Haaaaa very funny! m'vjen inat se dhe ne park ste lene rehat?!! lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
pas 1 ore e gjysem qe i bie tel te dikujt , pasi e kish fik, dhe sapo e ndezi i rash direkt, as qe merr mundimin ta hap ate te dreq tel..............kam 1 ore e gjysem qe i bieeeeeeeeee dhe mendja ka be xhiron e botes 360° .........................
koha nuk sheron plaget, thjesht te meson te jetosh me to...
ne mes 2 zjarresh, e tashmja dhe e shkuara (qe behet her e tashme her e shkuar).........................................du a te shkuaren qe behet her e tashme her e shkuar sesa te tashmen aktuale, por mhuabeti esht qe kam siguri te e tashmja sesa tek e shkuara qe behet her e tashme her e shkkuar...................ke marr e ke te leeeeeeee, naten gjumi nuk me ze((((((((((((
koha nuk sheron plaget, thjesht te meson te jetosh me to...
eh ckam bere nje zhytje ne asfalt nga bicikleta sot...pak shpejtesia, pakujdesia ime, rruga e lagur, shinat e tramit...u pengua rrota ne shina e fluturova une bashke me bicikleten. interesant sa mendime te vijne ne mendje ne ate moment, mendimi i pare qe koka dhe fytyra jane ne rregull keshtu qe cdo gje eshte ok, pastaj mendon 'te cohem sa me shpejt nga ketu e te mbledh koshin e gjerat qe ishin ne kosh se jam ne mes te rruges, pastaj bobo gjunjet me dhembin.. edhe pak jam per ne udhetim... shyqyr me shpetuan xhinsat dhe rruga e qe ishte lagur nga shiu nga gervishtjet :-)
Krijoni Kontakt