Postuar mė parė nga e panjohura Plaku turp eshte te puthesh Ti,se te fshin ,,Plaka dajak'',une jame e lire,dhe kam te drejt t'a puthe at qe me do zemra.... jo jo me thote puth ke te duash :P
.... dihet kjo pune,
Postuar mė parė nga prishtina75 .... dihet kjo pune, Po ne qe s'e dime
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
Postuar mė parė nga e panjohura Plaku turp eshte te puthesh Ti,se te fshin ,,Plaka dajak'',une jame e lire,dhe kam te drejt t'a puthe at qe me do zemra.... Pa ma pyet pak me lezet... (ashtu anash e anash) ...ē'thotė ajo zemra jote pėr mua?? P.s. I thuaj zemrės tėnde po pati mendime negative pėr mua mė mir tė mos mi thotė.
Arvimes do ja jepja nje te puthur...............
Postuar mė parė nga Arvima Po ne qe s'e dime ....ne raste te tilla mund te supozohet, Pershendetje Arvima,
Postuar mė parė nga Plaku me kostum turp Ku e do? :P Si Sali Protopapes e dua lol
Postuar mė parė nga symphony Nė cilin grup bėj pjesė unė? :-D Nuk e kuptoj...ē'janė kėto pyetje tė kota qė bėn?? Ti personalisht zė njė vėnd tė veēant nė grupin e njerėzve pėr tė cilėt unė ushqej rrespekt.
Postuar mė parė nga starbright Si Sali Protopapes e dua lol edhe behet :O hahhaha
Postuar mė parė nga prishtina75 ....ne raste te tilla mund te supozohet,: D Pershendetje Arvima, Ah atehere nuk me genjekan supozimet mua Pershendetje per ty
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt