Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

AK: Themelohet në ilegalitet, Aleanca Kuqezi Çamëria në Greqi

TIRANE- Aleanca KuqeZi njofton themelimin në ilegalitet në Greqi të degës së saj, “Aleanca KuqeZi Çamëria”. Strukturat e Aleancës KuqeZi në trevat e Camërisë, u krijuan në Igumenicë nga qindra të rinj patriotë.

Në një deklaratë për mediat, AK njofton se qëllimi i degës së saj në Greqi do të jetë mbrojtja e të drejtave dhe dinjitetit të shqiptarëve, ndërkohë që çështja çame, do jetë pjesë e pandashme e programit dhe platformës së partisë..

“Aleanca KuqeZi Çamëria” është themeluar për të mbrojtur të drejtat, interesat dhe dinjitetin e më shumë se 1 milion bashkëkombësve shqiptarë që jetojnë, punojnë dhe shkollohen në shtetin fqinj të Greqisë. “Aleanca KuqeZi Çamëria” pas ngritjes së strukturave të para në Gumenicë, pritet t’i shtrijë ato në të gjithë Greqinë, kryesisht në zonën e Çamërisë, ku edhe do të përqëndrohet forca dhe aktiviteti I partisë. AK Çamëria ka sigurisht një program dhe platformë të qartë jo vetëm për shqiptarët etnikë të Çamërisë, por edhe për emigrantët shqiptarë që aktualisht jetojnë, punojnë dhe shkollohen në Greqi. Për herë të parë, një parti politike shqiptare krijon në Greqi degën e saj duke treguar vëmendje dhe kujdes parësor për emigrantët, jo vetëm me fjale por edhe me vepra konkrete. Shumë është folur në emër të emigrantëve këto 23 vjet demokraci nga politikanët shqiptarë por asgjë nuk është bërë për ta, madje as e drejta elementare për të votuar në shtetin e tyre amë", thuhet në njfotimn e AK.

“Aleanca KuqeZi Çamëria” përvec programit dhe platformës kombëtare ka si qëllim edhe marrjen pjesë në garat elektorale në Greqi./BalkanWeb
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Për: AK: Themelohet në ilegalitet, Aleanca Kuqezi Çamëria në Greq

QINDRA TË RINJ PATRIOTË SHQIPTARË THEMELOJNË NË GREQI “ALEANCA KUQEZI ÇAMËRIA”

qindra thone lmao...keta as ne tirane nuk u bene 100 vete .....

“Aleanca KuqeZi Çamëria” përvec programit dhe platformës kombëtariste ka si qëllim edhe marrjen pjesë në garat elektorale në shtetin fqinj të Greqisë, madje që në zgjedhjet lokale ku pritet që mbi 500 mijë shqiptarë me të drejtë vote do t’i japin mbështetje partisë së parë shqiptare në Greqi.
    (gazetakuqezi)

keta kane ikur per lesh lol
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

asnjeri nuk i beson keta ne shqiperi. u duk ne 7 prill.

nga deshira e madhe per dukur se jane dikushi, keta po behen Qesharak.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2010
    Postime
    51

A po ju djeg o grek?

i/e larguar Maska e ionian
    Anëtarësuar
    27-12-2002
    Vendndodhja
    *
    Postime
    200

Për: AK: Themelohet në ilegalitet, Aleanca Kuqezi Çamëria në Greqi

E zgjidhen ne Shqiperi keta camet ceshtjen (u tha Berisha qe e kam kaluar kete ceshtje qe ne 2004-en) dhe u hodhen nga Greqia.Eshte nje budallallek i madh qe vetem dem i ben ne radhe te pare problemit cam. Doja me gjithe mend te dija kush eshte qellimi i kesaj organizate qe per mua jeton vetem ne intnet.Kujt do ti bej presion dhe ne cmenyre?Apo ndonje keshille vellazerore nga miqte e lindjes ...

i/e regjistruar Maska e KORCARI 2
    Anëtarësuar
    26-12-2012
    Vendndodhja
    Thesaloniqi
    Postime
    360

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    TIRANE- Aleanca KuqeZi njofton themelimin në ilegalitet në Greqi të degës së saj, “Aleanca KuqeZi Çamëria”. Strukturat e Aleancës KuqeZi në trevat e Camërisë, u krijuan në Igumenicë nga qindra të rinj patriotë.

Në një deklaratë për mediat, AK njofton se qëllimi i degës së saj në Greqi do të jetë mbrojtja e të drejtave dhe dinjitetit të shqiptarëve, ndërkohë që çështja çame, do jetë pjesë e pandashme e programit dhe platformës së partisë..

“Aleanca KuqeZi Çamëria” është themeluar për të mbrojtur të drejtat, interesat dhe dinjitetin e më shumë se 1 milion bashkëkombësve shqiptarë që jetojnë, punojnë dhe shkollohen në shtetin fqinj të Greqisë. “Aleanca KuqeZi Çamëria” pas ngritjes së strukturave të para në Gumenicë, pritet t’i shtrijë ato në të gjithë Greqinë, kryesisht në zonën e Çamërisë, ku edhe do të përqëndrohet forca dhe aktiviteti I partisë. AK Çamëria ka sigurisht një program dhe platformë të qartë jo vetëm për shqiptarët etnikë të Çamërisë, por edhe për emigrantët shqiptarë që aktualisht jetojnë, punojnë dhe shkollohen në Greqi. Për herë të parë, një parti politike shqiptare krijon në Greqi degën e saj duke treguar vëmendje dhe kujdes parësor për emigrantët, jo vetëm me fjale por edhe me vepra konkrete. Shumë është folur në emër të emigrantëve këto 23 vjet demokraci nga politikanët shqiptarë por asgjë nuk është bërë për ta, madje as e drejta elementare për të votuar në shtetin e tyre amë", thuhet në njfotimn e AK.

“Aleanca KuqeZi Çamëria” përvec programit dhe platformës kombëtare ka si qëllim edhe marrjen pjesë në garat elektorale në Greqi./BalkanWeb

O qille,po c'jane bre keto brockulla qe shkruan???
    Po ne sheshin Omonia ne Athine i ka zyrat A.K e Kreshnikut biles perballe zyrave te agimit te arte.Informohu!

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar më parë nga KORCARI 2 Lexo Postimin
    O qille,po c'jane bre keto brockulla qe shkruan???
    Po ne sheshin Omonia ne Athine i ka zyrat A.K e Kreshnikut biles perballe zyrave te agimit te arte.Informohu!
    jane brockullat qe perhap vete aleanca faqezi. nuk jane lajmet e mia.
    une thjesht e solla ketu ne forum. Kapito???

i/e regjistruar Maska e KORCARI 2
    Anëtarësuar
    26-12-2012
    Vendndodhja
    Thesaloniqi
    Postime
    360

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    jane brockullat qe perhap vete aleanca faqezi. nuk jane lajmet e mia.
    une thjesht e solla ketu ne forum. Kapito???
    Endaksi!
    Une me sa kam lexuar per ceshtjen came,besoj se eshte nje ceshtje e brendeshme greke,pasi ata ishin qytetare greke dhe jane te tille pasi kane lene pas pronat e tyre te paluajtura etj.Asnje sharlatan si Kreshnik serbi apo sharlatane te tjere nuk mund ta zgjodhi ceshtjen came,ate do ta zgjodhi vete Greqia bashke me U.E!

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anëtarësuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933

Keta ne fillim duhet te zgjidhin prblemet tona brenda ne du shtetet shqiperi e ne kosov pastaj te shohin jasht kufive.
    Me duket si pergjigje e agimit te arte qe kohet e fundit doli lajmi se kane hapur nje dege te tyre ne sarande!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-05-2012
    Postime
    28

Sa më shumë kalon koha, aq më shumë këta të AKZ-së tregojnë se janë idiotë; vetëm këta e dinë se si do ti mbrojnë të drejtat e emigrantëve shqiptarë në Greqi duke qënë në ilegalitet, d.m.th. të jashtëligjshëm.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •