Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 19

Tema: Ami-

Ami-

Miq te dashur erdhi koha te prezantohemi edhe pse prezantimin nuk e bej me fort qejf pasi per mua chati eshte mire te mbetet anonim. Megjithate derisa shumica e shokeve kane vendosur te bejne keshtu une nuk do te ndahem prej tyre

Une quhem Denis Zavalani i lindur ne Tirane me 01.04.1975
    jetoj prej vitesh ne Venezia te Italise edhe studjoj per Gjuhe dhe letersi shqipe ne universitetin e tiranes me korrespondece.

Ne chat do te me gjeni me nickun Ami- jam nje nder pjestaret e stafit drejtues te dhomes. Interneti ne pergjithesi edhe chati ne vecanti zene shume vend ne jeten time pasi edhe pa dashjen time jane lidhur te dyja deri ne ate pike sa qe une nuk mundem dot ti ndaj. Ne fillim ishte thjeshte pasion edhe kalim kohe, argetim. Per nje kohe u kthye ne shqetesim, ne ankth, pastaj cdo gje filloj te zinte vendin qe duhej edhe tani po ia shijoj plotesisht te mirat. Ne chat kam njohur shume shoke te cilet kane ndikuar shume ne pregatitjen time ne kete fushe. Me pelqen interneti pasi te hap shume horizonte edhe hapesira. Kohet e fundit po merrem me pregatitjen e nje webi i cili do te jete i dedikuar kultures shqiptare ne vecanti letersise, gramatikes, universiteteve shqiptare edhe te huaja dhe plot e plot gjera tjera te cilat do ti kini rastin ti shihni vete pa u zgjatur une pas disa ditesh ne adresen www.albanianeducation.com
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Audio Engineer Maska e KACAKU
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    599

:-)

Ja edhe Ami-
    Bravo Ami-,tani qe te shof kaq serioz do te te flas me seriozhisht ne chat
    Po tani te presim edhe te tjeret,Fajtorin etj
    (se mos na del i veshur me kostum popullor ai )

i/e regjistruar Maska e sy_jeshilja
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    15
    Bo sa serioz qe dukesh atje,e ka mire Kacaku, duhet folur me kujdes me ty.
    Kacaku , me verte imagjino Fajtorin me kostum popullor, do ti qepem si Skenderbeu derisa ti mbush mendjen ta beje nje foto ashtu , ka per te fituar cmim me siguri.Eh si i kemi keta drejtorat ,
    S'jam shume ne qejf sonte, po e mbyll pa shume ceremoni

Sycka e merzitur

Mu ka bo Fjatori si grua :)

Aman mer njerez tema eshte per mua ju flisni per fajtorin pah pah pah si nuk mu nda ky dreq. O syjeshile aman mi zemer beji derman fajes. Ftoje ti njehere pa jo me kostum popullor por edhe si si streap man del ne foto fajtori ( bllhahhhhhh che schiffo) e imagjinavo per nje cast . lol

i/e regjistruar Maska e Albman
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Postime
    22

Hmmm

Me ne fund ta pashe resmen o Ami-

Ciao nga Albman( Alias Bossi_i_Durresit)

i/e regjistruar Maska e Era_Estela
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Jetoj ne itali(studente)
    Postime
    10

ctju flas amani:))

Per AMI- n???
    yll,shpirt,drite,mister,bombe,pa floke,qorr,topall,plak))))looool
    Bej shaka,se eshte si yll dhe un e kam shok.E kam takuar dhe e kam xhan.Kohet e fundit nga ke humbur DENISI?Kam pyetur fajtorin per ty,por ti e di si eshte aienefregist ne kulm
    Ciao lali e un bacione nga Era
    Bej si une: Duaje cdo dite me shume se nje dite me pare

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Postime
    31
    He mi Estela se hijen ka Ami se nuk eshte aq i mire- Amo te kam pare ne disa foto po se di pse kam pershtypjen qe ke njerin sy pak te shtrember

Miqesisht Alina
    (pa perkatesi:P)

i/e regjistruar Maska e SyKaLtRa
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Postime
    30

hehehe ALina

Alina me duket se e paske pa me ate syrin me xham ti lal..........
    se eshte si shpirt eshte ,,,te gjitha e duan por ai sja var asnjones ...po mua ma var nganjeher
    Pse ma var mua thua ti nganjeher ......emm sepse ka nje synim te keq kyja (ahahahahah)..
    P.s: AMi muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh je si shpirt zemer
    Sduuuuuuuuuuu....kot...e...ke....sduuuuuuuuuuuuuuu

Korcavizion
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Ne Korce
    Postime
    29

HMMM

Ti sykaltra del nje cike nga korsite(ato te autostrades jo ato ....)
    Kujdes kur flet per synime te keqija sidomos per Amin- sepse keqkuptohesh ose me mire beju njecik me specifike duke ju referuar ketyre synimeve te keqija pasi ai e ka dhe emrin me reth te kuq, dhe nuk dua qe ta internojne per nje mos keqkuptim lol.

Ami aty ne foto te kane dale faqkat te kuqka sic duket nga puthjet e sykaltres.
    Kurse mua sme ka puth asnjehere kjo ncncn me kane mbet faqet e bardha ne foto .
    Dua mėngjez-ė e Majit
    kur kėndon bilbili i bukur
    kur fryn erėza e malit
    edhe qarku ėshtė i skuqur

Dua lulet-ė tė fushėsė
    nė mėngjez kur janė plot me vesė
    doēkat e bardha te ēupės-ė
    vete me vrap qė ti presė

Po nga gjithė ato mė parė
    dua mė shumė Shqipėrinė...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Postime
    31
    Sykaltra me vjen keq por une e kam pare me me hollesi se ti dhe jo vetem me sy me xham:P
    ah sykaltra te kam pare dhe ty ama ti nuk i ke syte e shtrember, pastaj Ami ka njerin sy paksa si te shtrember po ta shikosh me vemndje, pershtypja ime ama. Te me fale nese jam gabuar:P

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •