Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 36

Për: Anti Kastriotët anadollakë jane anmiqt e mbrendshem të Kosoves!

Citim Postuar më parë nga Doni-88 Lexo Postimin
    Nuk jane asgje kur krahason me ekstremistet ortodoks qe ka Shqiperia, kjo kategori eshte me e rrezikshme per vete Shqiperine sepse aty invlovohen greqia dhe gjithe shtet sllave ku nuk mungojne as propagandat qe bejne disa ketu kunder gjithe krahinave qe nuk ndajne mendim te njejte me keta.
    Ti Doni, nuk di se ç'fare don... me than, ti!
    Po me duket nuk je shume mirinformuar..., pasi qe zakonisht viktime ne Republiken tone te Shqiperise, nuk jane as komuniteti islam
    dhe as ai katolik, por gjithnje ai orthodhoks !!!
    Ty kjo ndoshta nuk te ben pershtypje, por qe kur digjen, thyhen, shkaterrohen dhe vidhen kishat, ikonat, afresket mesjetare, orendi dhe objekte kishetare,
    keto sa per informimin tend dhe te ndokujt tjeter si ti, nuk jane pasuri vetem e orthodhokseve shqiptar por e gjithe Shqiperise, e kam fjalen per kombin mbare!
    Pra nuk jane prona greke dhe pasuri kulturore/tradita/identitet grek o turk o gabel zifti..., por puro shqiptar!
    Kaq, me nje fjale, kush eshte pra ekstremiste o Doni, me duket se e ke kthyer permbys abetaren e llogjikes...
    Sa per temen, nuk kam per te shtuar asgje, por qe shqipetari duehet ti kthehet rrenjeve qe ka humbur prej aziatikeve mongole!
    Rrenjet dihen ku ishin....
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

Perjashtuar Maska e Shkoder Maj1478
    Anëtarësuar
    26-06-2013
    Vendndodhja
    Cydonia, Mars
    Postime
    18

Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    ti doni, nuk di se ç'fare don... Me than, ti!
    Po me duket nuk je shume mirinformuar..., pasi qe zakonisht viktime ne republiken tone te shqiperise, nuk jane as komuniteti islam
    Ty kjo ndoshta nuk te ben pershtypje, por qe kur digjen, thyhen, shkaterrohen dhe vidhen kishat, ikonat, afresket mesjetare, orendi dhe objekte kishetare,
    keto sa per informimin tend dhe te ndokujt tjeter si ti, nuk jane pasuri vetem e orthodhokseve shqiptar por e gjithe shqiperise, e kam fjalen per kombin mbare!
    Pra nuk jane prona greke dhe pasuri kulturore/tradita/identitet grek o turk o gabel zifti..., por puro shqiptar!
    Kaq, me nje fjale, kush eshte pra ekstremiste o doni, me duket se e ke kthyer permbys abetaren e llogjikes...
    Sa per temen, nuk kam per te shtuar asgje, por qe shqipetari duehet ti kthehet rrenjeve qe ka humbur prej aziatikeve mongole!
    jam absolutisht dakord!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-07-2011
    Postime
    239

Po me duket nuk je shume mirinformuar..., pasi qe zakonisht viktime ne Republiken tone te Shqiperise, nuk jane as komuniteti islam
    keto sa per informimin tend dhe te ndokujt tjeter si ti, nuk jane pasuri vetem e orthodhokseve shqiptar por e gjithe Shqiperise, e kam fjalen per kombin mbare!
    Kaq, me nje fjale, kush eshte pra ekstremiste o Doni, me duket se e ke kthyer permbys abetaren e llogjikes...
    Per Car rrenje e ke fjalen?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

...Lisi pa rrenj,nuk e ka te gjate jeten....Shqiperija dhe vendet Shqiptare, jane ne nje udhekryq,e ku rolin kryesor per rrugetimin e drejt kah rrenjet e veta,kah Identiteti i vet i ka kjo gjenerate politike e sotshme e cila e ka pergjegjsine vendimtare per rrugetimin e metutjeshem,drejt Rinlinjes Kombetare.
    Ne rastese,kjo gjenerate politikanesh,intelektualesh,akademikesh,historiane sh,etj deshton qe te drejtoj kah Rrenjet e kah Identiteti,atehere ky popull do rreshqas kah lindja islamike,ku me siguri do na perpi humnera e erresires.

..aty ku ka erresire dhe mjergull,hedhin valle djajt..dhe aty ku hedhin valle djajt,drita do te mungoj perjetshem...dhe aty ku nuk ka Drite,nuk ka jete....

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Citim Postuar më parë nga Kermilli Lexo Postimin
    Si Turko Arabet ashtu dhe SerboGreket jane NJEJT TE RREZIKSHEM PR KOMBIN SHQIPTAR, prandaj duhet te shkulen nga rrenjet keto fara te keqija( e kam fjalen gjithmone per debilat Shqiptare qe i perkrahin keto fara, dhe jo per popujt Turq-Arabe-Serbe-Greke)
    Ketu jam me ty. Rreziku me imadh eshta ai qe keto grupe mbrojne idete e tyre duke sulmuar palen tjeter. Duhet ta kuptojne qe te gjithe jane armiqet e kombit .
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-08-2009
    Postime
    389

Jam 1000% DAKORD me ty

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-08-2009
    Postime
    389

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    i ke vene shenjen e barazimit turqise,arabise,serbise e greqise. per tu dukur gjoja i drejte dhe i paanshem ne gjykimin tend,
    por ky gjykim eshte po aq i demshem sa ndikimi turk ne shqiperi.

sepse me greqine sot qe eshte vend i be-se, por edhe me serbine neser, je i detyruar te bashkepunosh e te krijosh marrdhenie shume te mira, pasi eshte parakusht per tu futur ne BE.
    dhe venia e greqise apo edhe serbise ne te njejten liste me arabine e turqine, ben qe shqiperia ti shohi me dyshim keto vende e te kete gjithmone mardhenie problematike. duke na lene si komb jashte be-se.

kjo gje i intereson vetem turqise, qe shqiperia te vonohet drejt rruges europiane, sepse me futjen ne BE turqia do humbasi ate ndikimin qe ka mbi shqiperine, si kulturalisht ashtu edhe ekonomikisht.
    Sa e lehte eshte te bashkepunosh me dike i cili me 1997 per pak sa nuk te mori gjithe Jugun e vendit?? Apo me dike i cili deri me 1999 vrau dhe zhduku pa lene gjurme duke i djegur neper furrat e shkrirjes trupat e Shqiptareve te Kosoves, gje te cilen e ka bere vetem Hitleri??
    Per mua nuk ka asnje ndryshim Turku me Serbin dhe Grekun (Greken ndryshojne pak sepse jane me te politizuar se te tjeret) qe te gjithe jane BARBARE kundrejt nesh

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636

Citim Postuar më parë nga dielli1 Lexo Postimin
    ...Lisi pa rrenj,nuk e ka te gjate jeten....Shqiperija dhe vendet Shqiptare, jane ne nje udhekryq,e ku rolin kryesor per rrugetimin e drejt kah rrenjet e veta,kah Identiteti i vet i ka kjo gjenerate politike e sotshme e cila e ka pergjegjsine vendimtare per rrugetimin e metutjeshem,drejt Rinlinjes Kombetare.
    Ne rastese,kjo gjenerate politikanesh,intelektualesh,akademikesh,historiane sh,etj deshton qe te drejtoj kah Rrenjet e kah Identiteti,atehere ky popull do rreshqas kah lindja islamike,ku me siguri do na perpi humnera e erresires.

..aty ku ka erresire dhe mjergull,hedhin valle djajt..dhe aty ku hedhin valle djajt,drita do te mungoj perjetshem...dhe aty ku nuk ka Drite,nuk ka jete....
    Është për tu habitur një gjë, këto 10 vite jetojmi në epoken e internetit, e barabart me "shekullin e Drites, Lumier" por nê vendê që edhe ne te shkelqenim duke perfituar nga këto mjete te reja moderne, më duket se interneti ështê duke na kthyer mbrapa, sikur se kemi zbuluar njê makin qê e kthen kohen mbrapa me te gjitha prapameturit e saja, edhe pak e do arrijmi nê mesjeten tonê...sytë njeri tjetrit tentojmi t'ia nxjerrim, edhe komunikimi mes nesh disi ka humbur besimin, ku jemi duke shkuar ?
    Ne ishim shumë mirë me këto besimet fetare, secili e mbante në vete bindjene tij dhe rrespektonim njeri tjetrin pa dallime emri a besimi, kisha patur deshirën te rikthehet kjo periudh edhe njëhere..kuptohët ju lutemi, në demokraci..
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

une mendoj se askush nuk ka faj pse jemi ketu ku jemi por fajin e kemi vet. AKoma me politiken e xhaxhit ku mas çdo kaqube shef nje armik. Ne vend se te punojme per veten tone ne merremi me gjepura dhe me perralla me mbret. Feja nuk duhet t'i imponohet askujt. Nese prisni qe 90 % e muslimaneve te konvertohen ne nje fe tjeter per tu integruar ne BE, keni akoma shume per te pritur (se ajo nuk behet kurre, e as mbas kurr-it). Pastaj kush thote se krishterimi eshte rrenja jone? vetem deri ne shek. VI shkoni ju? atehere i paskemi rrenjet shume te ceketa!
    Nëse dëshiron ta dish të vërtetën duhet të jesh i gatshëm ta pranosh.

Perjashtuar Maska e Shkoder Maj1478
    Anëtarësuar
    26-06-2013
    Vendndodhja
    Cydonia, Mars
    Postime
    18

Citim Postuar më parë nga optimus.prime Lexo Postimin
    une mendoj se askush nuk ka faj pse jemi ketu ku jemi por fajin e kemi vet. AKoma me politiken e xhaxhit ku mas çdo kaqube shef nje armik. Ne vend se te punojme per veten tone ne merremi me gjepura dhe me perralla me mbret. Feja nuk duhet t'i imponohet askujt. Nese prisni qe 90 % e muslimaneve te konvertohen ne nje fe tjeter per tu integruar ne BE, keni akoma shume per te pritur (se ajo nuk behet kurre, e as mbas kurr-it). Pastaj kush thote se krishterimi eshte rrenja jone? vetem deri ne shek. VI shkoni ju? atehere i paskemi rrenjet shume te ceketa!
    Krishterimi eshte rrenja e shqiptareve. Shqiptaret dalin ne histori ne mesjete me emra tipike shqiptare. Ata qe kujtojne se ka pas edhe nje shqiptar "Ilir", ata jane te paditur dhe jane foshnjarak qe u besojne perrallave. Kultura shqiptare eshte kulture e krishtere sepse emrat shqiptare jane emra te krishtere siç i ka gjithe Europa: Gjon = John, Giovanni, Jean, Juan. Marie = Maria, Mary, Marija. Te gjithe ata qe thojne te kunderten le te mbyten ne injorancen e tyre. Nuk merrem me injorant.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •