1- 7501 eshte toke ne perdorim e jo certifikate pronesie.
2- nese ne baze te 7501-shit jepen certifikata, kjo bie ndesh me nenin 41 te kushtetutes. pra eshte anti-kushtetuese.
3-ata qe duan me 7501 jane hileqare, sepse u bie me shume toke nese perjashtohen ata brez pas brezi.
4-po u nda sipas kadastres se vjeter, do marrin me pak toke, por do perfitojne te gjithe. e nuk do kete me konflikte sociale, plus qe edhe shteti do clirohet nga barra e demshperblimit ne lek.
Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
Nuk kam qef tė zgjatem pa mbarim...nėse jeton kėtu ti duhet ta dish shum mirė pėrse bėhet fjalė nė atė qė kam shkruar unė...nuk kam se ē'tė zgjedh e tė mar unė.
Ata banor pėrfituan me 7051-shin por Saliu nuk u jep aktet e pronėsisė se do tė bėj pronar Gitėn me Xenin atje...mirė thonė fshatarėt, na jep tokat e tė parėve nėse nuk na jep kėto...prap s'u jep gjė Saliu.
Sa pėr ligjin 7051, ėshtė njė ligj akoma nė fuqi...kur tė abrogohet flasim prapė.
ai ligj duhej abroguar qe ne 2001, pasi ishte percaktuar ne fund te paragrafit 41 te kushtetutes.
kushtetuta u votua ne 1998, dhe parimet e fitimit te prones (trashegimi, shitje ose dhurim) u fiksuan te neni 41. e u la 3 vjet kohe qe nenligjet te pershtateshin me keto parime.
kaluan 3 vjet nga afati e nuk u be asgje deri me sot, dhe sic e dime te gjithe jetojme ne nje shtet jo ligjor, ku ligjet dhe kushtetuta shkelen perdite me qellim dhe paqellim, e asnjeri nuk eshte sensibel
prandaj nuk kemi shtet.
Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
pse u cuditet me ramen ju ???? sala edhe pse i djathte sna i ka dhen akoma .......nuk ka shtet kapitalist pa pron private ......e pra saliu me edin qe se zgjidhin e kan nje arsye te forte
kush eshte i zgjut e kupton ( kjo nuk vlen per militantet e ps e pd )
Krijoni Kontakt