Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 12
    i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

ZYRTARE: Sir Alex Ferguson pensionohet, David Moyes do të jetë pasardhësi i tij

Sir Alex Ferguson do të dalë në pension në fund të sezonit, ka konfirmuar klubi i tij, Manchester United.

Trajneri skocez e udhëhoqi me sukses ekipin nga Old Trafordi për 26 vjet rresht, ndërsa këtë sezon ua solli ‘Djajve të Kuq’ titullin e 20-të në Premierligë, rekord absolut.
    “Menaxheri më i suksesshëm në historinë e futbollit anglez do të lirohet nga detyra pas ndeshjes kundër West Bromwich Albion më 19 maj dhe do t’i bashkohet bordit të klubit”, thuhet në një njoftim të Manchester United

Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 09-05-2013 më 13:29
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anëtarësuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707

Për: Ferguson terhiqet.

ta shikosh Manchesterin tani pa kete trajner eshte vërtetë e pamendueshme

LEGEND
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Nese pasardhesi do te jete Moyes (Everton,i zgjedhur pikerisht nga Ferguson,per me teper skocez dhe mik i tij) besoj se ecuria e ekipit do te jete e njejte,per te mos thene me e mire.
    MOS I NDY TEMAT no name

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816

Largimi i Ferguson nga Man.Utd le nje zbraztire per te gjithe ne qe e percjellim futbollin... Eshte e njejta ndjenje sikur ikja nga sporti i Ronaldos,Zidan, Schumaher nga Formula 1,Xhordan nga NBA.

1986 - 2013 te jesh trejner i vetem nje ekipi !! ...Legjende e gjalle.

Kush do e zavendesoj legjenden skoceze: Mourinjo, Heynckes,Moyes,Klopp apo ndoshta ndonjerin nga lojtaret e United Giggs,Solskjaer,Cantona ...?!
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834

Nje mit qe i ka dhene shume futbollit jo vetem ne Angli por ne gjithe Evropen.Arritjet dhe fitoret e tij me MAN UTD nuk do harrohen kurre!!

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816

Citim Postuar më parë nga freeopen Lexo Postimin
    Nese pasardhesi do te jete Moyes (Everton,i zgjedhur pikerisht nga Ferguson,per me teper skocez dhe mik i tij) besoj se ecuria e ekipit do te jete e njejte,per te mos thene me e mire.
    Ndoshta,por nuk besoj.Asgje ska fituar me Everton,zero tituli !

Sjellja e tij ne Old Traford eshte rrezik,nuk i dihet si do gjindet ne nje klub te madh me nje armate fansash ne bote dhe me presionin e imperativit te fitoje cdo ndeshje...United nuk eshte Everton !

Sido qe te jete,kush do vie ne Old Traford, vie me pelqimin e Ferguson....Madje SAF me vec e ka zgjedhur pasarrdhesin.
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin

Sjellja e tij ne Old Traford eshte rrezik,nuk i dihet si do gjindet ne nje klub te madh me nje armate fansash ne bote dhe me presionin e imperativit te fitoje cdo ndeshje...United nuk eshte Everton !

Sido qe te jete,kush do vie ne Old Traford, vie me pelqimin e Ferguson....Madje SAF me vec e ka zgjedhur pasarrdhesin.
    Nuk ka se cfare te fitoje me Everton,nuk eshte ekip elite ne Angli. Nga ana tjeter Moyes ka 11 vjet (nese s'gaboj) qe drejton Everton dhe e ka mbajtur gjithnje ne nivel te larte per kete ekip duke zhvilluar dhe nje futboll te bukur (nuk e di sa e ke ndjekur Evertonin).
    Nuk eshte rrezik fare sjellja e tij ne O.Traford,ka eksperiencen e duhur dhe do te jete gjithnje nen monitorimin e Ferguson (do ushtroje rolin e drejtuesit ne klub) qe nga sa thuhet eshte ai qe e ka zgjedhur.
    MOS I NDY TEMAT no name

i/e regjistruar Maska e mateo
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Vendndodhja
    united kingdom
    Postime
    286

Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin

A Ferguson, tranjeri me I madh I te gjitha koherave ndoshta. I pazevendesueshem. United duan nJe menaxher qe ka vecori Te krijoje talent te rinj, te krijoje loje terheqese, dhe sulmuese dhe keto vecori I zoteron Moyes. Kush e di sesi ndjEhet Mou,,,,,,
    mateo

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216

Çfarë thanë për pensionimin e Fergusonit?

Pas publikimit të lajmit se menaxheri i Manchester Unitedit, Sir Alex Ferguson, do të pensionohet në fund të këtij sezoni, shumë njerëz nga e gjithë bota kanë mbetur të shokuar, por ne do t’iu sjellim disa citate të lojtarëve dhe figurave të njohura të futbollit.
    Ruud Van Nistelrooy (Ish-lojtar i Manchester Unitedit): “2001-2006, 219 ndeshje, 150 gola nën trajnerin më të suksesshëm në histori të futbollit. Ishte një privilegj unik”.

Patrick Vieira: “Ky është përfundimi i epokës së një ambasadori të madh, jo vetëm të Ligës Premier, por të futbollit në përgjithësi. Fat të mbarë Sir Alex”.

Sergio Busquets (Barcelona): “Ferguson është një trajner që gjithmonë do të mbahet në mend. Pensionimi i tij është humbje për botën e futbollit”.

Radamel Falcao (Atletico Madrid): “Ngrihuni në këmbë, bëni duart bashkë dhe dhuroni atij duartrokitje të mëdha! Sir Alex Ferguson po pensionohet. Urime për një karrierë të shkëlqyeshme”.

Dani Alves (Barcelona): “Pensionimi i tij është sikur të hiqet një nga mitet e futbollit. Ai është një lloj profesionisti i cili i jep kuptim këtij sporti. Faleminderit Sir Alex Ferguson”.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid): “Faleminderit për gjithçka, Boss”.

David Beckham (PSG): “Ndikimi që ai ka pasur në ekipin e tij, në lojtarët dhe tifozët... Nuk mendoj se ekziston dikush në futboll që ka pasur një ndikim të tillë ndonjëherë”.

Michel Platini (President i UEFA-s): “Sir Alex ka dhënë një kontribut masiv në futboll, jo vetëm në Skoci dhe Angli, por edhe në Evropë e gjithandej”.

Vincent Kompany (Mbrojtës i Manchester Cityt): “Sir Alex, njëri ndër menaxherët më të mirë të të gjitha kohërave. Pas 26 viteve të suksesit në këtë lojë, ne të gjithë i detyrohemi shumë atij”.

Michael Owen (Ish-futbollist i Manchester Unitedit): “Thjesht nuk po mundem ta përpij këtë. Manchester United pa Sir Alex Fergusonin nuk duket në rregull. Çfarë njeriu i madh që është dhe është mirë që e përfundoi siç deshi ai”.

Kasper Schmeichel (Leicester City) djali i portierit legjendar Peter Schmeichel: “Tejet i shokuar. Pa diskutim se është menaxheri më i mirë që ka jetuar ndonjëherë”.

Danny Simpson (Newcastle United): “Uau, nuk mund të besoj se Sir Alex vërtetë është pensionuar. Nuk duket reale. Ai është legjendë absolute dhe ndihem i privilegjuar që kam punuar me të”.

Romelu Lukaku (West Bromwich Albion): “Është pikëlluese të dëgjosh që njëri ndër menaxherët më të mirë në botë është pensionuar. Sir Alex është një kampion i vërtetë”.

Klubi i Chelseat: “Të gjithë këtu te Chelsea dëshirojmë t’i urojmë Sir Alex Fergusonit më të mirat gjatë pensionimit të tij. Ai ka qenë fantastik gjatë 26 viteve të fundit”.

Neil Lennon (menaxher i Celticut): “Futbolli nuk do të jetë më i njëjtë pa Sir Alex.. çfarë kontributi të madh ka dhënë ai për këtë lojë. Dyshoj që dikush mund ta zëvendësojë atë ndonjëherë”.

Peter Schmeichel (Ish-portier i Manchester Unitedit): “I zhgënjyer, i shokuar, i mërzitur. Nuk e kam menduar se kjo ditë do të vinte pikërisht sot”.

Sepp Blatter (President i FIFA-s): “Sapo dëgjova se Sir Alex Ferguson do të pensionohet në fund të sezonit. Arritjet e tij në këtë lojë dëshmojnë që padyshim ai është ndër më të mirët”. /Telegrafi/
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240

Për: Zyrtare: Sir Alex Ferguson del në pension, David Moyes do të jetë pasardhësi i t

Zyrtare: David Moyes do te jete pasardhesi i Ferguson.

http://www.sport.es/es/noticias/ingl...united-2386309

Te dy klubet, Manchester United dhe Everton e kane konfirmuar lajmin se David Moyes do ta zevendesoje Sir Alex Fergusonin ne Old Trafford. David Moyes ka nenshkruar marreveshje me Manchester United deri ne vitin 2020.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •