Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 1

Tema: Hamdi Salihi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-03-2013
    Postime
    16

Hamdi Salihi

Hamdi Salihi: Mė pėlqen gjithēka nė Kinė

Nje interviste nga gazetarje kineze per sulmuesin e njohur shqiptar Hamid Salihi.

Si ju lindi mendimi tė nisni karrierėn tuaj nė Kinė?

Ishte njė ofertė nga disa miq tė mi pėr tė luajtur me ekipin qė kishte dalė i dyti nė kampionatin kinez, dhe si nėnkampion do tė luante nė Superligėn Aziatike. Meqė mė pėlqen tė provoj gjėra tė reja, mendova ta shfrytėzoj kėtė mundėsi.

Keni luajtur nė Shqipėri, Greqi, Austri e ShBA, dhe tani jeni nė Kinė. Mund tė na flisni pėr pėrvojat e ndryshme qė keni pasur nė kėto vende?

Nė tė gjitha kėto vende kam pasur pėrvoja tė veēanta, veēanėrisht nė Austri, ku kam qėndruar pėr pesė vjet. Kurse nė Kinė ka vetėm tre muaj qė kam ardhur dhe ka qenė njė kohė e ngarkuar me ndeshje. Jam munduar edhe tė luaj, edhe tė sistemoj shtėpinė pėr tė pritur familjen. Prandaj ka qenė njė periudhė shumė e ngjeshur.

Besoj se adhuruesit tuaj janė tė interesuar pėr jetėn tuaj nė Kinė. A mund tė na tregoni pak si ėshtė jeta juaj dhe si ndiheni kėtu nė Kinė?

Mbrėmė shkova pėr herė tė parė me gruan dhe vajzėn nė Tempullin e Konfucit. Ėshtė njė vend shumė i bukur dhe mbeta i mahnitur. Kam qenė nė vende tė ndryshme tė Nankinit, por ky tempull mė pėlqeu shumė, sepse i adhuroj historinė dhe tradita kineze, ndaj mbeta shumė i kėnaqur.

Nė tė gjitha kėto vende kam pasur pėrvoja tė veēanta, veēanėrisht nė Austri, ku kam qėndruar pėr pesė vjet. Kurse nė Kinė ka vetėm tre muaj qė kam ardhur dhe ka qenė njė kohė e ngarkuar me ndeshje. Jam munduar edhe tė luaj, edhe tė sistemoj shtėpinė pėr tė pritur familjen. Prandaj ka qenė njė periudhė shumė e ngjeshur.

Besoj se adhuruesit tuaj janė tė interesuar pėr jetėn tuaj nė Kinė. A mund tė na tregoni pak si ėshtė jeta juaj dhe si ndiheni kėtu nė Kinė?

Mbrėmė shkova pėr herė tė parė me gruan dhe vajzėn nė Tempullin e Konfucit. Ėshtė njė vend shumė i bukur dhe mbeta i mahnitur. Kam qenė nė vende tė ndryshme tė Nankinit, por ky tempull mė pėlqeu shumė, sepse i adhuroj historinė dhe tradita kineze, ndaj mbeta shumė i kėnaqur.
    Emri:  7fd0fe1b4dbc413e91d29073b756e243.jpg

Shikime: 522

Madhėsia:  57.7 KB

Si e komentoni Superligėn Kineze?

Superliga Kineze ka shumė ngritje e pėrmirėsim nga viti nė vit dhe besoj se ėshtė nė rrugė tė mbarė pėr t'u bėrė njė nga ligat mė interesante nė botė, sepse nuk i mungojnė investimet, nuk i mungojnė fondet, nuk i mungojnė mjediset dhe ka shumė lojtarė tė talentuar. Me kėtė ritėm, me kėtė organizim, do tė arrijė tė bėhet njė ligė interesante nė vitet e ardhshme.

Nė fund njė pyetje lidhur me karrierėn tuaj tė ardhshme. Planifikoni tė qėndroni nė Kinė, apo do tė shkoni nė vende tė tjera?

Nė qoftė se gjėrat do tė vazhdojnė deri nė fund kėshtu, mua mė pėlqen gjithēka kėtu dhe do tė doja tė qėndroja pėr njė kohė sa mė tė gjatė. Nėse jo dhe nėse do tė kem mundėsi pėr tė provuar ndonjė vend tjetėr ku nuk kam qenė mė parė, do tė largohesha me kėnaqėsi, sepse jeta e futbollit ėshtė shumė e shkurtėr dhe tė ofron shumė mundėsi qė duhet t'i shfrytėzosh.

Emri:  5de1d1133ab24fb8b6ce69926dbd8a1c.jpg

Shikime: 541

Madhėsia:  49.9 KB

http://albanian.cri.cn/381/2013/04/24/182s122377.htm
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Albo : 06-05-2013 mė 23:40

Fjalėt Kyēe pėr Temėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •