Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19

Tema: Ami-

i/e regjistruar Maska e SyKaLtRa
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Postime
    30

Moj Alina

Moj ALina po ne cunave duhet ti bejme komplimente mi e jo ti ulim duke u thene nje sy e ka te shtrember e nje e ka te drejt ...... Nejse nejse ai e di si eshte nuk e nxorri Foton ketu per komplimentet ose ofendimet Tona e nxorri thjesht si cdo chatues ketu...Se po te ishte te nxirnim Fotot ketu vetem per Komplimente na morri lumi i Lanes mi lanes .ahahahahha
    nejse cdo njeri ka mendimin e vet po prap se prap tjetrin sduhet ta ulim me mendimet tona
    kiss u all bye bye
    Sduuuuuuuuuuu....kot...e...ke....sduuuuuuuuuuuuuuu

FBI Maska e Sarah
    Anėtarėsuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Larg Dashurise se Pare
    Postime
    76

Alina cupke e tetes....

Amo yllo te ka lali ty si rrush me ere....der kenej lal nga USA te vje era ....amon amon se mezi po pres me te taku se me ka morr malli....
    Hey e me ik ne Tirone e mos me qen une te ma pish nje kafe ke veni e thuj atij koke shpulles me e fut ne llogari time se ja hoqa tallonin masnej....lol

Love ya .... ime
    In the Lord,however,woman is not independent of man, nor is man independent of woman. For as woman came from man, so also man is born of woman. But everything comes from God.

I Corinthians 11:11 (NIV)

VloraCity Maska e Novi
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    United Kingdom
    Postime
    44
    Pershendes Ami- nje djal i nderueshem ne chat dhe sipatik
    Per liri e per flamur Ngjeshur armet Trimeria Cili je ti more Burre qe na vjen nga shqiperia Un jam Ismail Qemali Qe kerkon vatanet e mija Do ti marr se sesht pune esht e jona Shqiperia

Dielli eshte jeta Maska e Ada
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    ne jete
    Postime
    205

Hallo Ami!!

Qenke alamet djali e shume serioz ne fytyre tregoke.
    Me pelqejne njerezit serioz pasi per veten time jam icik shumeeeee lapazone e deshiroja te isha me pak..

Te uroj gjithe te mirat ne jete e qente le te lehin karvani shkon perpara ..

Ja kalofsh ene iher sa me bukur ne qytetin e Venecias une kam qene nje here para 5 vjetesh e me ka pelqyer shume.
    Shpresoj te vij perseri

Me respekt Ada
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ada : 05-07-2002 mė 08:49
    Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!

Faleminderit per respektin Ada
    Me vjen keq qe nuk kam shume kohe per ti dedikuar forumit, te pakten per t'iu pergjigjur miqve qe kane shkruar ne te. Por sinqerisht Ada mundohem ti evitoj polemikat se sic mund ta kesh pare nuk mungojne. Per mua e kaluara eshte e kaluar edhe nuk me prek me asgje nga ajo as per mire as per keq.
    Nejse... nuk dua ti nderroj temen muhabetit. Ada ty sa te njoha keshtu qe nuk mund te perfitoj menjehre, por me lejo te puth pak ato qe kane shkruar ketu, e qe jane vertet njerez te cilet une i respektoj. Po puth ne fillim Eren pasi e kam si moter. Pastaj e vazhdojme me Sarah, qe e pres ne Tirane te pijme kafe te nje vend qe e dime ne edhe pastaj te zhdukemi disa dite neper shqiperi per te bere qejf... Ah mos me keqkuptoni jo vetem per vetem... Pastaj do puth sykaltren e cila po nuk me la ne rrene kete vere do me beje te jetoj nje moment te paperseritshem... lol Mos i mbesi hatri cunave por po i putha kushedi se cfare etikete me vene pastaj, meqe shpikin gjera te paqena nuk dua ti jap material, edhe pse e dine mire se cilat jane gustot e mija. Thx te gjitheve pra edhe me falni qe po u pergjigjem me kaq vonese, por sic e dini pregatitja e webit mi ka thithur pothuajse tere energjite. Megjithate po ia vlen ne fund te fundit po del vertet dicka e kendshme.
    Pershendetje te gjitheve ia kalofshi me mire se mua
    Denisi
    Mendjet e medha diskutojne ide, mesataret ngjarje, te voglat njerez.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826

Ami

Ti je ai mo qe te bejne poezi gocat ? mire..

degjo.. cjane keto webe qe hapni juve..Nuk ju mjafton albasouli?

mendo nji rrugic ku ka hap kafene edhe sula dhe dulla dhe lymi dhe elvisi..ckuptim ka kjo..
    ku mblidhen shoqeria?
    nji shko pi kafe te dulla nji ke lymi nji atje ..
    me mire nji kafene dhe aty jan te gjithe..

mos u shperndani kot..

O Braro degjo pak lal
    Perse ne shqiptaret kemi shpirtin e kolektivitetit ku na ka sjelle deri tani kjo politike? Albasoulin e kemi po nuk eshte i yni ai eshte thjeshte nje web qe ben interesat e veta, ne te cilin ai imponon rregullat e veta. E para e punes nuk dua qe meritat e pounes time ti marre dikush tjeter, e dyta ma ka bere te qarte padroni i kesaj faqeje qe ai ketu eshte vete zot e vete shkop edhe rregulloren e ben ai sepse i di te gjitha. Mendoj se sa me teper webe shqiptare te kete aq me hapsire te nevojshme do te kene te gjithe shqiptaret ne internet. Do te kete shume ide e mendime te frytshme besoj e kemi te qarte se nuk mund te jene te gjitha idete e mira ne koken e Albos kemi edhe ne dicka ne koke dicka per te dhene, dicka qe ndoshta eshte shume me lart materialeve qe ofron Albasoul. Iku koha e kafeneve te lagjes, tani konkurenca eshte barazuar me kualitet, edhe do mbijetojne vetem me te miret. Ndaj Ajo mos u shperndani kot nuk ka kupotim si shprehje braro hapi pak syte ne net nuk ekziston vetem Albasoul i cili trumpetohet si forumi edhe komuniteti me i madh me 2.600 antare sic thote vete Albo. Hidhi nje sy Albforumit Braro do e shohesh me 4.700 persona te regjistruar, pra ka edhe me mire ka edhe me keq se Albasoul ne web. Psh materialet e faqes sime jo per mburrje po do i kishin zili te gjitha webet, po aty ka edhe Voice chat etj etj. keshtu braro kane ikur kohet e kopese
    pershendetje
    Mendjet e medha diskutojne ide, mesataret ngjarje, te voglat njerez.

Komplimentet e mia per inisiativen!!!
    Shpresoj te jene te shumte shqiptaret qe do te vleresojne punen tuaj!

. Maska e elda
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    turqi
    Postime
    569
    Pershendetje !

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •