Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    i/e regjistruar Maska e Doni-88
    Anëtarësuar
    09-02-2013
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    248

Peja fiton çmimin e parë si Destinacion turistik botëror

Edhe pse nuk jam pejan po kjo me pelqeu jashte mase qe nje qytet Kosovar vlersohet larte ne bote per bukurite natyrore qe ajo posedon
    Pejës, çmimi i parë si Destinacion turistik botëror

Komuna e Pejës ka fituar çmimin e parë si destinacion turistik botëror nga Organizata botërore e turizmit.
    Komuna e Pejës kohë më parë ishte futur në finale si Destinacion turistik botëror me 3 shtete: Singapurin, Bhutanin dhe Dubain në Organizatën Botërore të Turizmit, me projektin Majat e Ballkanit “Tourism Tomorow Award” me shtegun 192 km të gjatë, i cili përmban sinjalizimin turistik,rekreacione sportive malore.
    Zyra për media e Komunës së Pejës njoftoi se në saje të kësaj gare, e cila u mbajt në Abu Dabi, Komuna e Pejës është fituese e vendit të parë si Destinacion turistik ,prej Organizatës Botërore të Turizmit.
    Rëndësia e kësaj fitoreje, si vendi më i preferuar turistik është se potencialet turistike të qytetit të Pejës po promovohen anë e kënd botës.

http://www.telegrafi.com/lajme/pejes...r-2-30913.html

Lux Libera Nos Maska e Shkelqesia_E_Tij
    Anëtarësuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Where ladies pray the God
    Postime
    1,028

Për: Peja fiton çmimin e parë si Destinacion turistik botëror

Citim Postuar më parë nga Doni-88 Lexo Postimin
    Edhe pse nuk jam pejan po kjo me pelqeu jashte mase qe nje qytet Kosovar vlersohet larte ne bote per bukurite natyrore qe ajo posedon
    Pejës, çmimi i parë si Destinacion turistik botëror

Komuna e Pejës ka fituar çmimin e parë si destinacion turistik botëror nga Organizata botërore e turizmit.
    Komuna e Pejës kohë më parë ishte futur në finale si Destinacion turistik botëror me 3 shtete: Singapurin, Bhutanin dhe Dubain në Organizatën Botërore të Turizmit, me projektin Majat e Ballkanit “Tourism Tomorow Award” me shtegun 192 km të gjatë, i cili përmban sinjalizimin turistik,rekreacione sportive malore.
    Zyra për media e Komunës së Pejës njoftoi se në saje të kësaj gare, e cila u mbajt në Abu Dabi, Komuna e Pejës është fituese e vendit të parë si Destinacion turistik ,prej Organizatës Botërore të Turizmit.
    Rëndësia e kësaj fitoreje, si vendi më i preferuar turistik është se potencialet turistike të qytetit të Pejës po promovohen anë e kënd botës.

http://www.telegrafi.com/lajme/pejes...r-2-30913.html

I love Peja

Blossoms of heaven, Ashes of hell...

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •