Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20
    Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816

Pėr: Šiptarska cizma

Citim Postuar mė parė nga Akili-A Lexo Postimin
    Lali,ka dale nga fjala Vellai me perkedheli sic e thone kalamajte e vegjel. sot ka edhe kuptimin e njeriut te dashur.
    Thnx @ Akili-A...Me ne fund nje postim i yti qe nuk eshte problematik
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Citim Postuar mė parė nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    ore kot te pyes une keta ketej nga kosova / maqedonia

perse ofendoheni kur ju thone shiptari ? dhe nje fjale tjeter qe sahere harroj te pyes keta miqte e mij nga kosova.... cdo me thene loqka ??? pashe nje video te elona lekas ne youtube te titulluar "loqka jeme" dhe u dhiva se qeshuri

soory akili

loēkė ( loqkė ) = krahinorizėm: zemėr, shpirt, "xhan" ( xhan ėshtė fjalė turke ). Me kėtė fjalė i drjetohet njeriut tė dashur, tė shumtėn e herės gjinisė tjetėr: locka jeme ( zemra ime, shpirti im )

jeme = ime
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857

Kur them une se ky nuk eshte shqiptar, ju akoma hamendeni ne perkatesine e tij etnike...oouu po cili shqiptar nuk e di fjalen loēkė? Po kjo fjale nuk eshte e huaj, pastaj as e para nje apo dy viteve...
    Ose, sa leht qč bjeni ne kurthin e tij te lojes "a la akiliane" ...

Mos me ofendo Akili, se nuk do me ze gjumi pastaj....

atje lart e sqarova vetėm aspektin si pėrdoret nė rastin qė pėrmendet: "locka jem", ndėrkaq sipas fjalorit jepet ky shpjegim.

LOĒKĖ f.
    1. Kokėrr e rrumbullakėt qė lidhin disa drurė, gogėl; lende; boēė. Loēka lisi (dushku). Loēka ahu. Loēkė pishe. Loēka pambuku.
    2. Diēka e rrumbullakėt; kokėrdhok. Loēka e syrit.
    3. fig. Pjesa mė e brendshme e diēkaje; thelbi. Loēka e zemrės (e shpirtit).
    4. fig. pėrk. Njeri shumė i dashur e i shtrenjtė pėr nėnėn. Loēka e nėnės! Loēka ime!
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

Veritas liberatis Vos
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

flm per shpejgimet. dmth eshte njelloj sikur greket na theshin ne "alvane" (albanian ne gjuhen e tyre)

Sami Hyseni , eja ne korce dhe thuaj "te hengsha loqken" !!!
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

se di. edhe mua me ben pershtypje kjo gje. duhet te na e shjegoje dikush nga ish jugosllavia, me sa duket kane patur kodet e tyre te komunikimit keta ish-jugosllavet.
    Prandaj eshte e paarsyeshme te hapesh tema per te cilat nuk ke as njohuri themelore...

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar mė parė nga Antiproanti Lexo Postimin
    Prandaj eshte e paarsyeshme te hapesh tema per te cilat nuk ke as njohuri themelore...
    1-prandaj hapen temat, per te mesuar dhe diskutuar.
    2-dhe kjo nuk ishte teme, por lajm i dites.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar mė parė nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    Kur them une se ky nuk eshte shqiptar, ju akoma hamendeni ne perkatesine e tij etnike...oouu po cili shqiptar nuk e di fjalen loēkė? Po kjo fjale nuk eshte e huaj, pastaj as e para nje apo dy viteve...
    Ose, sa leht qč bjeni ne kurthin e tij te lojes "a la akiliane" ...

Mos me ofendo Akili, se nuk do me ze gjumi pastaj....
    ti kujton se te gjithe shqiptaret nuk kane halle te tjera por merren me kuptimin e nje fjale krahinore e cila deri ne vitet 2000 nuk njihej fare.
    me duket se ti nuk e ke idene e shqiperise. kujton se shqiperia eshte nje lagje e kosoves.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anėtarėsuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678

Lali,ka dale nga fjala Vellai me perkedheli sic e thone kalamajte e vegjel. sot ka edhe kuptimin e njeriut te dashur.
    - qka eshte fjala ''Xhan'' ??
    ...andej perdoret thojn njeri tjetrit te kam ''xhan''
    Vv - Palaēo+LISBA :D

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anėtarėsuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,006

Serbet jane mjeshter te lojrave politike,ata deshirojne te fitojne ne TAVOLINEN E BISEDIMEVE,kurse ne SHQIPETARET pak jemi atdhetare,dhe shume orjentohemi ne disa gjera neveritse dhe pa kurfar intersi dhe kjo eshte per keqardhje.
    Pra duhet te jemi te vemendeshem ,te flasim pake dhe te punojme shume sepse tani dhe ne vijim fillon beteja kryesore qe kerkon perkushtime dhe zgjuarsi nga gjithe banoret e DARDANIS.
    Serbet mendoj se jan duke arritur ta zotrojne TOPIN e lojes ne kembet e tyre,dhe ne nuk duhet tani te marrim gola,por te fokusohemi ne strategjine e lojes dhe te peqendrohemi ne strategjin e cila sjell sukses,ky sukses mendoj se do te arrihet nese mblidhen te gjitha forcat atdhetare,dhe percaktojne nje VIZIONIN te uniteti kombetar,pra ket rrol duhet ta ket AKADEMIA E SHKENCAVE e cila duhet te percaktoje veprimet qe perputhen me rrjedhat aktuale ne teren .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fehmikaciu : 21-04-2013 mė 14:32
    VENI,VIDI,VICI

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •