Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    :::::****::::::
    Anėtarėsuar
    05-03-2003
    Postime
    194

Lightbulb Problem ne lidhje me korrektimin automatik te tekstit ne Word 2007

Besoj se e keni hasur problemin e korrigjimit automatik te tekstit ne gjuhen shqipe.

Kam instaluar programin qe ben korrigjimin automatik ne gjuhen shqipe dhe po ashtu kam konfiguruar paketen e mikrosoftit qe te marre si gjuhe kryesore gjuhen shqipe. Dmth qe sa here te hapet te hapet per te shkruar shqip. Normalisht edhe tek korrigjimi e kam venen default ose zgjedhjen e pare te kete gjuhen shqipe.
    Problemi eshte qe sa hap wording gjuha default eshte perseri dhe perseri anglisht dhe jo shqip po ashtu edhe korrigjimi automatik eshte anglisht.

Si e keni zgjidhur kete problem?

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678

Pėr: Problem ne lidhje me korrektimin automatik te tekstit ne Word 2007

Ke zgjedhur gjuhen ne vendin e gabuar. A ke selektuar gjuhen shqipe ne Review>spelling / proofing?

Me sa di une gjuha shqipe ekziston vetem per office 2010 nuk e di te ekzistoje per 2007 vetem me ndonje third party program. Ne kete rast duhet te kontaktosh me kompanine e programit
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

:::::****::::::
    Anėtarėsuar
    05-03-2003
    Postime
    194

Pėr: Problem ne lidhje me korrektimin automatik te tekstit ne Word 2007

Te falenderoj per pergjigjen Ardi,

Aty tek spelling / proofing nuk e kam zgjedhur shqipen.

Ky ishte opsioni qe nuk e kisha prekur.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •