Borussia Dortmund - Real Madrid
Ndeshja e pare zhvillohet me 24 prill,
ndersa ndeshja kthyese me 30 prill.
Borussia Dortmund - Real Madrid
Ndeshja e pare zhvillohet me 24 prill,
ndersa ndeshja kthyese me 30 prill.
Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 12-04-2013 më 16:36
Real Madrid në finale.
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
nuk ka bithe borussia per finale edhe pse jan djem te talentuar
Borussia Dortmund ne finale pasi kane zhvilluar nje sezon fantastik ne CHL edhe pse pa eksperiencen e duhur.
Sic e ka thene dhe Drague,jane djem te talentuar.
Ne grupe kur humbem ndaj Dortmund ishim ne formën me te dobet , ndersa tani jemi ne formë me te mirë dhe do te shohim vertetë dy ndeshje te mëdha
HALA MADRID!
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Te dy ekipet Borussia dhe Real kane variacionet e tyre.Borussia pa humbje deri me tani ne Champions,ne grupe mundi Realin dhe barazoi.Por te luash ne grupe dhe te perballesh me Malagen nuk eshte njesoj si te luash per te hyre ne finale !
Perparesi per Real Madrid 60:40.
Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !
Mendoj se sondazhet sa vjen e behen te kota. Askush nuk voton si mendon eshte njejt si te pyesish kush deshiron te fitoj? Tifozet e realit natyrisht se votojne per Realin ndersa tifozet e Barcelones apo ekipet qe e urrejn Realin votojne kunder Realit. Prandaj gati asnjehere nuk qellohen rezultatet e sondazheve...
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Une votova per Borusia Dortmund per faktin e thjeshte se eshte ekipi i vetem qe nuk ka asnje humbje deri me tani. Do ishte bukur sikur te arrinte ne finale pa humbje.
Megjithate Reali eshte favorit ne keto dy takime, pavaresisht rezultateve negative ndaj dortmundit ne dy ndeshjet e grupeve.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Nëse gjermanët janë në formën që ishin në dy ndeshjet paraprake me Realin që i kishin në grup, atëherë kualifikohen në finale.
Sui generis
une jam tifoz gjerman po sbesoj se reali do i le shanse borusias
kam frike se qe ne ndeshjen e pare do vendoset gjithcka
JO SEKS PARA MARTESE
Krijoni Kontakt