Kete po te them dhe une Redi po me duket se nuk po e kupton ose ben sikur!
Ne Shqiperi ka varferi e ne Singapore shume pak.
Nje telefon celular eshte shume per nje shqiptar dhe nje qe nuk ka buke te haje ne Shqiperi do vjedhi ēdo gje qe ti dali perpara se nuk ke Moll-e si ne USA e te vjedhi vetem ushqime!
Nqs ti e ke lewuar kete artikull ne New York Times do te thote qe gazetari ka gjetur diēka shume te rralle qe ka ndodhur jashte amerikes dhe qe perben nje scoup dhe per vete lexuesin amerikan.
Kete po them dhe une me siper qe eshte denim i rende per nje vend ku njerezit nuk kane te hane! Kur te jete dhe ne Shqiperi 5% e popullesise papunesia atehere mund te themi qe ai qe vjedh e ben nga vesi dhe jo se nuk ka te haje pasi le te punoje.
Te ftoj te besh nje nje xhiro te partizani i panjohur Redi kur te shkosh ne Tirane e do ta kuptosh qe sheshi Omonia gjendet ne mes te Tiranes tani, ke njerez qe nuk e dine a do kene te hane ne darke per familjen e tyre apo jo....
Keshtu qe eshte pak kollaj te gjykosh dike qe ngordh urie kur vete i ke te gjitha ne terezi.
Anyways ēdo njeri ka mendimin e vet keshtu qe....une po rishpreh timin per kete teme.
Pershendetje
Krijoni Kontakt