Të falësh, nuk do të thotë të harrosh...!
|Ismail Kadare
Të falësh, nuk do të thotë të harrosh...!
|Ismail Kadare
koha nuk sheron plaget, thjesht te meson te jetosh me to...
Shpesh jetet tona nuk shkojne ashtu sic duam dhe per kete shpesh i gjejme arsyet tjeterkund... Por duhet te pranojme se shpesh SHKAKTARET E VERTETE te kesaj gjendjeje jemi NE dhe vetem NE
She's the morphine queen of my vaccine.
''Shqetesohu me shume per ndergjegjen sesa per reputacionin tend. Ndergjegja jote eshte ajo qe je ti, reputacioni yt eshte ajo qe te tjeret mendojne se ti je.
Dhe ajo qe te tjeret mendojne per ty, eshte problemi i tyre, jo i joti.''
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Më duaj ose më urrej, të dyja janë në favorin tim ... Nëse më do, do jem gjithnjë në zemrën tënde, Nëse më urren do jem gjithmonë në mendjen tënde...!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
- Rrena ka shijen e duhanit, së pari e idhët, derisa të bënë për vete, pastaj e shijshme e të bënë të mvarur përjetësisht!
@ Agim METBALA
Suksesi eshte aftesia per te kaluar nga nje deshtim ne tjetrin, pa e humbur entuziazmin..
Churchill..
above all don't fear any difficult moment, the best comes from them..
Mbaje mend...Gjate jetes tende do takosh shume maska dhe pak fytyra..!
Nese do dike, lere te shkoje, nese kthehet te ka dashur perhere, nese jo, ska qene e thene te rrinit bashke!
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
Nqs te thone se dashuria eshte nje enderr, enderro por mos u cudit nese zgjohesh duke qare.
Nese zgjohem duke qare do te thote qe nuk eshte nje enderr!!!
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
Krijoni Kontakt