Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 28 prej 28
    i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Për: TVSH “bllokon” sinjalin e Pashkëve Ortodokse

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    TVSH eshte televizion publik, dhe e ka per detyre qe sinjalin e saj ta ndaje falas jo vetem per qytetaret, por edhe kanalet e tjera televizive kombetare. TVSH nuk mund te kete asnje "ekskluzivitet" kur vjen fjala tek aktivitete publike ne Shqiperi qe jane me interes mbarepopullor. Kjo do te aplikohej vetem nese TVSH do te kish blere te drejtat e trasmetimit te nje ndeshje futbolli nderkombetare, apo nje emisioni qe nuk e kish prodhuar vete, por jo per aktivitete te tilla publike brenda vendit.

Drejtori i TVSH duhet pushuar nga puna dhe TVSH duhe t'i kerkoje falje publike qytetareve te vendit dhe KOASH.

Nese nuk e bejne kete gje, bojkotoni TVSH dhe ne 23 qershor ndeshkoni me vote ata njerez qe tolerojne sjellje te tilla.

Albo
    TVSH transmeton me dy frekuenca , ku vetem njera eshte publike , tjetra eshte bisnes.Pra te dyja keto frekuenca transmetuan ceremonine.KOASH pretendon se eshte marre veshte qe me drejtorin per ta shperndare sinjalin dhe kjo nuk ka ndodhe.Ne jemi ne fushate elektorale dhe ngacmimi i kesaj ceshtje, munde te hape probleme, prandaj eshte mire te tregohemi tolerante.
    Une e kam shprehur shpesh qe ne Shqiperi, nuk ka muslimane si produkt i religionit,per me teper une keto do ti quaja te krishtere qe urrejne krishterimin dhe jane formalishte musliman, pra vetem me emra, apo nje preference perkatesie te pa kuptimte.Keto njerez jane lehtesishte te zbuluar ndaje korruptimit permes donacioneve dhe situata e koheve te fundit , ne Ballkan, por per me teper ne Shqiperi, tregon se kaluam nje trysni jo te vogel pikerishte nga interferimet islamike.U desh te nderhynte aq hapur SHBA, u desh te behen prezente politikane te sferave me te larata te BE-se , u deshe dhe deklerata e ambasadorit rus, qe por ti vendosesh ne harte , do te shohim se u ngrit e gjithe bota e krishtere , per ta ndaluar kete situate gjoja nacionaliste, por qe ishte nje lufte e hapur islamike.Parti si AKZ apo PDIU, mbeten si peshku pa uje dhe lekundjet e Berishes nga kjo trysni , po ndjehen dhe ne frymen e ketyre zgjedhjeve.
    Ne Shqiperi ka nje antikape, qe e vendos te krishterin, qofte dhe ne foreme ne nje pozicion te veshtire.PS eshte nje parti me kredite greke dhe krishterimi mund te mbrohet duke qene prane saje, por ajo eshte dhe trashegimtare e bllokut diktatorial, e bashkesise se pa penduar per krimet ne diktature dhe kjo ben qe te krishteret, te jane me shume ne karhun e PD-se, per vizionin qe ajo ka per lirine , demokracine dhe per ndarjen, apo ndeshkimin e se shkuares.Te krishteret dhe se me mangesite e kohes, jane me morale te shendoshe dhe kjo i ben te jene te vemendeshem dhe ndaj politikes greke (qe e mbeshtesin per aq sa u intereson shqiptareve )dhe vizionit per lirine dhe te drejtat.
    Une do te thoja se eshte shume me teper e rendesishme , qe shqiptaret e krishtere ne emigracion, duhet te lobojne ku te mundin, qe krishterimi si rreligion ,te fitoje te drejten ligjore te besimit identitet.Te gjitha kishat ortodokse ne SHBA, qe kane nje shtrije jo te vogel ne Boston dhe New York, ku ka dhe figura si Niko Kirka apo at Artur Lionel, qe dhe se dy figura nen kundershtim me njera tjetren, duhet te shfrytezohen ne vizionin e perbashket per te mbrojte krishterimin, identitetin e besimit te shqiptareve.Keshtu sic po shkohet, po del ne pahe idjea ,se shqiptareve i duhet Kisha si objekt , si nje rrelike historike, por jo komuniteti qe mbajti te gjalle ndergjegjen e frymezuar nga mesimet apostolike.Po keshtu duhet nderlidhje dhe me kishat katolike , kudo ato jane brenda dhe jashte vendit, per te ngacmuar dhe nxite politiken nderkombetare, te interferoje permes programeve, ashtu sic veprojne ne vendet e tyre.Nese kemi nje sjellje preverse ne histori, nuk eshte vetem faji i ashuquajtur popull, por dhe faj i elites intelektuale, e cila nuk kontribon e bashkuar per ceshtje te interesit te pergjithshem.Eshte elita qe orjenton popullin dhe jo polulli eliten.Politika shqiptare e ka te veshtire te merret me kete ceshtje dhe per kete une them se duhet qe perendimi ta perfshin ne programet e tije religionin apostolik shqiptare.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Anesti_55 : 07-05-2013 më 07:23
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar më parë nga trony Lexo Postimin
    Me duket shume qendrim i njeashem dhe jo korrekt ndaj fese Ortodokse, duke marre parasysh qe 41.48% e popullisise sone perbehet nga kjo fe. Fakti qe le shume per te deshiruar eshte dhe qe nuk u percoll asnje urim dhe asnje prononcim ndaj PAshkeve Ortodokse. Mediat per me teper duhet te mbajne 1 qendrim neutron dhe jo te varur nga Shteti, pasi misioni i tyre duhet te jete informimi dhe venia ne djeni te fakteve, ngjarjeve dhe cka na rrethon. Okultimi i nje eventi si festat fetare nuk prezanton aspak pozitivitet.
    41.48%?

nga e nxore kete perqindje? Nga Greku mjekrosh qe ju udheheq?

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834

Citim Postuar më parë nga freeopen Lexo Postimin
    Te pakten titujt e temave bejini ne menyre te tille qe te te japin nje ide per ate qe vjen mbas titullit,mbetem duke kritikuar gazetaret pe titujt bombastike e me pas veprojme ne te njejten menyre.
    Jane mesuar me kronika te zeza dhe kritikuese dhe nuk ua ben dora t'ia vene sic duhet emrin temes,duhet ti hedhin cik benzine se s'ben,lol.

i/e regjistruar Maska e mardo
    Anëtarësuar
    06-04-2011
    Postime
    325

TURP .....2 festa jan te shkretat.....pse te mos e lejojne

tvsh eshte tv eksluziv i PD

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

Citim Postuar më parë nga mardo Lexo Postimin
    TURP .....2 festa jan te shkretat.....pse te mos e lejojne

tvsh eshte tv eksluziv i PD
    ku jeton ti mardo?

Anëtarësuar
    06-04-2011
    Postime
    325

Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    ku jeton ti mardo?
    te vorri bomit

po ti drague ????

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

Citim Postuar më parë nga mardo Lexo Postimin
    te vorri bomit

po ti drague ????
    Ke pazari i ri. paskena nji autobus. cfare shonci

Anëtarësuar
    06-04-2011
    Postime
    325

Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    Ke pazari i ri. paskena nji autobus. cfare shonci
    aty te ty marr peshkun ......dhe te dielave bej servis bicikletes

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •