Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 42 prej 42
    i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Pėr: Gazeta serbe: Thaēi, spiun jugosllav

Citim Postuar mė parė nga KORCARI 2 Lexo Postimin
    Ajde te keqen e mendjes bre Nesti
    Po c'lidhje ka me mend e mija shkrimi qe te percolla.Ai eshte nje lajm i vertete per tregeti organesh ne Kosove gjate vitit 2008.Kete shkrim nuk e kam bere une.Por neve kendej nga Albania po na mungojne femijet.Rasti i Bleones ne njerez te humbur.Po qe se te duhet mendimi im, po te shper ate qe une kam besuar nevetvete, "tregti organesh eshte sa i kane lujte trullin".Se Bota i hap dhe i mbyll ceshtjet eshte tjeter pune.Fatos Nano bleu helikopter personal per kete pune dhe per shitjen e foshnjeve ne Greqi.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Pėr: Gazeta serbe: Thaēi, spiun jugosllav

Pyetje drejtuar Kryeministrit Hashim Thaēi pėr vėllanė e tij, Ganiun

Letėr publike

Vėllai i Kryeministrit tė Kosovės, dikur ish-drejtor Politik i UCK-sė, Hashim Thaēit, Ganiu sot kontrollon sistemin e sigurimeve nė Kosovė. Ai ėshtė nėn mbrojtjen e vėllait tė tij, Kryetarit tė PDK-sė, Hashimit pėr ēdo gjė qė bėnė.
    Njė herė gjatė luftės sė fundit Ganiu ra nė burg. Por, nė rrethana tė mistershme u lirua, njė episod ky i familjes Thaqi qė kurrė nuk u zbardh mė tutje.
    Si ish-agjent i Shėrbimit Informativ tė Kosovės (SHIK), shėrbim i PDK-sė, dhe si ish-anėtar i skuadrės sė vrasjeve tė kėtij shėrbimi, por edhe si ish-ushtarė i UCK-sė kamė tė drejtėn ti bėjė pyetje kryeministrit tim, dhe me po kėtė tė drejtė, dhe meritat e mia nė luftė dhe nė pas-luftė, sidomos pėr PDK-nė, pres pėrgjigje nga Kryeministri i Kosovės, Hashim Thaēi nė kėto pyetje:

1.A ka qenė vėllai i juaj nė burg nė vitin 1998?
    2.Pse u burgos vėllai i juaj z. Thaēi?
    3.A kishte gardian shqiptarė nė burgun e Mitrovicės?
    4.Kush e vizitoi vėllanė tuja nė burgun e Mitrovicės?
    5.Pse u lirua vėllai i juaj menjėherė pas kėsaj vizite?
    6.Pse u vra nė Kleēkė Sherafedin Ajeti , ish-drejtor i kėtij burgu
    7.A mos vall Sherafedin Ajeti u vra vetem se dinte nga kush u vizitua vėllau i juaj?
    “Mos harro zotėri Thaēi se ndoshta njė ditė do tė bėhet nga dikush publik libri i vizitave nė burgun e Mitrovicės nė vitin 1998 dhe tė dihet se kush ishte ai person qė kishte vizituar vėllanė tuaj , Gani Thaēin , krejt pak kohė pas arrestin, lirimi i tė cilin nuk vonoi shumė”.

http://www.botasot.info/kosova/22367...-e-tij-ganiun/

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •