Close
Faqja 0 prej 15 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 143
    i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Vret gruan: "Më tradhtoi me një turk"

Një burrë shqiptar ka vrarë gruan, nisur nga normat e Kanunit, pasi e tradhtonte me një shtetas turk.
    Shqiptari nga Kosova ka dal sot para një gjykate në Sankt Gallen në Zvicër, ku për dy orë ka rrëfyer ngjarjen se përse kishte vendosur ta vriste gruan e tij, që sipas tij, i rrënoi tërë jetën.
    “Fajet i ka bashkëshortja ime! Sikur ajo të mos kalonte me turkun, me siguri se ajo sot do ishte në jetë. Ju si gjykatë duhet të dënoni edhe turkun sepse edhe ai ka faj, pasi ka fjetur me gruan time që e kisha të kurorëzuar. Ndoshta jam edhe unë fajtor, por faji im është i vogël, sepse gruaja ime dhe dashnori i saj turk më kanë shkatërruar jetën!- ishin fjalët e emigrantit nga Kosova, Rrahman.H.
    Ai ka theksuar se Kanuni shqiptar i ka dhënë drejtë të vrasë gruan dhe se ka vepruar sipas këtij kodi. Por, nga ana tjetër, prokuroria zvicerane ka hedhur poshtë këto pretendime, duke bërë të ditur se kjo vepër vrasje nuk ka të bëjë me kanun apo kode të tilla.
    Prokuroria kërkon 19 vite burg për veprën e bërë. Emigranti 44-vjeçar nga një fshat i Suharekës gjatë kohë po jetonte me familjen në Zvicër./Shekulli Online
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

i/e regjistruar Maska e e askujt
    Anëtarësuar
    31-03-2013
    Postime
    140

Për: Vret gruan: "Më tradhtoi me një turk"

Aaa dmth po mos te ish turk sdo e kish vrar
    imagjino te kish qen grekkk cdo i kish punuar :P

Se bej shaka ,,,, me vjen keq qe sot te tilla dukuri.....te ndeshura kaq shpesh ne shoqerin ton , detyrohemi tu hedhim nga nje grimce humori...
    Eshte per te ardhur keq , e njekohsisht turp , qe ne zona te caktuara te vendit tone , ende ndiqet Kanuni...
    Fatkeqsi per ata qe e jetojn cdo dit kte lloj jete

faraone Maska e tutankamon
    Anëtarësuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009

ky i gjore s paska pas vetem fajin te vogel .........
    Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .

i/e regjistruar Maska e stela81
    Anëtarësuar
    26-06-2012
    Vendndodhja
    Ne qiell
    Postime
    1,106

Trradhetia eshte trradheti, pak rendesi ka trradhetari/a..
    qe nuk falet nga askush..por jo deri ne vdekje..pasi i ben keq vetes se denohesh nga ligji, trradhetia eshte nje akt morali...por qe e lendon me shume se vrasja....

i/e regjistruar Maska e stela81
    Anëtarësuar
    26-06-2012
    Vendndodhja
    Ne qiell
    Postime
    1,106

Citim Postuar më parë nga tutankamon Lexo Postimin
    ky i gjore s paska pas vetem fajin te vogel .........
    hhahaah a thua..??

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar më parë nga e askujt Lexo Postimin
    imagjino te kish qen grekkk cdo i kish punuar :P
    edhe qerata edhe me turk edhe vrases ne fund

i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anëtarësuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520

imagjino te kish qen grekkk cdo i kish punuar

Se bej shaka ,,,, me vjen keq qe sot te tilla dukuri.....te ndeshura kaq shpesh ne shoqerin ton , detyrohemi tu hedhim nga nje grimce humori...
    Eshte per te ardhur keq , e njekohsisht turp , qe ne zona te caktuara te vendit tone , ende ndiqet Kanuni...
    Fatkeqsi per ata qe e jetojn cdo dit kte lloj jete
    Te ish grek do e kish perdhunu ai bashke me gruan(te ndjeren se paska ik),por ish turk e s'ia mbajti

Ne keto tema qesharake s'ngel gje tjeter per te thene pervec dicka ne lidhje me humor(aq me shume kur thote ne gjykate,se s'kam shume faj)!

Anëtarësuar
    31-03-2013
    Postime
    140

Dakort , qeshim........dhe me von themi sa e temerrshme ...cjan kta njerez keshtu.....
    Me teper me vjen inat me ne gjasme te qyteteruarit , te emancipuarit....qe nuk bejm gje tjeter vecse paragjykojm...
    Ne fund te fundit , edhe kta njerez , e kan nje arsye qe jan te till. Nuk e zgjodhen ata te lindin ne nje familje me tradita kaq strikte... Ne te till ambjent jan formuar ....dhe ate mentalitet do pasqyrojn edhe ne veprimet e tyre...
    Po cfar bejm ne si shoqeri ? Asgje...
    Mendoj se si forumet virtuale , si mediat.....duhet ta trajtojn pak me shum kte teme , qe sjell gjithnje e me teper fenomene , ngjarje e tregjedi te tilla....duke sensibilizuar brezin e ri ...duke e shkeputur nga hapat e erret te ksaj tradite...
    Nuk dua te bej aspak moral ,,, dhe ne kte problem fus edhe veten time si pjes e ksaj shoqerie.
    .Duhet ti trajtojm kto tema , jo vetem kur edhe nje jet tjeter iken...

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Dakort , qeshim........dhe me von themi sa e temerrshme ...cjan kta njerez keshtu.....
    Me teper me vjen inat me ne gjasme te qyteteruarit , te emancipuarit....qe nuk bejm gje tjeter vecse paragjykojm...
    Ne fund te fundit , edhe kta njerez , e kan nje arsye qe jan te till. Nuk e zgjodhen ata te lindin ne nje familje me tradita kaq strikte... Ne te till ambjent jan formuar ....dhe ate mentalitet do pasqyrojn edhe ne veprimet e tyre...
    Po cfar bejm ne si shoqeri ? Asgje...
    Mendoj se si forumet virtuale , si mediat.....duhet ta trajtojn pak me shum kte teme , qe sjell gjithnje e me teper fenomene , ngjarje e tregjedi te tilla....duke sensibilizuar brezin e ri ...duke e shkeputur nga hapat e erret te ksaj tradite...
    Nuk dua te bej aspak moral ,,, dhe ne kte problem fus edhe veten time si pjes e ksaj shoqerie.
    .Duhet ti trajtojm kto tema , jo vetem kur edhe nje jet tjeter iken...
    ne nuk mund te bejme asgje, vecse te qeshim. e te mos i fusim ne rrethin tone keta njerez.
    vetem ligjet e forta dhe edukimi ne shkolle jane armet qe luftohen keto mentalitete.

fatkeqesisht shtetin ligjor nuk e kemi, dhe ne shkolla kanunin e trajtojne me mburrje, per tu dukur se jemi me tradita.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Akili-A : 29-04-2013 më 19:11

Anëtarësuar
    31-03-2013
    Postime
    140

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    ne nuk mund te bejme asgje, vecse te qeshim. e te mos i fusim ne rrethin tone keta njerez.
    vetem ligjet e forta dhe edukimi ne shkolle jane armet qe luftohen keto mentalitete.

fatkeqesisht shtetin ligjor nuk e kemi, dhe ne shkolla kanunin e trajtojne me mburrje, per tu dukur se jemi me tradita.
    e ke shum shum gabim.....
    ligji ndalon aktin e kryer , po kurrsesi dukurine. Ligji ndalon personin ne fjale.....por jo pjesen tjeter te personave qe mendojn si ai ..
    forca sensibilizuese e vazhdueshme , nuk krahasohet me forcen e ligjit......

Faqja 0 prej 15 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •