Miq te dashur erdhi koha te prezantohemi edhe pse prezantimin nuk e bej me fort qejf pasi per mua chati eshte mire te mbetet anonim. Megjithate derisa shumica e shokeve kane vendosur te bejne keshtu une nuk do te ndahem prej tyre
Une quhem Denis Zavalani i lindur ne Tirane me 01.04.1975
jetoj prej vitesh ne Venezia te Italise edhe studjoj per Gjuhe dhe letersi shqipe ne universitetin e tiranes me korrespondece.
Ne chat do te me gjeni me nickun Ami- jam nje nder pjestaret e stafit drejtues te dhomes. Interneti ne pergjithesi edhe chati ne vecanti zene shume vend ne jeten time pasi edhe pa dashjen time jane lidhur te dyja deri ne ate pike sa qe une nuk mundem dot ti ndaj. Ne fillim ishte thjeshte pasion edhe kalim kohe, argetim. Per nje kohe u kthye ne shqetesim, ne ankth, pastaj cdo gje filloj te zinte vendin qe duhej edhe tani po ia shijoj plotesisht te mirat. Ne chat kam njohur shume shoke te cilet kane ndikuar shume ne pregatitjen time ne kete fushe. Me pelqen interneti pasi te hap shume horizonte edhe hapesira. Kohet e fundit po merrem me pregatitjen e nje webi i cili do te jete i dedikuar kultures shqiptare ne vecanti letersise, gramatikes, universiteteve shqiptare edhe te huaja dhe plot e plot gjera tjera te cilat do ti kini rastin ti shihni vete pa u zgjatur une pas disa ditesh ne adresen www.albanianeducation.com
Krijoni Kontakt