Postuar mė parė nga tutankamon sekreti mbetet sekret apo do me ta thon publikisht qe je arrakatja mo e modhe e forumit ndaj e meriton..ppp ooo une harakate e forumit..?/jooo ore me ngateron me tjeter, ska mundesi..une jam e urte sbej ze fare..
nje per ty Gent ....
Postuar mė parė nga stela81 ooo une harakate e forumit..?/jooo ore me ngateron me tjeter, ska mundesi..une jam e urte sbej ze fare.. ate them edhe une...shyqyr qe nuk osht edhe me ze ...se mjer ne cdo hiqnim prej teje...sidomos i shkreti hot..ppppppppppp
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
Postuar mė parė nga tutankamon ate them edhe une...shyqyr qe nuk osht edhe me ze ...se mjer ne cdo hiqnim prej teje...sidomos i shkreti hot..ppppppppppp ju tjeret spo hiqni gje..! ndersa i shkerti Hot, vete kerkoi...
hot ngushellimet e mia qe njohe nje forumiste te tille...pa puthje ket radhe,,pp
Postuar mė parė nga stela81 nje per ty Gent ....
Postuar mė parė nga Gentian_gr flm shume si gjithnje kavalier.....
Postuar mė parė nga stela81 ju tjeret spo hiqni gje..! ndersa i shkerti Hot, vete kerkoi... Stela, une s'mbaj mend t'kam kerkuar noj gjo nga ty. Tute flm.
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Postuar mė parė nga hot_prinz Stela, une s'mbaj mend t'kam kerkuar noj gjo nga ty. Tute flm. se pari nje kis per ty meqe ta mora shpirtin me ngadale... e se dyti,,,ti shok i dashur, kerkove nga une pak fare me te ndimu me vdek..ahhhaah he tani mos e moho..?
Postuar mė parė nga hot_prinz Stela, une s'mbaj mend t'kam kerkuar noj gjo nga ty. Tute flm. me ner qofsh lale.. ky pra osht gabimi jot se skerko asiher asigjo....ppppp
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt