Close

Rezultati i Sondazhit: Kush do të kualifikohet në finale?

Votues
29. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Borussia Dortmund

19 65.52%
  • Real Madrid

10 34.48%
Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 117
    i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Për: Liga e Kampionëve: Borussia Dortmund 4:1 Real Madrid

Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Une kam qejf qe ndeshja ne Spanje te dale Barazim ne menyre qe Dortund te shkoje ne finale pa humbje.

Freeopen. Po sikur ne finale te te shenojne Getce dhe Leva duke ju mundur?
    Deshira ime ishte te shkonte R.M ne finale,ja kemi marre doren dhe dime si ta mundim.Megjithate te them sinqerisht kam bere me teper tifozllik per Borusian sesa per Bayernin ne keto ndeshje.
    Per mua Borusia luan futbollin me te bukur qe mund te luhet.(ka dhe futbollistin qe me pelqen me teper Reus)
    Nese shkon ne finale dhe fiton kupen nuk do me vinte keq sepse eshte nje ekip qe nuk i bie shpesh rasti te luaje finale te Champions.

ps; kush tha qe borusia do humbi ne bernabeu!?

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321

“Madrilenët i bëra me hije, Pepe më tha: Mjaft shënove!”

Bomberi polak, Robert Levandovski po bën histori me Borusian e Dortmundit në Champions. Madje, ai pritet të shndërrohet në lojtarin polak më të paguar dhe më të suksesshëm në historinë e futbollit. 24-vjeçari gjatë një interviste për sajtin polak “polishfootballonline.com” tregon surprizat gjatë ndeshjes kundër Realit, përplasjen me Pepen, si dhe episodin me fanellën. “Zhvilluam një superndeshje, sidomos në pjesën e dytë. Ndihesha si në qiellin e shtatë kur shënova 4 golat. Ajo ishte fitore e madhe, sepse fituam siguri në vetvete, aq sa madrilenëve iu bëra hije, sidomos Pepes. Në momentin kur po gjuhej goditja e fundit nga këndi, Pepe më tha: ‘Levandovski, nuk u ngope? Shënove 4 gola. S’të mjaftojnë?’. Ata u bënë vrer që pësuan atë humbje. Në ato momente nuk dinin ç’të bënin. Fanella? Askush nuk m’u afrua. Ata ikën direkt, pasi e ndienin veten të fyer”, – nënvizoi Levandovski.

Burimi: http://www.panorama-sport.com/bundes...#ixzz2RkPTpNPy

O Madrilene, a e shikoni ne çfare pike te hallit u ka leshuar Mourinho? Ku eshte KRENARIA e REALIT MBRETEROR? Turp te kerkojne meshire...

PS: Freeopen nuk thashe qe do humbin, por ekziston mundesia qe te humbin. Une thashe deshiroj qe te mos humbin.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

perpara mourinhos nuk i shikonim as me dylbi gjysem finalet e CL. pas ardhjes se tij kami 3 vjet qei arrijme rradhazi.
    ky eshte fakti. te tjerat jane bla bla bla
    Vasudhaiva Kutumbakam

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321

Admiral, kenaqeni me gjysmefinale ju? Puuuuu sa turp. Vertet keni rene shume poshte. More Reali ka dhuruar spektakel gjithmone edhe kur fitonte ne 98 e 2002 etj por edhe kur eleminohej ne 1/16 nga Lyon, Bayern apo ndonje tjeter ekip. Ndersa sot Reali di vetem nje gje. Kap topin, hidhja Ronaldos ec ky I fundit vrap e gjuaj, gol ose grushton portieri e shenon dikush tjeter qe gjendet ne zobe. Pffff. Reali ka dhuruar spektakel edhe me femije ne fushe si Anelka e Seedorf. Ndersa me Mulinjon 400 milion Euro ekip perdhunohet kaq hard? E di ti qe eshte hera e pare je gjithe historine e Realit qe nje lojtar I vetem I shenon 4 gola ne gjysmefinale?

Une nuk e di, qofshi ju qe jeni qe lavderoni nje trajnjer se ju nxjerr ne vend te 4 ne champions, iu percan ekipin, iu ul dinjitetin e integritetin e ju largon idhujt tuaj me nje te rene te lapsit.

Historia e Realit nuk eshte nga 2005 e ktej, por eshte me shume se nje shekullore. Dhe Mourinho ne kete histori shekullore nuk ka me cfare te mburret. Ah po, mund te mburret me disa tifoze si ju.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816

REAL tenton ta ngrit moralin ndaj Dortmund,motoja per te marten " NUESTRA FUERZA ERES TU " - Ju jeni forca jone !

" Ne jemi forca juaj,Ju jeni heronjt tane - Shpirti i Huanitos therret "
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321

Mos e kan vendos gabimisht Casillas aty?

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Admiral, kenaqeni me gjysmefinale ju? Puuuuu sa turp. Vertet keni rene shume poshte. More Reali ka dhuruar spektakel gjithmone edhe kur fitonte ne 98 e 2002 etj por edhe kur eleminohej ne 1/16 nga Lyon, Bayern apo ndonje tjeter ekip. Ndersa sot Reali di vetem nje gje. Kap topin, hidhja Ronaldos ec ky I fundit vrap e gjuaj, gol ose grushton portieri e shenon dikush tjeter qe gjendet ne zobe. Pffff. Reali ka dhuruar spektakel edhe me femije ne fushe si Anelka e Seedorf. Ndersa me Mulinjon 400 milion Euro ekip perdhunohet kaq hard? E di ti qe eshte hera e pare je gjithe historine e Realit qe nje lojtar I vetem I shenon 4 gola ne gjysmefinale?

Une nuk e di, qofshi ju qe jeni qe lavderoni nje trajnjer se ju nxjerr ne vend te 4 ne champions, iu percan ekipin, iu ul dinjitetin e integritetin e ju largon idhujt tuaj me nje te rene te lapsit.

Historia e Realit nuk eshte nga 2005 e ktej, por eshte me shume se nje shekullore. Dhe Mourinho ne kete histori shekullore nuk ka me cfare te mburret. Ah po, mund te mburret me disa tifoze si ju.
    Nuk eshte Reali qe di vetem te hedhe topin Cr7,eshte Mourinho qe vetem ate stil ka.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321

Kte po thoja pra , ku e ka cuar Mou Realin.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007

nuk asht i eleminum reali jo
    nje 3-0 nuk asht i pa arritshem
    une jam tifoz gjerman por ajo mbrojta e bvb nuk me jep shume siguri
    JO SEKS PARA MARTESE

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

nuk eshte se kenaqem me 1/2 finale jo.
    thjeshte nese bej krahasimet e viteve perpara mourinos kur eleminohejn ne 1/16 nga lioni (duke dhuruar spektakel sipas teje) dhe tashme nuk ishte me as koke grupi ne champions, me realin e 3 viteve te fundit ku koken e grupit e ka te siguruar, gjysemfinalet i ka arritur rregullisht dhe eshte kthyer ne nje nder 4 ekipet me te mira ne europe, normal qe preferoj kete te dytin...

turpi me i madh eshte qe nje ekip si reali te mos shkoje as deri ne teteshe per vite me rradhe, sesa ato qe permende ti.
    ato 3 vitet perpara mourinhos kane qene vite te erreta ku nuk shihej asnje trofe.
    Ndryshuar për herë të fundit nga the admiral : 28-04-2013 më 19:26
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •