim Postuar më parë nga Shkoder Maj1478 Lexo Postimin
    Teme shume interesante.
    Mendoj se Kosova me kalimin e viteve nje pjese do i shkoje Serbise dhe nje pjese Turko-Arabeve qe i kane futur kthetrrat shume thelle ne Kosove.
    Neqoftese Kosova nuk lidhet me Vatikanin dhe te Katolicizohet ka per tu bere nje lloj Bosnje-Palestine tjeter qe do drejtohet nga muzhajdinet dhe ekstremistat islamik dhe do jete nje molle sherri per shum kohe.
    Mundesia e vetme, per mendimin time, eshte qe Vatikani ta njohe Kosoven si republike te pavarur dhe Kosoven ta ktheje ne nje shtet Katolike dhe po ndodhi kjo Kosoven nuk e prek dot me as Serbi dhe as Turko-Arabet.
    Ore po tallesh ti...?!
    Kosova ka njerez qe dine shume mire se nga vijne..., sikur ç'do njeri prej nesh njeh prinderit e vet!
    Kelyshet e luanit, nuk i mbijetojne babait! pasi i mbysin ...
    Keshtu edhe puna e Kosoves, ka nje "prind" Shqiperine, ku ky atdhe i pervuajtur ndonse i copetuar, i ka dokumentet ne rregull qe te provoje atesine!
    Ndaj nuk ka nevoje qe kosovaret te shkojne ne Vatikan per te marre pashaporte te re.

Por une jam i bindur qe ti ishte duke bere shaka, tek sa po shkruaje...
    Pershendetje
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Filluat ju me ato psudo-patriotizmat tuaj ?!! Lërini rehat të huajt në punën e tyre se Ne më armik kemi veten tonë se sa Turkun, Grekun apo Serbin !! Bëni një punë patriotike si fillim psh : Mos ndotni vëndin rreth jush me plehra dhe denonconi korrupsionin dhe burrokracinë !!
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-06-2014
    Postime
    20

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    Filluat ju me ato psudo-patriotizmat tuaj ?!! Lërini rehat të huajt në punën e tyre se Ne më armik kemi veten tonë se sa Turkun, Grekun apo Serbin !! Bëni një punë patriotike si fillim psh : Mos ndotni vëndin rreth jush me plehra dhe denonconi korrupsionin dhe burrokracinë !!
    Na Shqiptart gjithmon ja kem lân fajin dikuj tjetër.Na dijm veç çka na ka bâ Titi e Jugoslavi por kem harrua se çka na ka bâ Enveri

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •