Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    i/e regjistruar Maska e dr_iton
    Anëtarësuar
    21-06-2009
    Vendndodhja
    Podujevë
    Postime
    24

Question [Kërkesë] Dokumentim i Softuerit

Dihet që për ta krijuar një softuer duhet kaluar nëpër disa faza të cilat janë:
    - Planifikimi
    - Analiza
    - Dizajni, dhe
    - Implementimi.

Pyetja ime është që nëse ndokush nga anëtarët e forumit ka krijuar ndonjë softuer, dosido se ai është dashur që ta dokumentoj softuerin e vetë nëpër këta hapa duke përfshirë:
    Kërkesat për sistem, biznesit i duhet, fuksionaliteti, vlerat e pritshme materiale dhe jo materiale, çështjet e veçanta dhe kufizimet, Analiza e fizibilitetit ekonomik - teknik - organizativ, plani i punës, DFD (data flow diagram) etj.

Pra ka ndokush diçka të ngjashme që t'më ofroi material në shqip sa për orientim timin.
    Dosido të jetë përgjigja juaj , jeni të përshëndetur për kohën që shpenzuat për të lexuar këtë kërkesë.
    (AL)Leximi rrezikon marrëzinë. (EN)Reading jeopardizes stupidity. (DE)Lesen gefährdet die Dummheit.

i/e regjistruar Maska e dr_iton
    Anëtarësuar
    21-06-2009
    Vendndodhja
    Podujevë
    Postime
    24

Për: [Kërkesë] Dokumentim i Softuerit

Kam zgjidhur problemin duke hulumtuar në internet, kam gjetur literaturë në anglisht, mund ta mbyllni temën.
    P.S. Për ata që iu duhet një gjë e ngjashme, mund ta shkarkojn librin: "Systems Analysis and Design" 5th edition nga autorët ALAN DENNIS (Indiana University), Barabara Haley Wixom (University of Virginia) dhe Roberta M. Roth (University of Northern Iowa).

Përshëndetje.
    (AL)Leximi rrezikon marrëzinë. (EN)Reading jeopardizes stupidity. (DE)Lesen gefährdet die Dummheit.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •