Heshtja jo gjithmonë është pa domethënie....
Nese ne kete bote je per te thene te verteten, elegancen lerja rrobaqepesit.
Heshtja jo gjithmonë është pa domethënie....
Nese ne kete bote je per te thene te verteten, elegancen lerja rrobaqepesit.
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
don't lose your soul, wisdom is better than silver and gold..
above all don't fear any difficult moment, the best comes from them..
Ate qe zemra e din sot, mendja e kupton neser.
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
"Nga të gjithë vështirësitë me të cilat ndeshet njeriu në jetë, s'ka asgjë më ndëshkuese se akti i thjeshtë i pritjes."
|Khaled Hossein|
Dhuro shumë...e prit pak!
"Dashuria nuk kërkohet, ajo vjen atëherë kur nuk mendon për të, atëherë kur je i pastër shpirtërisht. Dashuria nuk të lëndon kurrë, nëse të lëndon nuk është dashuri o mik, ajo nuk është e ashpër, lënduese apo hidhëruese. Ajo është ndjenjë qetësie, të fal paqe, besim dhe shpresë. Të lejon të mbushësh thellë me frymë pa patur frikë se do të dalin lot. Sa pak të dashuruar që ka në botë..."!
| Erich Fromm|
Zot të lutem ! Nuk të kërkoj mrekulli apo vizione, por forcën për t'u përballur me përditshmërinë... Më ruaj nga frika e humbjes së diçkaje në jetë... Mos më jep atë ç'ka dëshiroj, por atë që kam nevojë... Më mëso artin e hapave të vegjël...!
Mos haroni se nuk jemi asgje me shume...se nje numer i caktuar ditesh...dhe cdo dite qe kalon...eshte nje pjes e jona e cila vdes pergjithmon ...!
Deshprimi me i madh qe mund ta kaploj nje shoqeri eshte dyshimi se, te jesh i ndershem eshte e kote !
.....................
![]()
What goes around---comes around
Krijoni Kontakt