Close
Faqja 5 prej 16 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 154
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

Për: Dy shpërthime në maratonën e Bostonit, 3 të vdekur e shumë të lënduar!

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    sa shqiptare kishte ne kete maratone? di gje njeri?
    ka thene gje ambasada shqiptare?
    shqiptaret e kane per turp jo te vrapojne per edhe te ecin ne kembe. kane blerte te gjithe makina.

i/e regjistruar Maska e agonny
    Anëtarësuar
    02-08-2008
    Postime
    251

Citim Postuar më parë nga altruisti_ek84 Lexo Postimin
    Nuk eshte gjendja kaq e thjesht dhe nuk duhet te shifen gjerat bardh e zi. Qeshtja eshte shum me e konplikuar, sesa na paraqesin mediat per ato vende ne te cilat po vriten njerez te pafajshem. Nuk dua te paragjykoj asgje, por gjerat i marrin ashtu si serviren nga mediat vetem dy lloje te njerzve. Urrejtesit e Islamit dhe Islamofobet te cilet shum pak din per Islamin dhe kan frige te njifen me shum me Islamin. Duhet te dekonspirohen shum gjera per tu zbardhur shum te verteta te prapaskenave te qarqeve dhe organizatave te shumta Iluministe dhe masonike.
    e ti nga i merr informacionet tua te sakta?

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    shqiptaret e kane per turp jo te vrapojne per edhe te ecin ne kembe. kane blerte te gjithe makina.
    Se mos ecin amerikanet! Nje bllok te ecin u duket shume larg. Ketu vetem ate pakice qe ben vrap shikon ne rruge. Te tjeret as behet fjale te ecin. Te puna u habiten kur u thashe qe iki ne kembe per te blere kafen, kurse une shqeva syte kur mora vesh qe iknin me makine deri aty. Te mendosh qe DD eshte as eshte 2 shtepi private me tutje punes sone. Me gjate te vete te vesh me makine se ne kembe! LOL
    Nga shteti ku jam une kishin qene 400 persona. Nuk besoj te kete pat shqiptar. Nuk i dihet xhanem.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667

Citim Postuar më parë nga altruisti_ek84 Lexo Postimin
    Nuk eshte gjendja kaq e thjesht dhe nuk duhet te shifen gjerat bardh e zi. Qeshtja eshte shum me e konplikuar, sesa na paraqesin mediat per ato vende ne te cilat po vriten njerez te pafajshem. Nuk dua te paragjykoj asgje, por gjerat i marrin ashtu si serviren nga mediat vetem dy lloje te njerzve. Urrejtesit e Islamit dhe Islamofobet te cilet shum pak din per Islamin dhe kan frige te njifen me shum me Islamin. Duhet te dekonspirohen shum gjera per tu zbardhur shum te verteta te prapaskenave te qarqeve dhe organizatave te shumta Iluministe dhe masonike.
    E ke pare ate filmin "Pordhi Hogja maj catise" ?! Ose-ose rastin flagrant kur ndodh te te beje rifuxho trurin Hogja me tre klase, e ke patur fatin per ta provuar?!
    Por, nese ndodh(vertetohet) te jete nje akt qelbo-talibans, arasharabajgat te gjejne brime arushe ku te futen!! Megjithese, edhe ne rast te kundert, kushedi cfare 'ndjesie kuranore' kane perjetuar kur jane ndeshur me lajmin, kermat!! (Amerika sot dhe mot, ka per t'ua nxjerre qumshin e nenes nga s'ua pret ajo mendja shpellare!)

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Ne Boston je ti Exodus? sepse kam pershtypjen qe jeton atje.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816

Eshte faji i metro inteligjences se Bostonit
    qe duhej te kishte dijeni se kush jane
    arab lowlifes ne Boston qe merren me pislliqe
    dhe ti mbante nen kontroll survejim ku shkojne
    cfare bejne cfare blejne cfare thone dhe ne rastin me te pare
    qe dikush nga ato plerat te blente materiale te dyshimta per berje
    bombash dhe eksplozivash
    ta ruante ti fuste nje dru per qef dhe arrestonteAto duhet te
    kontrollojne zona ne Boston ku ka shume arabe
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Me beri per te qesh komenti ne fb, i nje gazetari rreth ngjarjes. Shkruajti, "Mendohet te mos jete akt i kryer nga terroristat." Come on, kush ben nje akt te tille si quhet????!!! Vetem muslimanet e Lindjes se Mesme quhen terrorista? Lene ca gafa dhe keta.
    Feelings change - memories don't.

Nga videot e gjetura FBI ka piketuar nje person qe dyhsohet se mund te kete te beje me dy bombat qe shperthyen ne Boston. Gjithashtu FBI ka thene se eshte e interesuar te flas me disa persona qe jane identifikuar neper video, per shkak te veprimeve te tyre apo vendndodhjes gjate shperthimeve.

http://www.nytimes.com/2013/04/18/us/boston-investigation-moves-into-third-day.html?pagewanted=all&_r=0

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Me beri per te qesh komenti ne fb, i nje gazetari rreth ngjarjes. Shkruajti, "Mendohet te mos jete akt i kryer nga terroristat." Come on, kush ben nje akt te tille si quhet????!!! Vetem muslimanet e Lindjes se Mesme quhen terrorista? Lene ca gafa dhe keta.
    Nuk ka faj , kjo eshte ajo qe ben marketingu mediatik. Kur flet per pije mendon Coca Colen , kur flet per celular mendon Iphone , kur flet per terroriste mendon Musliman .
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Nuk ka faj , kjo eshte ajo qe ben marketingu mediatik. Kur flet per pije mendon Coca Colen , kur flet per celular mendon Iphone , kur flet per terroriste mendon Musliman .
    Po te pakten na u pirdhe ne keto momnete se nuk e permabjme dot veten.Te na falni per etiken, por kete eshte per ta bere synet me thu.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Faqja 5 prej 16 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •