Se mos ecin amerikanet! Nje bllok te ecin u duket shume larg. Ketu vetem ate pakice qe ben vrap shikon ne rruge. Te tjeret as behet fjale te ecin. Te puna u habiten kur u thashe qe iki ne kembe per te blere kafen, kurse une shqeva syte kur mora vesh qe iknin me makine deri aty.Te mendosh qe DD eshte as eshte 2 shtepi private me tutje punes sone. Me gjate te vete te vesh me makine se ne kembe! LOL
Nga shteti ku jam une kishin qene 400 persona. Nuk besoj te kete pat shqiptar. Nuk i dihet xhanem.
Feelings change - memories don't.
E ke pare ate filmin "Pordhi Hogja maj catise" ?! Ose-ose rastin flagrant kur ndodh te te beje rifuxho trurin Hogja me tre klase, e ke patur fatin per ta provuar?!
Por, nese ndodh(vertetohet) te jete nje akt qelbo-talibans, arasharabajgat te gjejne brime arushe ku te futen!! Megjithese, edhe ne rast te kundert, kushedi cfare 'ndjesie kuranore' kane perjetuar kur jane ndeshur me lajmin, kermat!! (Amerika sot dhe mot, ka per t'ua nxjerre qumshin e nenes nga s'ua pret ajo mendja shpellare!)
Ne Boston je ti Exodus?sepse kam pershtypjen qe jeton atje.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Eshte faji i metro inteligjences se Bostonit
qe duhej te kishte dijeni se kush jane
arab lowlifes ne Boston qe merren me pislliqe
dhe ti mbante nen kontroll survejim ku shkojne
cfare bejne cfare blejne cfare thone dhe ne rastin me te pare
qe dikush nga ato plerat te blente materiale te dyshimta per berje
bombash dhe eksplozivash
ta ruante ti fuste nje dru per qef dhe arrestonteAto duhet te
kontrollojne zona ne Boston ku ka shume arabe
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Me beri per te qesh komenti ne fb, i nje gazetari rreth ngjarjes. Shkruajti, "Mendohet te mos jete akt i kryer nga terroristat." Come on, kush ben nje akt te tille si quhet????!!! Vetem muslimanet e Lindjes se Mesme quhen terrorista? Lene ca gafa dhe keta.![]()
Feelings change - memories don't.
Nga videot e gjetura FBI ka piketuar nje person qe dyhsohet se mund te kete te beje me dy bombat qe shperthyen ne Boston. Gjithashtu FBI ka thene se eshte e interesuar te flas me disa persona qe jane identifikuar neper video, per shkak te veprimeve te tyre apo vendndodhjes gjate shperthimeve.
http://www.nytimes.com/2013/04/18/us/boston-investigation-moves-into-third-day.html?pagewanted=all&_r=0
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
Injorantin e kam frike,
Budallin e meshiroj,
Te diturin (civilin) e dua pa mase.
Krijoni Kontakt