Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 35
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Për: Konventa e PD: Në 4 vjet, do ta bëjmë fshatin si qytetin

nese ju jeni te kenaqur me ""arritjet"" e ketyre 20 viteve, me behet shume qejfi per ju.
    une jam i zhgenjyer dhe shume.

kriminaliteti eshte ne maksimum. numri i vrasjeve ne shqiperi eshte me i larti ne rajon dhe nder me te lartet ne europe. sistemi gjyqsor eshte i komplet i kalbur. dikush vret dhe pas pak kohesh del i lire e kerkon demshperblim per periudhen e burgimit. korrupsioni eshte ne cdo kend te shoqerise shqiptare. kerkohen para per te zene nje vend pune kudo. me pare punon ai qe paguan se ai qe eshte i afte. sistemi shkollor eshte katandisur si mos me keq. shteti eshte inekzistent e ju flisni akoma per drita e uje. arritje te medha. jemi ne vitin 2013 o njerez...
    Vasudhaiva Kutumbakam

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

admiral..e mira nuk ka fund..ne shkrimin tim nuk thash qe shqiperia eshte bere si amerika por valla nuk besoj se eshte bere si afganistani..une besoj se nje hap e ka bere perpara dhe jo mbrapa..ndoshta do te duhej te kishte bere 10 hapa por une besoj se pak ka ece para..jo aq sa duam ne por edhe jo aq sa e mohojme ne..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Nuk eshre merite e Sales demokracia por e studenteve. Ai shfrytezoi rastin per interesa personale. Gjithsesi eshte rritur ndjeshem numri i njerezve qe kane nostalgji per ate kohe, dhe mes me te rinjve. Kam krijuar pershtypjen qe nostalgjik jane kryesisht ata njerez qe jane dembela, apo pa ideale. Ishim mire me tha nje shoqe. Te tere njesoj ishim. Tani jo. I kishte pat prinderit ne punera te mira, me pozite, dhe kujton se te gjithe kane patur te njejta lehtesira e komoditete si ajo. Njerezit vertet nuk shikojne pertej hundes se tyre. Se ishin mire vet, kujtojne se ishin mire te gjithe. Tani qe te tjeret kane care me shume se ata shfryjne per pabarazi.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    admiral..e mira nuk ka fund..ne shkrimin tim nuk thash qe shqiperia eshte bere si amerika por valla nuk besoj se eshte bere si afganistani..une besoj se nje hap e ka bere perpara dhe jo mbrapa..ndoshta do te duhej te kishte bere 10 hapa por une besoj se pak ka ece para..jo aq sa duam ne por edhe jo aq sa e mohojme ne..
    jam shume dakord me ate qe nenvizova dhe vetem nje genjeshtar do e mohonte.
    por nese kemi bere 1 hap perpara kur duhet te kishim bere 10, njerezit nuk duhet te krenohen per kete hap, por te zhgenjehen per mungesen e 9 te tjereve...

eshte turp te flasim per uje e drita ne vitin 2013.
    uji e dritat duhet te kishin qene ceshtje e zgjidhur para 10 vjeteve.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624

Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    sigurisht qe po..admiral po te mos ishte berisha dhe studentet nuk kishim me pase kompjuter para as ti e as une qe te llafosnim bashke..a ishin studentet a ishte berisha pak rendesi ka ..ketij i mbeti dopjo gjashta ne dore dhe po e shfrytezon mjaft mire..berisha ishte ai qe e futi shqiperine ne nato dhe bindi europen ti lente te lire shqiptaret te leviznin neper europe..nuk ka bere ameriken ne shqiperi por edhe ta besh cdo gje te zeze nuk besoj se ja vlen..nuk beri te hame me luge floriri ama dreq o pune pak me mire se dje jemi..tani ai nuk vjen me na rregulluar nevojtoret se nuk eshte pune e tij por e jona por e keqja eshte se shume mjerane edhe per nevojtoren e tyre i kan syte nga sali berisha..

keshtu admiral..kemi ecur ca dhe e mira do ishte te ecnim me hapin e kalit por prapeseprap nuk kemi ngelur ne vend..merita eshte e popullit por edhe e qeverise se tij..
    Sikur të mos kishte rënë komunizmi në evropën lindore a do kishte rënë këtu tek ne??....lesh me qime.
    Sikur të mos kishte rënë komunizmi në evropën lindore...çfar do ishte Saliu?? Akoma sekretar i organizatës bazë të PPSH-së të spitalit.

Nuk bëhet muhabeti me ...po sikur. Në kushtet e ndërimit të sistemit dhe të implementimit të ekonomisë së tregut ne a kemi bërë atë që duhej deri sotë?? Kjo është pyetja dhe përgjigja është jo pa ekuivoke.
    Të tjerat me "po sikur, nëse do ishte, sikur të bënim, ndoshta mund ...etj, etj" janë diskutime pa bereqet.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

po dicka apo dikush behet sebep o station..ishte koha e ndryshimeve dhe pikerisht ne kohen e ketyre ndryshimeve sali berisha u gjet ne kohen e duhur dhe ne vendin e duhur..i mbeti dopjo gjashta ne dore..

mire beni qe ti heqni syzet e zeza pasi cdo gje qe do shihni do ju duket zi..jepjani qezarit ate qe i takon qezarit..nese ka 1% te merites dikush thuajeni qe e ka merite..mos mohoni gjithcka..
    Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 15-04-2013 më 15:02
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Deklarata dhe premtime qe as si genjeshtra elektorale nuk kane vlere.

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518

Citim Postuar më parë nga freeopen Lexo Postimin
    Deklarata dhe premtime qe as si genjeshtra elektorale nuk kane vlere.
    ca thua o plak, jozi ka thene qe shkodren do ta bejme si venecia e shkuar venecies dhe e mbajti fjalen
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

***VIP***
    Anëtarësuar
    26-08-2008
    Postime
    800

E ndertuuuam fshaaatin e beme qyteeeet,
    parti nene, nena jooone per jeeete...
    Moderator, e di vet ti...

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793

Citim Postuar më parë nga ^SHIU^ Lexo Postimin
    E ndertuuuam fshaaatin e beme qyteeeet,
    parti nene, nena jooone per jeeete...
    Mos u tall , me perpara njerzit e hidhnin shatin dhe lopaten ne krah tani o rrit mireqenia i fusin ne BMW
    Edhe barin e fusin ne vendin e pasagjerit

ps. Nqs me perpara kane shit gomeret dhe kane ble bicikleta , tani kane shitur lopen dhe kane bler Audi
    Ndryshuar për herë të fundit nga Izadora : 15-04-2013 më 15:53
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •