Je i papar benseven ,
Tani bej lidhjen une, qe fillimisht prekja celsat , me pas metalet e tjera si portėn , deren e makines. Zakonisht jane rrobat qe zgjedhim te veshim qe ndikojne me se shumti . Informacion shum i vlefshem ky.
Je i papar benseven ,
Tani bej lidhjen une, qe fillimisht prekja celsat , me pas metalet e tjera si portėn , deren e makines. Zakonisht jane rrobat qe zgjedhim te veshim qe ndikojne me se shumti . Informacion shum i vlefshem ky.
po te jap edhe une nje pergjigje ne lidhje me kete problem
fillimisht dua te them se nje gje e tille me ka ndodhur edhe mua dhe personave te tjere qe njoh une para disa vjeteve dhe ka lidhje me menyren tone te jetes qe bejme
shpjegimi im eshte ky :
ti ke te ngarkuar me elektricitet fushen tende elektromanjetike, ose ajo qe njihet ndryshe edhe si aura qe ka dhe rrethon cdo njeri
per ta shkarkuar kete elektricitet te tepert qe ka akumuluar trupi yt duhet te besh jeten tende ne menyre te atille qe ta shkarkosh gradualisht ashtu edhe sic te ka ardhur kjo ngarkese e tepert elektriciteti
kur te jesh ne shtepi ose ne ambjente te tjera ku ti je ngrohte eshte mire te rrish zbathur per arsye se nje gje e tille e ndihmon trupin qe te shkarkoje kete elektricitet ne toke nepermjet kembeve te zhbathura
eshte edhe e keshillueshme qe te gjesh dhe te vendosesh ne kycet e dores tende byrzylyke prej bakri apo prej bronxi nje nga keto dy metale eshte shume i mire dhe te ndihmon shume per ta shkarkuar kete eleltricitet te tepert qe ka trupi yt
eshte mire qe te ndryshosh stilin tend te jetes kjo gje eshte themelore dhe do ti largoje perfundimisht nga jeta jote keto anomali
dhe ketu hyn dieta e duhur me kombinimet e duhura te ushqimeve
meditimi joga dhe gjera te tjera te tilla te ngjashme qe te japin mundesine te realizohesh shpirterisht
teknikat e frymemarrjes joga - pranajama- kjo eshte e sigurt qe largon stresin i cili akumulohet ne trupin tend edhe ne forme eletriciteti
agjerimi me intervale duke u bazuar ne kalendarin lunar
sherbimi social apo vullnetarizmi
shetitjet e gjata ne natyre
kaq me vijne ndermend tani per tani
sigurisht qe une flas per zgjidhje afatgjata dhe qe te mos perseriten me ne te ardhmen , por shpjegim shume te bukur dhe te sakte te ka dhene ketu benseven11
kjo pune eshte provo dhe shiko rrezullatin
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ATMAN : 22-04-2013 mė 09:52
Shume flm per mendimet dhe ndihmen e dhene![]()
Kam ven re kto kohe qe kur jam me nerva spara me ndodh kjo , pse Valle ndodh ? Dini gje ?
Kur je me nerva varet se cfare je duke
bere ne ato momente qe je me nerva
Psh ne momente qe je me nerva je duke lare
pjata.Atehere elektrostatika ne siperfaqe
te lekures dhe rrobave transferohet
nga trupi dhe duart
dhe shkarkohet te nje pjate e lagur,luge apo
gote qe je duke lare dhe kjo percjellje elektrostatike
nuk ndjehet pasi eshte lageshtia,uji te enet
dhe molekula lageshtia ne ajer aty ku je duke lare
Lageshtia ne ajer dhe ujrat ndihmojne ne largimin
e elektrostaticitetit nga trupi.