te pakten largohemi me koke lart (jo si ca te tjere).
u kualifikua ekipi qe meritoi per 180 minutat.
bravo BVB!!!
p.s. shume inat qe nuk u konkretizua asnjeri nga ato 3 rastet e 15 minutave te para. ai i ozil ishte i pafalshem.
te pakten largohemi me koke lart (jo si ca te tjere).
u kualifikua ekipi qe meritoi per 180 minutat.
bravo BVB!!!
p.s. shume inat qe nuk u konkretizua asnjeri nga ato 3 rastet e 15 minutave te para. ai i ozil ishte i pafalshem.
Vasudhaiva Kutumbakam
Hajt se nuk u be nami, jeni mesuar me keto gjera, nuk eshte hera e pare qe eliminoheni.
Keni 11 vite rradhazi qe nuk beni hajer ne Europe.
(sa bukur e keni perfaqesuar futbollin spanjoll per nje dekade me rradhe, ja keni zbardh ftyren lol)
La Decima, La Decima, La Decima...
mulinjo, mulinjoo, mulinjooo...
P.S; Sinqerisht me vjen gjynaf per juve bardhoshkave, edhe per nje kohe shume te gjate do vazhdoni te "enderroni..."
Më mirë të eleminohesh sesa te fitosh 2 'champions' te vjedhur lol
ti qaj halllin skuaderes tende e jo Mourinhos .... ai ka shkruar emrin e tij ne çdo libër
HALA MADRID
SPECIAL ONE
RAUL # 7
vazhdo mburru me rekordet e barcelones tani. jo po 300 e sa deshje rradhazi duke zoteruar topin me shume se kundershtari. haha.
nuk e kuptoj si ke goje te flasesh pas nje degjenerimi te tille. ne dy ndeshje u perdhunuat. ekipi me i mire i te gjitha koherave.
ule koken dhe mbyll gojen!!!
ja ku e ke edhe nje rekord tjeter:
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...82938646_n.jpg
Ndryshuar për herë të fundit nga the admiral : 02-05-2013 më 13:33
Vasudhaiva Kutumbakam
Nuk di cfare futbolli sheh apo luan ti,di vetem qe futbolli qe luhet dhe rregullat qe zbatohen ne futboll ne te gjithe boten jane te njejta,nuk jane skena kickboxing.
Nese ty te pelqen ashtu s'kam c'bej as une as te tjeret,ndersa gjyqtari e ka nje zgjidhje,zbaton rregulloren dhe te nxjerr jashte me te kuqe.
Ok,Ramos luajti ashper ndaj Lewandowskit dhe meritoi kartonin e dyte te verdhe dhe perjashtim.
Atehere nese gjyqtari do te zbatonte rregulloren edhe Weidenfeller do te duhej ndeshkuar me karton te dyte te verdhe,per shkak te vjedhjes sistematike te kohes.U ndeshkua ne fund te ndeshjes me karton te verdhe (min. 83 !!).
Brryllat nja dy here versus vjedhjes sistematike te kohes ,e pa ndeshkuar !... Atehere tolerim korrekt i dyanshem i gjyqtarit !!
Por nga ju nuk flet objektiviteti,por shpirti hejterist antiMadridist dhe semundje e juaj e quajtur Murinjo.
Te kuptohemi askush nuk e ve ne dyshim dhe e ul meriten e Dortmund per finalen e fituar.Kaluan me merite.
Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 02-05-2013 më 19:29
Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !
Krijoni Kontakt