Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 35 prej 35
    ...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Për: Konventa e PD: Në 4 vjet, do ta bëjmë fshatin si qytetin

Citim Postuar më parë nga Norça.li Lexo Postimin
    Le ta beje se pari qytetin qytet e jo fshatin qytet kur qyteti eshte me fshat se katundi
    Salua paska permendur Infrastrukturen si ne qytet. Me siguri ka menduar per Tiranen ku, me nje shi mbimesatar mbushen rruget tum deri ne fyt...infrastrukture se jo llaf
    "Ma mire n'fshat se n'qytek"
    *

Kush do ta beje qytetin qytet? ai shtetasi, malok i mallkuar i bjeshkeve te nemura dhe te mallkuara qe hiqet zvarre ne ate moshe te shtyere, se vetem atij i mbeti te udheheq shtetin shqiptare, duke e krijuar ne tenderosjen e me nipin te UDB-ashit Stanishiq, Fazlliqin gjithandej shtetit Shqipetare dhe ky surrat do te kerkoje bashkim kombetare, e te shperndaje "pashosha" shqiptareve.

Po, le te ik ne penzion dhe ta lyej buken me Argieta pashteta, besoj qe kane sjellur edhe ne Shqiperi e ti futet fb me Ipad-in e tij ta shfletoj me gishtin e lyere pashetete!

Edhe Ju-es-ej-at, e thane qe qeveria e tij me korrupsionin, ka ikur per lesh, tani a te Xhozefines o te Dashit i duhet kohe ti identifikojne lesherat!
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826

Kur Rama jep fjalën…
    39

Opinione Hënë, 22 Prill, 2013 | 12:21 pm

FATOS HOXHA

Në prag të ngjizjes së koalicioneve, një histori e shkurtër me individë dhe parti që kanë shijuar korrektësinë e kryetarit të PS-së.

Në fillim të këtij viti në një debat televiziv, Ilir Meta me zë dhe figurë tha se: është më mirë një jo e Sali Berishës, sesa një po e Edi Ramës! Kjo tashmë është histori për Metën, ashtu si ka qenë histori për një duzinë personalitetesh politike. Ia vlen pak të bëjmë historinë e besës së Ramës. Ai u tregua njeri që është mirënjohës dhe mban fjalën. I pari që e provoi këtë, është ish-kryeministri Fatos Nano. Nano e mori nga emigracioni drejt e në karrigen e ministrit të Kulturës. Ndër thikat që iu ngul më gjatë në kurriz, pa dyshim ishte ajo e “të gjatit” të PS-së. Rama në atë kohë i dha fjalën Metës dhe, në një drekë të bërë publike në restorantin “Green
    House” në Tiranë, i thotë Nanos që: “ne kemi bërë një pakt 10-vjeçar me Ilir Metën!” 10 vitet që ikën, e treguan që e mbajti fjalën karshi Metës. Rama u tregua i fjalës edhe me ish-presidentin Meidani! E respektoi sa nuk tregohet, madje edhe në garën për kryetar partie! Respektin e çoi deri në fund më 2005-n, më 2009-n dhe do e dëshmojë edhe tani, më 2013-n, që ka në dorë listat për deputet!
    Nën moton e “xhaketave të vjetra” i mbylli çdo derë Meidanit në PS. E njëjta shkallë mirënjohjeje iu rezervua edhe kandidatit tjetër për postin e kryetarit të Partisë pas vitit 2009, Maqo Lakrori! Bëri teatër në garë dhe: “ku jemi parë…”! Kur pyet kolegët e mi të majtë: ku është Maqo Lakrori – merr përgjigje vetëm ngritje supesh. I njëjti fat për Servet Pëllumbin. Është i nderuar për sa kohë qëndron larg politikës së ditës. Por mirënjohja spikati te zoti Rama me kryetarin e PS-së së Tiranës, njeriun që i udhëhoqi tri fushatat për Bashkinë e Tiranës, njeriun që i dha në dorë teserën e anëtarit të PS-së. Në rastin më të parë që iu dha, Rama e mbajti fjalën për të dhe e nxori nga lista e PS-së për deputet në vitin 2009! Njeriun me kontribut në politikë, në Kuvend, në gazetari, njeriu që ishte edhe në pushtet, por kurrë i përmendur për korrupsion, e nxori nga politika aktive kryetari i PS-së! Quhet Musa Ulqini. Por mirënjohja nuk ka kufi! Një tjetër protagonist të 20 viteve të fundit dhe opozitari më aktiv në gazeta, rrugë e televizione gjatë 4 viteve të fundit, pati rast të shijojë fjalën e dhënë nga Rama – ky është Preç Zogaj. Por përpara Zogajt, edhe politikanë veteranë të së majtës, parlamentarë me përvojë si Skënder Gjinushi dhe Paskal Milo, e provuan sa e mban fjalën Rama. Do ta provojnë për herë të dytë pas pak javësh!
    Të shohim sa mirënjohës do të jetë ndaj rivalit të tij më 2003-shin për postin e kryetarit të Bashkisë, z. Ngjela. Në atë kohë, z. Ngjela e akuzoi Ramën për vjedhje votash, e çoi në Gjykatë dhe gjykata përsëriti zgjedhjet në 1/3-ën e zonave në Tiranë (Ngjela këtë radhë mund të përfitojë, ngaqë vetëm një zanore i ndryshon nga menyja e shijshme ne Gjirin e Lalzit).
    Por në këtë sezon, një tjetër deputet provoi sa i besës dhe sa e shenjtë është fjala për Ramën. Kush ka lexuar intervistën e kohëve të fundit të Dritan Priftit, nuk ka nevojë për komente të tepërta. “Aman vetëm nxirre videon dhe do të jesh ministër dhe i sigurt në listë”. Sot Prifti është shumë i sigurt që nuk është as në listë, as prapa liste! Kolegu im deputet, Asllan Dogjani, tha në seancën e 15 prillit në Kuvend se e kishte njohur Ramën për burrë të mirë nga televizioni dhe gazetat por, kur e njohu nga afër, i doli i pabesë! E njëjta histori edhe me deputetin Islami. E njëjta skemë edhe me deputetin Kadelli. Kolegu Dogjani, që e ka njohur Ramën nga ekrani i televizorit, është i justifikuar. Lista e njerëzve që Rama ka dëshmuar që e mban fjalën është e gjatë, më e gjatë se lista e deputetëve të PS-së. Por këtë radhë, një njeri është i bindur se Rama e mban fjalën. Madje është gati të vërë bast se është njeri i besës. Ky njeri që e njeh më mirë Ramën, sepse e njeh nga ekrani, e njeh nga libri “Kurbani” (që ka shkruar për të), e njeh nga Kuvendi, e njeh nga sulmi mbi Kryeministri, e njeh nga greva e urisë që ka bërë për shkak të tij, e njeh nga marrëdhëniet sepse e ka pasur vartës, e njeh si partner koalicioni në zgjedhje, e njeh si anëtar i familjes së majtë. Ky njeri që i beson Ramës këtë radhë, është Ilir Meta. Edhe Rama i beson Metës. Të dy i besojnë njëri–tjetrit. Të dy njerëz të besës. Fat i madh që i kemi në politikë. Të dy kanë premtuar se do të zbardhin “21 Janarin”. Premtim që do e realizojnë, se njihen si njerëz të besës. Dhe të dy që i kanë shumë merak zgjedhjet e lira dhe numërimin korrekt të votës!

39

i/e regjistruar Maska e mardo
    Anëtarësuar
    06-04-2011
    Postime
    325

ik o brari , se as Sala si beson me keto qe thote

per zotin je zedhensi me i shemtut qe ka pd ......se ato gocat te pakten jan te bukura

Gje e mire sipas tyre?

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22

Berisha: Katër vitet e ardhshme, 165 milionë dollarë për fermerët

Kryeministri Sali Berisha ka zhvilluar sot takime me elektoratin e Korçës. Gjatë këryre takimeve Berisha premtoi se katër vitet e ardhshme, grantet për fermerët do të jenë 165 milionë dollarë . Ai përuroi sot rrugën Zemblak – K/Liqenas, investim i buxhetit të shtetit me vlerë mbi 1 miliardë lekë.“Hoqëm çdo takse për çdo gjë që importohet për të rritur prodhimin, morëm disa vendime që janë vendime historike për fermerët. Kjo qeveri i pa çështje serioze fermat tuaja, kemi investuar miliarda dollarë infrastrukturë, zotimi im është se do të asfaltojmë çdo kilometër rrugë të mbetur, që fermerët dhe qytetarët e të gjithë vendit të udhëtojnë në rrugë moderne. Do të shkurtojmë distancat e udhëtimit”, premtoi mes të tjerash kryeministri. Sipas Berishës kundërshtarët politikë kanë për qëllim vetëm bojkot dhe bllokim.“Po kush është alternativa tjetër. Tregoi se ishte bojkot, bllokim bojkot, bllokim. Momenti kur merrej vendimi për vizat për Shqipërinë u ngritën çadrat para kryeminitrisë në mënyrë që ai vendim të mos merrej. Kërkoi hap kutitë, të gjitha këto mashtrime. Mbahet peng statusi i vendit kandidat me të cilin ju të dashur qytetarë do përfitoni qindra-mijëra turistë më shumë”, tha Kryeministri. Ai cilësoi rrugën që lidh Liqenin e Prespës dhe Doganën e Goricës së Madhe, si tejet të rëndësishme jo vetëm për Korçën, por për Shqipërinë dhe turistët që vizitojnë Prespën.

MAPO

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •