Close

Rezultati i Sondazhit: Kush do të kualifikohet në finale?

Votues
28. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • FC Bayern München

17 60.71%
  • FC Barcelona

11 39.29%
Faqja 11 prej 15 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 144
    i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Për: Liga e Kampionëve: FC Bayern München 4:0 FC Barcelona

Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Ne fakt gjeja me interesante ne kete teme,jo ne kete perballje apo rezultat eshte te shikosh se si tifozat e Milanit arrijne orgazmen vec per faktin se Bayern mundi ekipin e tyre te zemres . Madaber,partizon,ca keni,shume te ngazellyer jeni :P ???

Bayern e meritoi fitoren,kishin hyre ne fushe me nje disipline Naziste.Barcelona dukej sikur orientohej me busullen e Jack Sparrow(Kush ka pare Pirates of Caibbean e ka idene perse po flas).Messi jashte forme,Villanova i shushatur.Nuk mbahet Pedro ne loje me ate paraqitje degjenerative,fut D.Villa ose Fabregas.Kur loja shkon 2-0,3-0 ,bej nje levizje,mundohu te rregullosh dicka.

Persa i perket arbitrimit dhe ketyre argumentave qe po lexoj ketu (me baze te pambukte jane argumentat ne fakt) te tipit nuk duhet te flasi Barcelona ,e terrci verrci,eshte budallik.E kam bere dhe me perpara kete pyetje...sa kohe duhet te kaloje qe padrejtesite te vazhdojne e pastaj Barcelona te mund te flasi ?

2 gola aty ishin skandaloz.Nuk kam ndermend ta diskutoj golin e pare,po goli i dyte offside milimetrik,arbitri i vendosur keq ??? Edhe cfare ?!
    Kassai kompenson penalltine me nje faull qe nuk jep (edhe ne basketboll jepet faull ai lol) dhe si perfundim perfundon gol ??? Mire arbitri kryesor nuk e pa,po ai mbrapa porte ca ben ? Shikon yjet ?
    Nejse,urime tifozave Gjermane per fitoren . Ne fund te fundit...2 here ne finale...njehere do ta "hipotekonin" Ch.L edhe Bavarezet...
    Ke te drejte dhe mua akoma nuk me besohet,mire kryesori qe nuk e pa ndalimin e topit me dore nga ana e Pique po ai debili i portes cfare po shihte,yjet,per te mos thene anesori,por me skandal ishte ne pjesen e dyte ku para hundes se gjyqtarit te portes dy mbrojtesit e Barces ia kalonin topin me dore njeri tjetrit derisa e nxorren ne korner......po pyes veten cfare po shihte ai gjyqtar?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240

Citim Postuar më parë nga freeopen Lexo Postimin
    Ke te drejte dhe mua akoma nuk me besohet,mire kryesori qe nuk e pa ndalimin e topit me dore nga ana e Pique po ai debili i portes cfare po shihte,yjet,per te mos thene anesori,por me skandal ishte ne pjesen e dyte ku para hundes se gjyqtarit te portes dy mbrojtesit e Barces ia kalonin topin me dore njeri tjetrit derisa e nxorren ne korner......po pyes veten cfare po shihte ai gjyqtar?
    Si thua ti, nese gjyqtari do te kishte akorduar nje apo dy penallti ne favor te Bayern, mendon se perseri do ndodhnin gabimet e golave te parregullt? Te jesh i sigurte qe jo, kurre nuk do te ishte ky rezultat 4:0.
    Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 25-04-2013 më 12:39

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar më parë nga no name Lexo Postimin
    Si thua ti, nese gjyqtari do te kishte akorduar nje apo dy penallti ne favor te Bayern, mendon se perseri do ndodhnin gabimet e golave te parregullt? Te jesh i sigurte qe jo, kurre nuk do te ishte ky rezultat 4:0.
    Eshte dallim relativisht i madh ne mes te nje goli te parregullt dhe nje penaltie...
    Penaltia nuk ben te kompenzohet me gol te parregullt. As e kunderta, kompenzimi i nje goli te parregullt me penalti, nuk eshte e lejushme, por eshte gabim pak me i lehte.
    Pavaresisht simpative dhe deshirave tona personale, cdo gabim i vogel i gjyqtarit (ne cdo moment) mund te ndryshoje absolutisht rrjedhen e lojes dhe rezultatin.
    Edhe futbolleret me te mire nuk luajn cdo here te njejten loje, nese permes gabimeve te vogla dhe te medha te gjyqtarit etj. jane 2 apo 3 gola ne disavantazh. Ose e kunderta, lojtaret me te dobet eshte me veshtire te mposhten, nese per shkak te disa gabmeve te vogla dhe te medha te gyqtarit jane ne avantazh me 2 apo 3 gola. Edhe shume me veshtire, kur kjo ndodh ne ndeshje te nivelit te Champions League.
    Natyrisht qe thuhet dhe deri diku edhe duhet te mos arsyetohet humbja me gabimet dhe padrejtesite e gjyqtarit, pasi qe keto gabime/padrejtesi ne terme afatgjate ndoshta edhe mund te kompenzohen disi, por realisht vendimet e gjyqtarit shpesh jane vendimtare. Edhe pse jo cdo here ne menyre direkte dhe me efekte te menjehershme.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 25-04-2013 më 12:45

Dmth ti po thua qe mos dhenia e penalltise kompensohet me nje faull tmerresisht te paster ? Cfare sensi balancimi eshte ky ?
    Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 27-04-2013 më 18:46
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321

Mendoj se dhe sektori I arbitriit ne fifa e n le uefa duhet te bejne nje reforme mjaft te forte dhe duhet te bejne ca analiza e te marin disa vendine te rendesishme per vazhdimesine e arbitrimit. Futbolki ne pergjithesi eshte reformuar ose eshte ne proces reformimi te vazhdueshem ndersa arbitrimi ka disa kohe qe eshte delja e zeze e ketij sporti. Shoh8m disa "gabime" amatoreske per te cilat nuk meret asnje vendim per kto gabine, cka sjell riperseritjen e vazhdueshme te ktyre gabimeve. Arbitrimi nuk po ecen me te njejtin ritem me futbollin. FIFA & UEFA duhet te reflektojne.

Sa per me siper, une nuk kam bere tifozllik per ndonje ekip tjeter. Komentet e mia besoj kane qene realiste si ndaj PSG e ndaj Bayern, pavaresisht se si kam votuar une. Kam votuar PSG se nuk dua te votoj per Barcen, por ama ne koment kam thene qe Barcelona do kualifikohet pasi ka perballe nje ekip pa histori dhe qe eshte ndertuar vetem mbi parate e ji mbi padionin ndaj sportit.

Tek Bayern kam thene qe do jete nje nga gjysmefinalet me te bukura te historise dhe se shancet jane te barabarta. E gjithashtu kam thene qe votova per Bayern ashtu kot.

Pastaj pas nje humbje te tille 4-0, qe ka bere pa diskutim sensacion, nuk mund te rrije indiferent askush.

Edhe pas fitores se Milanit kam thene qe Barcelona ka shanse reale per tu kualifikuar pasi une jam I vetedijshem per forcen e Milanit te ketij sezoni.

Ama Milani e nxori nje rast fare te paster shenimi dhe pse zhvilloi nje ndeshje mjaft te dobet. Ndersa ai qe ju e quani ekipi me I mire I te gjitha koherave ka bere 2 ndeshje pa asnje gjuajtje ne kuadrat deri me tani.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Antiproanti......Eshte dallim relativisht i madh ne mes te nje goli te parregullt dhe nje penaltie...
    Penaltia nuk ben te kompenzohet me gol te parregullt. As e kunderta, kompenzimi i nje goli te parregullt me penalti, nuk eshte e lejushme, por eshte gabim pak me i lehte.
    Nuk i jam pergjigjur kesaj pyetjeje te bere me pare jo prej teje per vete faktin se eshte nje idiotesi te mendosh qe gjyqtari meqenese nuk te dha nje penallti per te te kompensuar te lejon te shenosh nje gol te parregullt dhe keshtu shlyhet cdo gje.Jeni ne vete apo po shkruani pa menduar fare ato qe shkruani.Nuk ndodh asnjehere nje veprim i tille nga ana e gjyqtareve,keto jane vetem imagjinime dhe aludime kafeneje,asgje me teper.

Edhe futbolleret me te mire nuk luajn cdo here te njejten loje, nese permes gabimeve te vogla dhe te medha te gjyqtarit etj. jane 2 apo 3 gola ne disavantazh. Ose e kunderta, lojtaret me te dobet eshte me veshtire te mposhten, nese per shkak te disa gabmeve te vogla dhe te medha te gyqtarit jane ne avantazh me 2 apo 3 gola. Edhe shume me veshtire, kur kjo ndodh ne ndeshje te nivelit te Champions League.
    Vertet qe ju tifozet e barqes te beni per te qeshur.I ke ngateruar pak mendimet ketu sepse nga ajo qe pame per 90- min lojtaret me te dobet nuk ishin ata qe kishin shenuar gola por ishin ata qe nuk arriten te gjuanin nje here ne porten e kundershtarit.Juve dhe kur ju ''asfaltojne'' ne fushen e lojes ne cdo drejtim vazhdoni dhe shpreheni ''lojtaret me te dobet per ekipet kundershtare''. Nisni te mesoheni me faktin qe nuk eshte me ai ekip i dy- tre viteve me pare,ekip i cili vertet luante futboll te bukur por me bukur i frynin bilbilit gjyqtaret dhe mos vazhdoni me me iluzione.

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816

Nisni te mesoheni me faktin qe nuk eshte me ai ekip i dy- tre viteve me pare,...
    P.sh kjo nje vit me pare ishte e pa imagjinueshme ti ndodh Barcelones.

* Nuk e di sa eshte e arsyeshme ankimi mbi arbitrin,te dyja palet i demtoi.Goli i 4 i Bayern nuk duhej asesi te pranohej, por edhe kjo ishte penallti per Bayern.

Por Barcelona luajti teper dobet,dhe cdo ankese mbi arbitrin disi zbehet.
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240

qeverie, askush nuk po mundohet ta arsyetoj humbjen e Barcelones, ishte e pa shmangshme per lojen qe zhvilloi. Bayern ishte me larte dhe e meritoj fitoren, kjo nuk mund te vihet ne dyshim. Por... nese Barcelona luan dobet, nuk do te thote se duhet te haj dy-tre gola te parregullt.
    Rrotulloje nga ta rrotullosh, rezultati 4:0 eshte i ekzagjeruar, sikur edhe dy penallti te ishin dhene ne favor te Bayern jo vetem nje(kur rezultati i ndeshjes ishte 0:0), perseri 4:0 kurre nuk do perfundonte ndeshja. Te jesh i sigurte per kete.

Goli i pare - eshte faull me rregullore(njeri ketu u arsyetua se nuk kishte shtypje te rende mbi supet e Alves lol). Hajt po ja falim kete, po dy te tjeret?
    Goli i dyte - offside.
    Goli i trete - "kulmi".

P.S; Nese ti mendon se rezultati 4:0 eshte i drejte, atehere une terhiqem. Eshte e kote te diskutojme.

Nje humbje me rezultat 4:0 kurre nuk mund te jete i njejte me ate 2:0 ne kete faze te kesaj gare. Ky rezultat nuk e cakton vetem fituesin e ndeshjes, por e vulos edhe fatin e kualifikimit. Ketu qendron problemi!

Dita e merkure do vij shume shpejte, nq se Barcelona nuk arrin te fitoj me dy gola diference, atehere hallall i qofshin te gjitha Bayernit(pavaresisht se i gjithe ekipi tani mund te qendroj i mbyllur ne porte).
    Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 25-04-2013 më 20:54

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Nuk i jam pergjigjur kesaj pyetjeje te bere me pare jo prej teje per vete faktin se eshte nje idiotesi te mendosh qe gjyqtari meqenese nuk te dha nje penallti per te te kompensuar te lejon te shenosh nje gol te parregullt dhe keshtu shlyhet cdo gje.Jeni ne vete apo po shkruani pa menduar fare ato qe shkruani.Nuk ndodh asnjehere nje veprim i tille nga ana e gjyqtareve,keto jane vetem imagjinime dhe aludime kafeneje,asgje me teper.

Vertet qe ju tifozet e barqes te beni per te qeshur.I ke ngateruar pak mendimet ketu sepse nga ajo qe pame per 90- min lojtaret me te dobet nuk ishin ata qe kishin shenuar gola por ishin ata qe nuk arriten te gjuanin nje here ne porten e kundershtarit.Juve dhe kur ju ''asfaltojne'' ne fushen e lojes ne cdo drejtim vazhdoni dhe shpreheni ''lojtaret me te dobet per ekipet kundershtare''. Nisni te mesoheni me faktin qe nuk eshte me ai ekip i dy- tre viteve me pare,ekip i cili vertet luante futboll te bukur por me bukur i frynin bilbilit gjyqtaret dhe mos vazhdoni me me iluzione.

S'shkrova ne cilesi te simpatizantit te Barcelones dhe as nuk e vura ne pyetje fitoren e merituar te Bayernit...
    Megjithate, gabimet e qellimshme ose jo te gjyqtarit, edhe ato me te voglat, pavaresisht qe nuk mund te eleminohen plotesisht, jane shpesh vendimtare per rezultatin perfundimtar te ndeshjes.
    Megjithe fitoren e merituar te Bayernit, pa deshiruar bilancime dhe balancime te cdo gabimi te vertete dhe te supozuar te gjyqtarit, nje gol me shume apo me pak mund te jete ose eshte vendimtare per rezultatin perfundimtar. Ne kete kontekst eshte me rendesi te behet dallim ne mes te gabimeve te qarta dhe te renda, te cilat nga shumica absolute e shikuesve neutral, komentatoreve dhe fansave te futbollit ne pergjithesi trajtohen si te tilla (ose si te patolerueshme) dhe gabimeve te paevitueshme, qe perseriten ne pothuajse cdo ndeshje, si dhe gabimeve te supozuara nga simpatia, deshira, perceptimi selektiv i tifozeve, keqkuptimet, mosnjohja e duhur e rregullave etj.

Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Citim Postuar më parë nga no name Lexo Postimin
    qeverie, askush nuk po mundohet ta arsyetoj humbjen e Barcelones, ishte e pa shmangshme per lojen qe zhvilloi. Bayern ishte me larte dhe e meritoj fitoren, kjo nuk mund te vihet ne dyshim. Por... nese Barcelona luan dobet, nuk do te thote se duhet te haj dy-tre gola te parregullt.
    Rrotulloje nga ta rrotullosh, rezultati 4:0 eshte i ekzagjeruar, sikur edhe dy penallti te ishin dhene ne favor te Bayern jo vetem nje(kur rezultati i ndeshjes ishte 0:0), perseri 4:0 kurre nuk do perfundonte ndeshja. Te jesh i sigurte per kete.

Goli i pare - eshte faull me rregullore(njeri ketu u arsyetua se nuk kishte shtypje te rende mbi supet e Alves lol). Hajt po ja falim kete, po dy te tjeret?
    Goli i dyte - offside.
    Goli i trete - "kulmi".

P.S; Nese ti mendon se rezultati 4:0 eshte i drejte, atehere une terhiqem. Eshte e kote te diskutojme.

Nje humbje me rezultat 4:0 kurre nuk mund te jete i njejte me ate 2:0 ne kete faze te kesaj gare. Ky rezultat nuk e cakton vetem fituesin e ndeshjes, por e vulos edhe fatin e kualifikimit. Ketu qendron problemi!

Dita e merkure do vij shume shpejte, nq se Barcelona nuk arrin te fitoj me dy gola diference, atehere hallall i qofshin te gjitha Bayernit(pavaresisht se i gjithe ekipi tani mund te qendroj i mbyllur ne porte).
    Goli i pare ishte plotesisht i rregullt,shih momentine golit dhe mos trego barceleta.Ne momentin kur Dante kercen as qe ka kontakt me mbrojtesin.Vetem simpatizantet e barqes shohin faull te ky gol.
    Shiko kete video ne sec 43 e me tej ku duket qarte qe Dante kur kercen eshte me teper se nje meter larg nga alves.
    http://youtu.be/-rbN253KeHk?t=42s
    Sa per te tjerat ke te drejte,pa gabimet e gjyqtareve mund te mbaronte ndryshe, 2- 0 por ndoshta dhe 6 - 0.
    Ndryshuar për herë të fundit nga freeopen : 26-04-2013 më 05:04

Faqja 11 prej 15 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •