Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15
    Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Drejtori i ri i CIA-s, a është Musliman?

Drejtori i ri i CIA-s, Musliman?

Emri:  4559978-3x2-700x467.jpg

Shikime: 1150

Madhësia:  14.9 KB

Organizata kryesore amerikane për mbrojtjen e të drejtave të qytetarëve musliman, dyshon në vërtetësin e lajmit për konvertimin e John Brennan në Islam, i cili është emëruar nga presidenti Obama për drejtor të ri të CIA-s.

“Përgjigjjen duhet ta kërkoni nga vet burimi”, ka thënë për US News Ibrahim Hooper, drejtor për komunikime në këshillin për marrëdhëniet Amerikano-Islamike. Hooper ka thënë se ai nuk ka njohuri se John Brennan ka pranuar Islamin.

Ka pasur zëra se Brennan është konvertuar në Islam, derisa shërbente si kryetar i degës së CIA-s në Arabinë Saudite, gjatë viteve të 90-ta.

Ish-agjenti i CIA-s John Guandolo, tha për radion amerikane Trentos se Brennan përqafoi Islamin, dhe ka vizituar qytetet e shenjta të Mekës dhe Medinës.

Guandolo tregon pjesë nga video e Brennan, ku ai ka publikuar që gjatë qëndrimit të tij në Arabinë Saudite”, ka qenë shumë i lumtur me rastin e madhështisë së Haxhit, dhe përkushtimin e atyre të cilët i kryejnë ritet e Haxhit”.

Ai tregon se kjo video vërteton kalimin e tij në Islam, nga fakti se jo muslimanëve nuk u lejohet vizita në Meke dhe Medine, sidomos në periudhën e Haxhit.

Brennan, gjithashtu më parë ishte një mbështetes i fortë i metodave agressive të tortures, nën administrimin e ish presidentin George W Bush, gjithashtu ai ka mbrojtur edhe metodat destruktive të marrjes në pyetje të të dyshuarve për terrorizëm.

http://www.dailymail.co.uk/news/arti...FBI-agent.html
    Ndryshuar për herë të fundit nga angmokio : 13-04-2013 më 07:21
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Për: Drejtori i ri i CIA-s, a është Musliman?

Shume mire. Tashti nuk guxoni te shani CIA-n dhe Ameriken. Edhe Obama eshte musliman. Rrofte Amerika.

PS
    Nuk po pergjigjesh me shoket e tu per çeshtjen e fotografive , busteve , permendoreve etj ?!
    http://www.forumishqiptar.com/thread...et-permendoret
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836

Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

Edhe drejtori i estardes se Burrelit myslyman eshte!!!!
    Allahu ekberr hiqni preket se u err!

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,459
    Postimet në Bllog
    24

Ajo qe nuk dini per drejtorin e ri te CIA eshte se ai eshte njeriu qe ideoi dhe vuri ne veprim perdorimin e "drone" nga ushtria amerikane dhe nga CIA. Drone jane aeroplane te vegjel pa pilot qe komandohen nga distanca qe monitorojne terrenin dhe leshojne raketa kur arrijne te dallojne njerez ne kerkim nga SHBA. Me keto drone jane vrare shume njerez, perfshi shtetas amerikane, dhe shumica e tyre kane qene muslimane.

Nje "musliman" qe vret "vellezerit e tij muslimane", nuk eshte musliman i mire, apo jo?

Albo

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

ashtu eshte, kur te vdesi do i japim 72 virgjeresha plaka si denim.
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Nje "musliman" qe vret "vellezerit e tij muslimane", nuk eshte musliman i mire, apo jo?
    Albo
    Une psh mendoj qe nje musliman qe vret vellezrit e tij musliman eshte vertete nje musliman i mire.
    Varet shume nga perspektiva.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    monitorojne terrenin dhe leshojne raketa kur arrijne te dallojne njerez ne kerkim nga SHBA.

Albo
    Vellezerit e mi muslimane nuk jane ne kerkim nga SHBA. Nese dikush terrorizon boten dhe vret te pafajshem nuk ka asnje lidhje me fene islame qe njoh une.

P.s Kohet e fundit shume vellezer te tu prifterinj te krishtere jane pedofile. Po keta vellezer te tu te krishtere i tredhin keta prifterinj. A mos valle edhe keta nuk quhen te krishtere te mire?
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Une psh mendoj qe nje musliman qe vret vellezrit e tij musliman eshte vertete nje musliman i mire.
    Varet shume nga perspektiva.
    Dhe ata te sirise te njejten mendim me ty ndajne:P nuk ka rendei se cila pale

Amerika dhe Rusia po i ndihmojne me arme e lek qe te behen akoma dhe me te mire..... ne fund te fundit me i miri do fitoje
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,459
    Postimet në Bllog
    24

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Vellezerit e mi muslimane nuk jane ne kerkim nga SHBA. Nese dikush terrorizon boten dhe vret te pafajshem nuk ka asnje lidhje me fene islame qe njoh une.

P.s Kohet e fundit shume vellezer te tu prifterinj te krishtere jane pedofile. Po keta vellezer te tu te krishtere i tredhin keta prifterinj. A mos valle edhe keta nuk quhen te krishtere te mire?
    Me behet qejfi qe nuk e identifikon veten apo fene tende me terroristet islamike. Nuk do te ishte keq qe te gjithe muslimanet te mendonin si ty.

Nderhyra ne kete teme vetem per te hedhur pak me shume drite mbi punen e drejtorit te ri te CIA ne disa prej posteve me te larta te sigurise amerikane. Shume njerez kane manine te identifikohen me dike apo te kene nje opinion pozitiv per te vetem se "eshte musliman apo i krishtere si une". Dhe me fjale te gjithe jane rob te Allahut dhe shenjtore, por veprat jane ato qe tregojne se kush je.

Albo

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •