Close
Faqja 4 prej 16 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 154
    i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anëtarësuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151

Për: Dy shpërthime në maratonën e Bostonit, 3 të vdekur e shumë të lënduar!

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    E vertete por vriten ne mes vete ,ne Siri ,ne Afganistan ,ne Irak ,ne Pakistan etj gati se cdo dite muslimanet vrasin muslimanet ..
    Nuk eshte gjendja kaq e thjesht dhe nuk duhet te shifen gjerat bardh e zi. Qeshtja eshte shum me e konplikuar, sesa na paraqesin mediat per ato vende ne te cilat po vriten njerez te pafajshem. Nuk dua te paragjykoj asgje, por gjerat i marrin ashtu si serviren nga mediat vetem dy lloje te njerzve. Urrejtesit e Islamit dhe Islamofobet te cilet shum pak din per Islamin dhe kan frige te njifen me shum me Islamin. Duhet te dekonspirohen shum gjera per tu zbardhur shum te verteta te prapaskenave te qarqeve dhe organizatave te shumta Iluministe dhe masonike.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Citim Postuar më parë nga altruisti_ek84 Lexo Postimin
    Apsolutisht jam kunder cdo dhune dhe kesi lloje silmesh terroriste ndaj njerzve, qytetarve te pafajshem, por ama te thuhesh qe ndodhi tragjedia ne Amerike sepse nga nje sulm terorist me bomba u vrane 3 persona, ndersa me mijra Musliman, femij, gra dhe pleqe viriten cdo dit dhe bota i mbyll syt madje ne te shumten e rasteve viktimat etiketohen si terrorist Islamik shum paradoksale.
    Pradoksal eshte mendimi yt.Albania eshte nje shtet qe ben pjese ne kbashkesine perendimore dhe po investon ne integrimin e plote me bashkesine e BE-se.Interesat tona jane te lidhura me ato te bashkesie , po ashtu dhe kontributet tona jane dhe duhet te jene ne harmoni me kontributet e tyre.Nese te medhenjte shikojne te arsyeshme se duhen zhdukur diktatureat ne vendet monotesite islamike ,me qellim qe te mbrohemi nga terrorizmi dhe ne jemi ne mbeshtetje te tyre.Kesaj i thone bashkesi perendimore dhe ne duhet te mos cedojme ne asnje iluzion.E di qe kemi problematika te medha , por duhet dhe ne ti luftojme brenda vetes keto celula islamike rradikale , ne te kundert , do te shijojme skenaret e tyre.Shqiptaret bejne mire te shikojne punet e tyre dhe jo te bejne politiken e madhe , se jane pothuajse llumi i kesaj bashkesie qe sapo permenda.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Citim Postuar më parë nga Korca 123 Lexo Postimin
    si kim jong un me ngjan ky ne foto
    gjithsesi,nje lajm shume i trishtueshem,vriten njerez te pafajshem nga duar kriminelesh gjakatare....
    lol atje me vajti mendja dhe mua
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Nuk eshte gjendja kaq e thjesht dhe nuk duhet te shifen gjerat bardh e zi. Qeshtja eshte shum me e konplikuar, sesa na paraqesin mediat per ato vende ne te cilat po vriten njerez te pafajshem. Nuk dua te paragjykoj asgje, por gjerat i marrin ashtu si serviren nga mediat vetem dy lloje te njerzve. Urrejtesit e Islamit dhe Islamofobet te cilet shum pak din per Islamin dhe kan frige te njifen me shum me Islamin. Duhet te dekonspirohen shum gjera per tu zbardhur shum te verteta te prapaskenave te qarqeve dhe organizatave te shumta Iluministe dhe masonike.
    Nuk di ne kane te bejne iluministet apo masonet por te gjitha statistikat tregojne se te vraret muslimane 90 % apo me shume vriten nga vet muslimanet ,sidoqofte edhe nese masonet apo iluministet kane "gisht" prape kjo tregon dobesine e muslimaneve .

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120

Ky femije 8-vjecar po priste babane ne vijen e finishit.........

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120

Emri:  bostonimana_463400301.jpg

Shikime: 356

Madhësia:  26.1 KB

Liz Harden ......qe te dy femijet e e saj pjesmares ne maratone humben nga nje kembe.

VIDEO

https://vine.co/v/bFdt5uwg6JZ
    Ndryshuar për herë të fundit nga prenceedi : 16-04-2013 më 09:08

Apsolutisht jam kunder cdo dhune dhe kesi lloje silmesh terroriste ndaj njerzve, qytetarve te pafajshem, por ama te thuhesh qe ndodhi tragjedia ne Amerike sepse nga nje sulm terorist me bomba u vrane 3 persona, ndersa me mijra Musliman, femij, gra dhe pleqe viriten cdo dit dhe bota i mbyll syt madje ne te shumten e rasteve viktimat etiketohen si terrorist Islamik shum paradoksale.
    Per cilat viktima te paska ardhur kaq keq ty qe jane vrare kot dhe jane etiketuar si terroriste?

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

sa shqiptare kishte ne kete maratone? di gje njeri?
    ka thene gje ambasada shqiptare?
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    sa shqiptare kishte ne kete maratone? di gje njeri?
    ka thene gje ambasada shqiptare?
    Ishte shaka kjo?

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Ishte shaka kjo?
    te them te drejten jo, por ndoshta kur kemi parasyshe "dipllomacine" shqiptare tingellon si e tille.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 4 prej 16 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •