Po shpesh.
E shikuat Sulltanin?![]()
Kurkush s'tu pėrgjegj bre Nete, e shikoj me shumė admirim, jo vetėm pėr haremin e femrave tė bukura...por pėr gjithė ato mendime filozofike e jetėsore nga sulltan Sulejmani, Ibrahim pashės e tė tjerėve...vėrtetė njė shkollė e madhe jetėsore...edhe nga vet ngjarjet historike gjatė sundimit tė sulltanit...
Ēfarė mendimi keni pėr Hyremėn?
Kurr nuk e kam shiqu,
E dij qe disa po e shiqojn veq per artistet e jo per ngjarjen..A mendoni edhe Ju ashtu?![]()
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Njė pjesė e madhe, serialin e shikojnė bash si thoni - pėr shkak tė artisteve, janė me numėr shumė, me njė kostimografi tė pėlqyer, ekstravagante...por njė pjesė edhe pėr shkak tė tematikės, ngjarjeve historike...tė kohės sė kaluar, me tė cilat ka lidhje edhe populli ynė...njė gjysėm shekulli, kohė ėshtė kjo...
Keni qenė nė Stamboll?
joo asnjihere...
keni pasur pushim sot ?
A lady should be able to make a man smile with her clothes on...
Po vallahi, vėrtet kam pushuar nga punėt e pėrditshme profesionale nė gjykatė...jo se s'kam punuar edhe sot, por ato punė qė unė i adhuroj - artistike e zbavitėse...pak shetitje dhe dita iku...
Adhuroni piknikun?
Jo Elonesa.
Z Agim e dija se ti e percjell sikur une Sulltanin...per ate e kam bere pyetjen hahahaha
Keni ngren darken?
Ta them dė drejtėn Nete, jo se ėshtė e bukur, por vėrtet ėshtė aktore shumė e madhe...shikoni me sa emocione e nė mėnyrė tė natyrshme e luan rolin sulltanesha...
Unė ha drekėn, pastaj pak pushim qė tė lirohet vendi pėr verė tė kuqe nė mbrėmje...mbrėmja veē ėshtė afruar...
Cilėn gjellė preferoni?
Tave balte(fergese me gjiz e mish)
Po per ju?
♥ Nėse kerkon besimin tim, Mė jep sinqeritetin tėnd... ♥
Krijoni Kontakt