Close
Faqja 7 prej 15 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 141
    i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Antarsuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtin
    Postime
    1,006

Pr: Lvizja Bashkohu se ka n qejf Sknderbeun

Citim Postuar m par nga ane Lexo Postimin
    Nuk diskutohet qe gabimi me i madh ose me mire te thuhet tragjedia e popullit tone filloi kur pranuan islamin ,kjo ska diskutim qe shqiptaret bartin fajin me te madh per gjendjen e popullit ,pas pranimit te islamit te keqijat erdhen me pas pastaj .
    Lere Enverin se edhe "Enveri" eshte produkt i te "mirave" qe na dhuroi P.O gjate shekujve pushtimi duke na lane analfabet ,deri me 1946 85% e banoreve te Shqiperise ishin analfabet ,per Kosoven skem cka flasim ...
    Ti me thuaj pse P.O NDALOI PERDORIMIN E GJUHES SHQIPE DHE LEJOI TE TJERAT?
    Per cfare privilegje mendove kur e postove kete bajge?:

Ti thua P.O nuk ia ndjente per popujt e tjere (lejimin e shkollave) dhe pyet pse duhet te ia ndjente per shqptaret ,une te them se per shqiptaret kishte tjera qellime ,donte ti asimilonte,gjysma e punes veq ishte kryer pasi pranuan islamin !
    Ky ishte qellimi i saj ,shnderrimi i shqiptareve ne turq ,qellim qe per pak sa nuk u be realitet po te mos ndodhte RILINDJA KOMBETARE.
    Ane kjo ishte TRAGJEDIA E POPULLIT SHQIPETAR :
    1)POPULLI SHQIPETAR NE DARDANI 99%,99 ANALFABET TOTAL TE HUNIT DHE TE KONOPIT,nuk ka dit aj popull asgje dhe i trajtuar nga fqinjet NJERZE ME BISHTE qe meritojne te shfarosen,pse??? kemi qene ne meshiren e fatite dhe te paditurise ,secila dite ka qen me e veshtire se dita tjeter ne vijim,vuajtje ,vrasje HAGJI QAMILA ne mengjes,HAGJI QAMILA ne drek .........gjithqka HAXHI QAMILA,digji librat shqipe,mallkoje te shkruarit shqipe,se vetem tu u fale do te na ndihmoj zoti dhe pa punuar keshu do ta ndryshojen situaten HAGJI QAMILAT jo,jo ata dhe tipat e tije nuk e ndrrojne situaten,ata nuk e kane kuptuare fjalen e ZOTIT se nuk i ndihmon ZOTI ATA QE NUK E NDIHMOJNE VEHTEN,nuk i ndihmone sigurishte se nuke e kane pasur te qarte domethenjen e fjales se zotit ,ata jane luture ne tjeter gjuhe duke menduare se ZOTI I PRANON LUTJET E TYRE PA DITUR DOMETHENJEN E TYRE,qfar ironie nuk kane dite as shkrim as lexime,nuk kane dite asgje per te kaluaren tone,duke harruare se qka pasone masaneje.
    2)Shume SHQIPFOLSA JANE NE PRAG TE ZBULIMEVE dhe mendoje se jane afer qe tallen me gjuhen SHQIPE,dhe te folurit SHQIP,ne vende qe te mesojne se si ta permirsojne ket gjuhe ti largojne fjalet e huaja ata mendojne se me fjale te huaja jo shqipe duhet ta pastrojme fjalorin,qfar ironie...

Jame duke shenuar me emocione,kjo ANE i tregone disa ngjarje nga e kaluara e jone e HIDHUR,qe kemi qene per te ardhure keq!!!!,por qka te bejme ashtu ka qene e verteta e hidhure,pasojate e se cilave jemi duke i barture edhe tani,KULAQI I BALLKANITE ESHTE NDARE kurse ne skemi qene KURKUN,dhe nuk na ka pyeture askushe sepse skemi qene te zote di dalim hake ATDHEUTE TONE dhe tani ja si jemi katandisure ende me ide primitive dhe jo frut dhense....
    Ndryshuar pr her t fundit nga Fehmikaciu : 18-04-2013 m 08:51

i/e regjistruar
    Antarsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar m par nga NaMe Lexo Postimin
    Atehere ta shohim rezultatin -

Une:

Ti:

Une:

Ti:

Une:

Ti:

Edhe per kete i ke faktet dhe argumentet, por ty te nevojitet me teper te lexosh, e jo te thuash "e besoj" "nuk e besoj" "po mendoj" "une po them" etj.

Vazhdojme -

Une:

Ti:

Une te sugjerova me larte dicka!
    Vazhdo e thellohu edhe me teper ne injorancen tende, sepse e meritoke kete, aq sa po mundem ta verej une te ti! Dhe si pasoje une i anashkaloj injorantt dhe injorantet, i shkel me kembe si brejtesit, sepse nuk dua te krijoj raporte me brejtesit, me qe une jam njeri .
    O Muhamedan ,une te bere nje pyetje te thjesht fare ,kush ishte ajo principate qe kerkoi ndihmen e P.O ?

Perjashtuar
    Antarsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardan
    Postime
    1,813

O Muhamedan ,une te bere nje pyetje te thjesht fare ,kush ishte ajo principate qe kerkoi ndihmen e P.O ?
    Lexo moj inorante, lexo! Lexo se nuk kam ardhur une ketu te te mbaj ligjerata ty.

i/e regjistruar
    Antarsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Lexo moj inorante, lexo! Lexo se nuk kam ardhur une ketu te te mbaj ligjerata ty.
    Duke lexuar jam Muhamedan por askund nuk gjeta emrin e asaj principate qe ke permend!!

i/e regjistruar
    Antarsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar m par nga Fehmikaciu Lexo Postimin
    Ane kjo ishte TRAGJEDIA E POPULLIT SHQIPETAR :
    ]
    Jame duke shenuar me emocione,kjo ANE i tregone disa ngjarje nga e kaluara e jone e HIDHUR,qe kemi qene per te ardhure keq!!!!,por qka te bejme ashtu ka qene e verteta e hidhure,pasojate e se cilave jemi duke i barture edhe tani KULAQI I BALLKANITE ESHTE NDARE kurse ne skemi qene KURKUN ,dhe nuk na ka pyeture askushe sepse skemi qene te zote di dalim hake ATDHEUTE TONE dhe tani ja si jemi katandisure ende me ide primitive dhe jo frut dhense....
    Fatkeqesisht keshtu eshte dhe pasojat e "dashurise" otomane ndaj nesh do i vuajme edhe per nje kohe te gjate .

i/e regjistruar
    Antarsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

[QUOTE]
    Citim Postuar m par nga Nuh Musa Lexo Postimin

Islami akoma eshte SHUMICE, bashke me krishterimin dhe cifutizmin dominojne 3/4 e njerezise (fee nga i njejti BURIM, FEE SIMOTRA, FEE qe i shpiki fara semite e afrikes veriore). Cka te keqe te jesh BOSS ???, argument ???..............
    HAHHAAH nuk thone kot "budallen mos e vet se te kallzon vet" hahhhah
    E kujt i shkon me shume kjo thenie se Nuhit ,muslimanit te devotshem i cili pranon se fete jane SHPIKJE E NJERIUT HHAHHAHHHAH

Perjashtuar
    Antarsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardan
    Postime
    1,813

Duke lexuar jam Muhamedan por askund nuk gjeta emrin e asaj principate qe ke permend!!
    Shiko moj gjysemanafabete e trushpelare e kokemushke antiosmane, se une nuk jam muhamedan, por po mar mundin te te mesoj pak per Balshajt, te cilet kane qene gjithmone kuslinger dhe sahanlepires te romakeve, e si pasoj benin kerdi me principatat e tjera shqiptare. Per shkak te ketyre rrethanave principata e Topiajve merr nje vendim qe te shkoj e te kerkoj ndihme tek perandoria osmane, pasi qe kjo e fundit kishte filluar te shtrihej ne trevat ballkanike dhe kishte shkaterruar fund e koke perandorine bullgare. Perandoria osmane iu pergjigj pozitivisht kesaj pricnipate shqiptare dhe i erdhi ne ndihme per ta luftuar principaten e Balshajve - doren e zgjatur romake ne vitin 1385. Te paret ishin Topiajt qe pranuan fene Islame. Vetem pas 4 viteve u krijua aleanca krishtere ballkanike, e qe brenda asaj aleance kishte edhe shqiptare, sic ishte principata e Balshajve dhe u zhvillua lufta ne Fushen e Kosoves, e humbesit dihet fare mire se kush kishin qene. Me shtrirjen e autoritetit te perandorise osmane dhe largimin e autoritetit te perandorise romake, perandorise bizantine dhe nenshtrimin e sllaveve, perandoria osmane nxjerr nje forme administrative qe quhej Vasal Sistemi, e qe me kete forme i njihet per here te pare shqiptareve e drejta e pronesise. Me vone zevendesohet Vasal Sistemi me Timar Sistemin e keshtu me radhe vazhdon jeta e shqiptareve deri ne shkaterrimin e perandorise osmane, ku ne kete perandori u bene hiq me pak se 42 ministra shqiptare, e sa nepunesa, pashallare e komandant.. A te mjafton kjo qe te kam shkruarr?
    Ndryshuar pr her t fundit nga Gon! : 18-04-2013 m 10:16

i/e regjistruar
    Antarsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Shiko moj gjysemanafabete e trushpelare e kokemushke antiosmane, se une nuk jam muhamedan, por po mar mundin te te mesoj pak per Balshajt, te cilet kane qene gjithmone kuslinger dhe sahanlepires te romakeve, e si pasoj benin kerdi me principatat e tjera shqiptare. Per shkak te ketyre rrethanave principata e Topiajve merr nje vendim qe te shkoj e te kerkoj ndihme tek perandoria osmane, pasi qe kjo e fundit kishte filluar te shtrihej ne trevat ballkanike dhe kishte shkaterruar fund e koke perandorine bullgare. Perandoria osmane iu pergjigj pozitivisht kesaj pricnipate shqiptare dhe i erdhi ne ndihme per ta luftuar principaten e Balshajve - doren e zgjatur romake ne vitin 1385. Te paret ishin Topiajt qe pranuan fene Islame. Vetem pas 4 viteve u krijua aleanca krishtere ballkanike, e qe brenda asaj aleance kishte edhe shqiptare, sic ishte principata e Balshajve dhe u zhvillua lufta ne Fushen e Kosoves, e humbesit dihet fare mire se kush kishin qene. Me shtrirjen e autoritetit te perandorise osmane dhe largimin e autoritetit te perandorise romake, perandorise bizantine dhe nenshtrimin e sllaveve, perandoria osmane nxjerr nje forme administrative qe quhej Vasal Sistemi, e qe me kete forme i njihet per here te pare shqiptareve e drejta e pronesise. Me vone zevendesohet Vasal Sistemi me Timar Sistemin e keshtu me radhe vazhdon jeta e shqiptareve deri ne shkaterrimin e perandorise osmane, ku ne kete perandori u bene hiq me pak se 42 ministra shqiptare, e sa nepunesa, pashallare e komandant.. A te mjafton kjo qe te kam shkruarr?
    hahahah muslimani muhamedan(kampion te injorances ne te gjithe boten) te quaj dikend gjysmeanalfabet ,kjo po eshte humor
    Pra me thua qe principata e Topiajve ishte ajo qe kerkoi ndihme dhe P.O i ofroi ndihmen e kerkuar dhe sot ty te kemi muhamedan elmahdylylah ,kete histori ,ne xhami e ke mesu sigurisht
    Mos vet cka na ka gjet ,budallenjet muslimane jane si bari i keq ,sa me shume qe e shkul aq me shume mbin... o debil e shkuar debilave ,keta 42 misintra e vezir (alla Ali Shukri e RRahman Morina jugosllave) cka ben per popullin ,pse ne mbetem 9dhe jemi ende)me te varferit ,me te paarsimuarit pas shperberjes se P.O ?
    Kete me thuaj ti e mos me trego perralla xhamie se me fyen intelgjencen!!

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Antarsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Kete mos dikutoni ,ate mos diskutoni .. sipas teorise tende forumi duhet mbyllur
    Hajde ti si burre i mencur malesor na jep ndonje ide se cka duhet diskutuar .. ne jemi te hapur per ide brilante
    pikerisht ky popullaritet ju duhet mjekrosheve por ti dhe shumica ketu nuk e kuptoni..a e di moj ane qe levizja bashkohu eshte organizate joqeveritare qe financohet nga donatore te ndryshem me aktivitet fetar islamik..ti kujtoon se ja japin parate kesaj organizate thjeshte se ju pelqen emri moj..jo jo..kjo organizate por edhe shoqet e saja te te gjitha kraheve duhet ta justifikojne financimin dhe pikerisht keto '' aksione '' te kesaj organizate apo edhe te tjera ju paraqiten donatoreve per tju thene se ja ne po punojme per perhapjen e muslimanizmit ketu apo atje..ne cdo proteste apo demostrate qe bejne kan fotografet e tyre dhe fotografojne ne menyra te tyre demostraten dhe fotot jua paraqesin po donatoreve..edhe diskutimet qe bejne forumeve te ndryshme jua paraqesin per tju mbushur mendjen se vertete keta punojne per perparimin e islamit ne nje vend te caktuar..dhe donatoret hapin kasafortat e dollareve dhe eurove dhe vu ne xhepat e tyre..thjeshte neve na perdorin si masha per te nxjerre geshtenjat nga zjarri..pikerisht per kete gje them mos ju veni rendesi cka thone njerez ordinere ne tirane e prishtine a ne mars..thjeshte injoroni dhe do shihni qe do vije nje dite e do harrohet skenderbeu a shamija a pallavra..
    dicka e kisha shkruar ne fund te shkrimit tim..ju nuk e paskeni lexuar..une kam mbaruar per histori dhe gjeografi dhe jo me kot e solla fjalen e profesorit tim..bejeni pyetje vetes se kush e shkruan historine e pastaj ejani e diskutoni..historiografia shqiptare akoma nuk e ka vertetuar prejardhjen e kastrioteve e ju diskutoni a luftoj per krishterim a pse nuk luftoj per kuksianet..bile arrini edhe te percaktoni edhe cka ka thene njeri apo tjetri para 500-600 vjetesh a thua se kishte rregjistrues digital ne kohen ne fjale..dicka krejt jasht cdo sensi..ne kemi '' luften '' ne kosove qe u zhvillua dje dhe ne kulmin e teknologjise regjistruese dhe sot ate cka thote hashimi nuk e thote ramushi e ate cka thote qosja nuk e thote demaqi..kur nuk kemi gje te sakte per te djeshmen tone te ndodhur nen hunden tone nuk e di si mund te kemi per dicka qe ka ndothe 600 vjet me pare

gjithsesi vazhdoni e diskutoni..ju shfryni adrenalinen ketu e paret shkojne ne xhepat e bashkohu..njerezit me te zgjuar jane ata qe hane ne krahet e budallenjeve...
    Ndryshuar pr her t fundit nga _MALSORI_ : 18-04-2013 m 14:46
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Antarsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar m par nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    pikerisht ky popullaritet ju duhet mjekrosheve por ti dhe shumica ketu nuk e kuptoni..a e di moj ane qe levizja bashkohu eshte organizate joqeveritare qe financohet nga donatore te ndryshem me aktivitet fetar islamik..ti kujtoon se ja japin parate kesaj organizate thjeshte se ju pelqen emri moj..jo jo..kjo organizate por edhe shoqet e saja te te gjitha kraheve duhet ta justifikojne financimin dhe pikerisht keto '' aksione '' te kesaj organizate apo edhe te tjera ju paraqiten donatoreve per tju thene se ja ne po punojme per perhapjen e muslimanizmit ketu apo atje..ne cdo proteste apo demostrate qe bejne kan fotografet e tyre dhe fotografojne ne menyra te tyre demostraten dhe fotot jua paraqesin po donatoreve..edhe diskutimet qe bejne forumeve te ndryshme jua paraqesin per tju mbushur mendjen se vertete keta punojne per perparimin e islamit ne nje vend te caktuar..dhe donatoret hapin kasafortat e dollareve dhe eurove dhe vu ne xhepat e tyre..thjeshte neve na perdorin si masha per te nxjerre geshtenjat nga zjarri..pikerisht per kete gje them mos ju veni rendesi cka thone njerez ordinere ne tirane e prishtine a ne mars..thjeshte injoroni dhe do shihni qe do vije nje dite e do harrohet skenderbeu a shamija a pallavra..
    dicka e kisha shkruar ne fund te shkrimit tim..ju nuk e paskeni lexuar..une kam mbaruar per histori dhe gjeografi dhe jo me kot e solla fjalen e profesorit tim..bejeni pyetje vetes se kush e shkruan historine e pastaj ejani e diskutoni..historiografia shqiptare akoma nuk e ka vertetuar prejardhjen e kastrioteve e ju diskutoni a luftoj per krishterim a pse nuk luftoj per kuksianet..bile arrini edhe te percaktoni edhe cka ka thene njeri apo tjetri para 500-600 vjetesh a thua se kishte rregjistrues digital ne kohen ne fjale..dicka krejt jasht cdo sensi..ne kemi '' luften '' ne kosove qe u zhvillua dje dhe ne kulmin e teknologjise regjistruese dhe sot ate cka thote hashimi nuk e thote ramushi e ate cka thote qosja nuk e thote demaqi..kur nuk kemi gje te sakte per te djeshmen tone te ndodhur nen hunden tone nuk e di si mund te kemi per dicka qe ka ndothe 600 vjet me pare

gjithsesi vazhdoni e diskutoni..ju shfryni adrenalinen ketu e paret shkojne ne xhepat e bashkohu..njerezit me te zgjuar jane ata qe hane ne krahet e budallenjeve...
    Hahahahah mos vdeksh o Malsor se me ke shkri duke qesh looool .

Mua me pagojne 20 euro postimi o Malsor x 2330 postime , i kam bere nja 46000 euro. Ta kisha ditur qe ju Kuksianet jeni kaq te zgjuar do kisha bere shoqeri vetem me Kuksiane.loooool

P.s Paske studiuar per Histori -Gjeografi, domosdo gjithe katranjosat aty mblidheshin.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Faqja 7 prej 15 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund t hapni tema t reja.
  • Ju nuk mund t postoni n tema.
  • Ju nuk mund t bashkngjitni skedar.
  • Ju nuk mund t ndryshoni postimet tuaja.
  •