Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-04-2013
    Postime
    13

posta shqiptare

turp per shqipnin,ala vazhojne me vjedh letrat e pakot,qojme nej pako te vogel te pa vlere,si mor nuk kalon asnji ,gjall pa e vjedh,
    asht marre se ankohena ,kta i kerkojne ,e ata atje i thojne si kena marre,turp,

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-05-2012
    Postime
    390

Pėr: posta shqiptare

welcome to reality bro

keta duan tu dergoshe ate "pluhurin e bardhe" qe te vene mend

ps. ketu eshte per prezantim dhe jo per ankime ;p
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DiGiT@LiFE : 28-04-2013 mė 04:58

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-04-2013
    Postime
    13

sdi mire ne ket forum si punon,po me mujte me fole pak qi njerzit pa qa ka nevoje atje,se ai budalla rrin tu thane kaq rruge kam ba ,rruget i financon banka botnore,budalla vazhdon,une une.

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Citim Postuar mė parė nga frank 2 Lexo Postimin
    turp per shqipnin,ala vazhojne me vjedh letrat e pakot,qojme nej pako te vogel te pa vlere,si mor nuk kalon asnji ,gjall pa e vjedh,
    asht marre se ankohena ,kta i kerkojne ,e ata atje i thojne si kena marre,turp,
    Gjithmone coj me rekomande . Dergoj mbi 500 pako ne vit me posten shqiptare , se kam nje biznes qe shes neper bote .

Kurre e fillova heren e pare i dergova pa rekomande . Pakoja u vodh , klienti nuk e mori kurre . Pra keta po vjedhin gati 50 % e asaj qe dergohet pa rekomande .

Sa dite ka qe e ke derguar ?

Per ne amerike zakonisht do nga 20-35 dite , per canada 10 dite , per Amerike latine 30 dite , europe 5-15 dite , vendet fqinje 3-7 dite .

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •