Mire jeni'?
Stjerner er dom som lyser i Mųrke
Genjeshtra me e madhe eshte kur themi mire
Si e kaloni te dielen zakonisht?
Zakonisht iki pak nė vresht, pastaj shkruaj e lexoj nė FB e faqe tė tera tė internetit...
Po Ju?
E diela me mengjesin e vet , me ngacmon edhe pse dua te fle pak me shume. Ime me me pret ne telefon. Edhe im ate sigurisht.
pastaj ne dite te bukur, shetitje me zerin e tyre ne vesh, me porosite e tyre ne mendje. Pasditja e se dieles, me pergatitjen per rutinen e javes qe do te vije
ku do te donit te kalonit weekendin qe vjen?
What goes around---comes around
Do kisha dėshiruar ta kaloj nė Shkodėr...Shkodra vėrtet mė ka frymėzuar e bėrė tė tėrin pėr vete...kishte bukuri tė papėrshkruar...kalaja e Rozafės, mbresėlėnėse...nga aty e shtrinė tėrė Shkodrėn nė shuplakė...Liqeni i qiltėr, me peshq pa kufi...fusha pjellore e popull mikpritės...
Sa mėkat qė shteti nuk finanson nė infastrukturė e ndėrtim...
Ndani mendimin tim?
ne cdo germe i nderuar z. Agim .
po Jugun dhe mikpritjen e tij e keni shijuar?
Jugun dhe mikpritje e jugut tė Shqipėrisė, e kam nė plan kėtė verė me ēunin e nipin (kėsmet) ta vizitoj e t'i shijoj bukuritė...mos kurgjė, bile nė Vlorė...
Po Ju keni qenė nė Kosovė?
po, kam qene , 9 vite te shkuara. Edhe pse ishte dite e muzget shiu, me terhoqi Prishtina. Mysafiret i respektonin me miresi.
Mendoni se gjeografia e vendit ben te ndryshojne edhe traditat?
Po, gjithėsesi...organizmat dhe njerėzit, i pėrshtaten kushteve, rrethanave, shtytjeses...por nė esencė, jemi njė popull, me gjak e me mentalitet thuase tė njėjtė...me ndryshime tė vockėla qė na erdhėn nga rrethat e cekur...
Po Ju, ēfarė mendimi keni?
Krijoni Kontakt