Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 22
    Memnoch, (the accuser) Maska e Marcel
    Anëtarësuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    your dreams
    Postime
    15

Lexojeni këtë histori dhe po arritët ta kuptoni kuptojeni

{Kjo është një bisede ndërmjet mua (not really) dhe zotit}

Zot,, të kujtohet kur dilnim sëbashku në breg te detit dhe prapa nesh linim gjurmët mbi atë rërë të njomë, dhe në atë kohë ti zot më premtove se gjithmonë do rrish pranë meje dhe do më ndihmosh në çdo çast, madje edhe në ato me të vështira? por tani unë kthej kokën prapa dhe shoh vetëm dy gjurm,,, po ju zot ku jeni??? A mos vallë ke harruar premtimin qe bere???
    I dashur biri im, në ato ditë që ti sheh vetëm dy gjurmë jane ditët kur ti qëndron mbi krahët e mi......

raku
    i/e ftuar
    une e kuptova po me c'kuptim e ngrite ket teme?

Anëtarësuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    your dreams
    Postime
    15
    Ju po ta kishit kuptuar sdo ta kishit bere kete pyetje,,,, po nejse, aryeja vjen menjëher pasi i keni nxjerr kuptimin...........

raku
    i/e ftuar
    pikerisht e thashe ate qe ta ngaterroja kuptimin e temes

Perjashtuar Maska e Mona
    Anëtarësuar
    03-07-2002
    Vendndodhja
    Away from you....
    Postime
    134
    Nuk e kapa vete.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2003
    Postime
    20
    Do thoja se personifikimi i fjales Zot mund te perfshije gjithçka e gjithkend.
    Ne çdo moment te jetes kemi ecur perkrahe personave qe kemi menduar se do te qendronin aty perhere, e pas momentit kur ato persona largohen, perseri nuk jemi vetem por kemi prane kujtimin e tyre. Eshte sikur ai kujtim qe kemi brenda dhe askush nuk mund te na e rrembeje, na flet e na shoqeron gjate gjithe atij bregut te detit ku ne shetisim.
    Ky ishte interpretimi im instiktiv...

i/e regjistruar Maska e JUST AN ANGEL
    Anëtarësuar
    27-06-2003
    Vendndodhja
    nei suogni tuoi
    Postime
    37
    momenti kur ke pare vetem nje pale gjurme (qe ishin gjurmet e krishtit) ka qene momenti me i veshtire.pra krishti jo vetem qe eshte me ty ne momentet e veshtira po te ndihmon ti zgjidhesh ato sepse mbajtaja ne krahe do te thote qe krishti mban "ne kuriz"hallet dhe problemet e tua dhe eshte ai qe ne nje fare menyre ti zgjith ose te jep fuqi dhe te perkrah ne zgjidhjen e problemeve.

nuk e di ne e kam kapur taman po besoj se duhet ti jem afruar ca
    Seksi pa dashuri eshte nje eksperience boshe por midis eksperiencave te tjera boshe qe na rrethojne eshte me e mira

Anëtarësuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    your dreams
    Postime
    15
    cherry nuk eshte ajo qe thoni ju...kurse ju angel jeni afruar shume pothuajse i ja keni dhene te gjithe kuptimin por ne castin kur une qendroj mbi krahet e zotit, aty jeni gabim....

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Zoti e ka pas ndihmuar birin ne kohe te veshtira dhe e ka drejtuar ne nje rruge te drjete.
    Momentin qe biri nuk sheh gjurmat e zotit eshte momenti ku zoti dhe biri hecin si "NJE''. Nuk eshte nevoja qe zoti ti heci mbrapa birit sepse i biri eshte i gatshem te heci vetem pa nevojen e zotit.

Anëtarësuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    your dreams
    Postime
    15
    sorry Eliona but u are wrong

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. KF Elbasani, "TIGRAT VERDH E BLU"
    Nga ClaY_MorE në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 479
    Postimi i Fundit: 04-10-2008, 00:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •