Bravo prishtina,
Bravo prishtina,
Kur injoranca flet,urtesia hesht e qesh nen vehte !!
jo. pse? c'lidhje ka??? per mua kosovar nuk ka, por vetem shqiptar. madje te ashtuquajturit "kosovar", jane me shqiptar se ne te shqiperise ne disa aspekte.
nuk jane shqiptar ato 10 miljon o fehmi... te jemi realiste.
nje shqiptar ka emigruar ne turqi para disa brezave, eshte martuar dhe ka krijuar familje me turke. kete femije po e quajme shqiptar. ok. por edhe ai martohet ben femije me turke. tani edhe ai na qenka shqiptar? edhe femijet e ketyre femijeve? deri kur? deri ne infinit?
me llogjiken tende, argjentina ka nja 25 milione italiane, por kjo eshte perralle. ata jane argjentinas me origjine italiane. jo italiane. ata as nuk e quajne vehten italiane.
ose sipas llogjikes tende ne shba jetojne 35 milione irlandeze. ata nuk jane me irlandeze...
e njejta gje me keto 10 milionet qe ti i quan shqiptar. ata nuk e quajne me vehten shqiptar. kane vetem rrenje.
pikerisht para ca oresh e permenda kete diku tjeter:
para nje viti e gjysem isha ne stamboll. tek zbrisja me ashensor nga dhoma e hotelit dhe flisja ne telefon shqip, prane meje ishte nje burre. nuk i kishte as 40 vjec.
sapo mbarova biseden, me pyeti anglisht prej nga isha dhe cfare gjuhe po flisja.
shqiptar - i thash - fola shqip.
edhe gjyshi im ka qene shqiptar - me tha.
ky person nuk dinte asnje fjale shqip. madje as nuk e dallonte gjuhen shqipe. nuk kishte qene asnjehere ne shqiperi. njeri gjysh i tiji kishte qene shqiptar. kaq. babai i tij ka qene 50% shqiptar, ai i bie te jete 25% shqiptar, e femijet e tij 12,5% shqiptar (per te folur me numra).
ju keni manine t'i quani te gjithe shqiptare. eshte gabim... ata jane turq me origjine shqiptare.
Vasudhaiva Kutumbakam
Mos ka len gje amanet edhe per Salen ky , me e pas akoma kryeminister .....aman lexojeni e na thoni![]()
hahahahaah... a eshte IRISH edhe obama? jo per gje, por edhe ai ka gjak irlandez nga ana e nenes.
bush, clinton, nixon, reagan, kennedy, roosvelt, truman dhe shume presidente te tjere, te gjithe kane rrenje irlandeze, por nuk jane/kane qene irlandeze.
p.s. parada eshte nje pretekst per te festuar tashme...
Vasudhaiva Kutumbakam
perderisa ka nene irlandeze sigurisht qe eshte irlandez
perderisa kane rrenje irlandeze atehere jane irlandeze.
Jeton ne Amerik ti daku? e di ti si enditifikojn irlandezet veten? apo qytetaret e tjere te usa? po mos te quheshin irish, shqiptar, polak, ateher sdo kishte inditifikime.
nuk ka qene irlandeze nena e tij, por ka pasur rrenje irlandeze. ashtu si ka pasur edhe rrenje gjermane, angleze, e zvicerjane.
ndersa babai i tij besoj se e di se ka qene nga kenia.
akoma e quan IRISH nje person te tille. hahaha. sa qesharake...
jo daku. nuk jetoj ne amerike, por nje nder shoket e mi me te ngushte eshte nga miami.Jeton ne Amerik ti daku? e di ti si enditifikojn irlandezet veten? apo qytetaret e tjere te usa? po mos te quheshin irish, shqiptar, polak, ateher sdo kishte inditifikime.
gjithashtu kam jetuar me argjentinas te cilet kishin pasur stergjysher italiane. te gjithe kishin rrenje italiane, por asnjeri nuk e quante vehten italian... asnjeri.
Ndryshuar për herë të fundit nga the admiral : 08-04-2013 më 20:55
Vasudhaiva Kutumbakam
po si ore e quan irlandez dike qe babai i ka lindur ne kine dhe eshte keniot puro, ndersa nena i ka lindur ne amerike dhe ka rrenje angleze, irlandeze, gjermane e zvicerjane??? e kupton qe eshte qesharake kjo gje?
OBAMA IRLANDEZ. hahaha. e forte kjo.
daku, te dhashe rastin e argjentinasve. eshte analogji totale me rastin ne amerike.Daku. Kur te jetosh ne usa flasim se si i thonte vetes njerezit qe jetojn ne usa.
si ka mundesi qe ata nuk e quajne vehten italiane?
Vasudhaiva Kutumbakam
ti e quajte ne fillim te tille duke thene se nena e tij eshte irlandeze.
une e di qe nena e tij eshte ameriakne po se cfare origjine ka a nuk ka se kam iden fare dhe as nuk me intereson. une pergjigjen e thash ne ate qe lexova nga ty. Dega e mer origjinen nga rrenja e vet (qe i bie 50% kenian, pastaj 50% nga nena e vete dhe njihet si shtetas amerikan).
do rast ti ku argjentinas kane luajtuar per kombetaren italiane? camoranesi.
Une po te them je gabim per irlandezet. Edhe italianet ne usa thone jane italiane.
Ndryshuar për herë të fundit nga Plaku me kostum : 08-04-2013 më 21:41
Krijoni Kontakt